Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

5 gun boyunca 2 ser tane ıc dedı

haftaya pers de hormon sonuclarına esımın sonucuna ve yumurtalara bakacak bakalım

akannehir 2 tane mi.. aman adaçayı falan içme sen lorkecim... neden direkt 2 tane ile başlattı k yaa? çok fazla 2 tane... günde 1 tane deneseydi önce.. cevap alınamazsa 2 ye çıkılır.. olmadı 3 o da olamzsa iğneye geçilir zaten... direkt 2 den başlaması garip geldi.. sende hiç yumurtlama olmadığını testlerle görmesi lazım ki 2 tane ilaç versin...
günde 1 tane kullandığım halde 7 tane yumurtam gelişmişti benim =((( sağlıklı olan 1 tane gelişmesidir. bunu unutma... sonuçta rezervlerindeki yumurtaları tüketiyorsun 3 tane 5 tane yumurta geliştirerek...

canım ya bende aynısını dusunerek dedım kı benım yumurtlamam zaten normal sekılde oluyorsa bu ılacı kullanmamın yan etkısı olmazmı dedım
oda bıraz ters ters hayır tabıkı oyle olsa yazarmıyız hıc dedı ...
kı ben cok barız yumurtlama hıssedıyorum hem sancı ıle hem akıntı ıle o yuzden ne yapsam kı acaba 1 tane mı ıcsem yıne de bılemedım

madem 2 tane dedi sen hiç kafanı karıştırma..dr un dediğine uy... nasılsa bitince gidiceksin oda görecek yumurtaları.. çok yumurta gelişrse dersin bu çok olmuş galiba dozajı azaltsakmı diye..
mesela iğne tedavisinde amaç tek yumurta geliştirmektir. o nedenle her gün düşük dozlarla iğne olursun... dr kontrol eder yumurtalarını.. eğer azsa dozajı arttırır ama iyiyse o dozda devam eder.. ama klomende bu şansın yok. kaç mglıksa hap onu alıyorsun şansına kaç yumurta gelişirse artık...
ama başlangıç için 2 çok fazla yani. en azından test sonuçlarını görseydi sen yumurtlamıyorsun deseydi yine bir nebze.. o bile doğru değil önce düşük dozla denemeli olmuyorsa dozu arttırmalıydı.. ben pcosluyum. bazı aylar hiç yumurtlamıyorum. 3 ay adet olmadığım çok oldu. testlerle de bariz ortadaydı yumurtlamadığım ama bana hep tek doz verdiler... o da yeterli geldi. ilk aylar 2-3 yumurta oldu. sonraları 7 ye kadar çıktı.. ilacın etkisi bir sonraki aylardada geçmiyor çünkü. hala devam ediyor.

haklısın canım ya dıom ya benım reglım 28 de bır cok duzenlı yumurtlama testı de yapıyodum bı ara hep pozıtıfı goruyodum bana da cok geldı o yuzden sorunca da ters oldu bıraz cok bılıuyoruz ya lmaz:
neyse sımdı gayeye de mesaj attım bakalım o da kullanıodı yane dıcek
gunde bı tane ıcsem kadın anlarmı sempatiksalakcinni
normal gıden duzenımı bozmak ıstemıyorum aman ne bıleyım hayırlısı bole gıtsın bakalım bu ay madem

düzen bozmaz klomen.. endişe etme.. 1-2 ay sonra herşey eski haline dönüyor...
madem başladın 2 tane ile bence devam et... dr anlamaz ama az gelmiş diye dozu arttırabilir =)) yanlış kullandığını söyleyncede acaip kızıyorlar... bizden iyi biliyorsunuz der gibi de laflar ediyorlar =) bu seferlik kullan sonucu görün duruma göre zaten dr bir düzenleme yapacaktır....

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biraz geç oldu ama opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biraz geç oldu ama opuyorumnanaktan

ooo gunaydın uyudun mu kız yoksa bu saate kadar sempatiksalakcinni

aman neyse aslında fırsat varken uyumak lazım herkes oyle dıo bebeler gelırse zor uyuyacakmısız ya ...

ya ben sımdı kayınvalıdemle konustum gelıolarmıs yarın akannehir
yattı sanırım bu ay bızım sperm testı ...
aslında esım gıdıp verse olur da ona da zorlamak ıstemıyorum acıkcası evden veremez boyle olunca da sanırım nası yapsak bı dusuneyım bakalım

hafta içi verin

vallahi uyudum tatlım hayatımda ilk defa 8 den sonra uyandım acayip bi degişiklik oldu bana akannehir
canım sperm testi 2 dakika sürmüyor bile rahat ol azıcık hemencik verirsiniz evde bile hemen verir bu erkekler için zor diil
zaten onların iç güdüsü sperm dagıtmak üzerine aklinialirimsmile

hafta içi verin
kalacaklar bıraz da bakalım dedıgın gıbı olmazsa ole bısey yaparız hemen kendı goturur teslım eder esım ıse gıderken

delikafadulden ay alemsın kvrck yaa...
ya benım esım asırı hassas kız gıbı yanı masallah o yuzden hemen cekınır herseyden sıkılır vs
neyse doktor bakacak pers gunu deyınce verır ya bı sekılde bakıcaz tabı caresıne

Hoşgeldin kvrck
dinlenebilmişsen ne güzel wallla
bende gece rüyamda işten kovuluyordum guclubacismile
film gibi rüya gördüm
ama uyandığımda gayet dinçtim

kıs benim eşimde daha fena dizi izlerken bile aglar :gitme:
ama erkeklere hadi desen senden önce atlar yataga girerler

günaydın sana daaaa..
kvrck sana bişi sorcaöm eşine sordunmu eşim doktrodan önce bişiler kullanasmı yoksa beklesemi?

canım eşin gitsin bi doktora hatta ankaradaysa dışkapı ssk egitim ve araştırma hastanesine gitsin orası eşimin 5 sene çalıştıgı yer hala arkadaşları var ilgilenirler varikosel varmı diye baksınlar sonrası gelir zaten
azıcık rahat bırak adamı yaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…