Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Hoşgeldin kvrck
dinlenebilmişsen ne güzel wallla
bende gece rüyamda işten kovuluyordum guclubacismile
film gibi rüya gördüm
ama uyandığımda gayet dinçtim
sorma canım ya son zamanlarda sürekli burnum kanayarak gecenin bi yarısı uyanıyordum sonra uyu uyuyabilirsen bugün fena uyumuşum süper oldu
insan rüya görüyorsa derin uyuyo demekmiş o yüzden uykunu almışsın ne güzel

kıss kıvırcık senin eşin kim acaba bende orda çalışıyom 4 senedirr

Kasım topğinde kafamı karıştırdılarda o yüzden sordum canım genel olarak yaptırmıyorlarlaelaelaelaelae

ya sanırım o bı sorun vs olcakmı dıye yapılan test mı
benım duydugum eger ınsanlar kendılerını sonuc daha cok etkıleyecekse ve ne olursa olsun aldırmayı dusunmuyolarsa yaptırmıyolar...

kvrck ım al benden de o kadr hsonu sapır sappır bısey ızlerkn agladık ıkımızda ...
masallah guzel bısey odun olmalarından ıyıdır bence :lepi:

ama hakkaten ıs o meselaya gelınce hemen o buhranlar dagılabıluyo delikafadulden

izmitte gitcek..bi prof buldum bakalım iyidir umarım

iyidir canım zaten elle muayenede varsa varikosel hemen anlaşılıyor yoksa da ilaç falan düzenler içini ferah tut canım

kız ben senin bu sarını yerim yaaaa....
bu arada ssk da işi olursa annemin yollayarım ama:)))) özelden yazışsanızda kaçmaz:))))

canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz öpüyorum afiyet olsun hepinizecokacimcoook

kızlar ben kaçıyorum ugrarım yine görüşürüz öpüyorum hepinizi Şeniz

humm bende yavas yavas acıkıyo gıbıyım...
aksm ustu arkadasım gelecek ona bıseyler hazırlamam lazım ..

ben yemeğe gidiyorum anacım...burnıuma biber dolması kokuyor umarım odurrrr..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…