- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
sorma canım ya son zamanlarda sürekli burnum kanayarak gecenin bi yarısı uyanıyordum sonra uyu uyuyabilirsen bugün fena uyumuşum süper olduHoşgeldin kvrck
dinlenebilmişsen ne güzel wallla
bende gece rüyamda işten kovuluyordum guclubacismile
film gibi rüya gördüm
ama uyandığımda gayet dinçtim
günaydın tatlım inşallah gecikmen hayırlı haberler verir sana opuyorumnanaktangünaydın kıvırcıkım hoşgeldin
kıs benim eşimde daha fena dizi izlerken bile aglar :gitme:
ama erkeklere hadi desen senden önce atlar yataga girerler
canım eşin gitsin bi doktora hatta ankaradaysa dışkapı ssk egitim ve araştırma hastanesine gitsin orası eşimin 5 sene çalıştıgı yer hala arkadaşları var ilgilenirler varikosel varmı diye baksınlar sonrası gelir zaten
azıcık rahat bırak adamı yaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
Kasım topğinde kafamı karıştırdılarda o yüzden sordum canım genel olarak yaptırmıyorlarlaelaelaelaelae
kıss kıvırcık senin eşin kim acaba bende orda çalışıyom 4 senedirr
özelden atarım tatlım olur mu
sen napıyosun ki orda
bende özelden atıyım naniknanik naniknanik
kıs benim eşimde daha fena dizi izlerken bile aglar :gitme:
ama erkeklere hadi desen senden önce atlar yataga girerler
canım eşin gitsin bi doktora hatta ankaradaysa dışkapı ssk egitim ve araştırma hastanesine gitsin orası eşimin 5 sene çalıştıgı yer hala arkadaşları var ilgilenirler varikosel varmı diye baksınlar sonrası gelir zaten
azıcık rahat bırak adamı yaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
izmitte gitcek..bi prof buldum bakalım iyidir umarım
iyidsir tatlım zaten varikosel kolay anlaşılabilir bişi doktorun çok iyi olmasına bile gerek yokizmitte gitcek..bi prof buldum bakalım iyidir umarım
iyidir canım zaten elle muayenede varsa varikosel hemen anlaşılıyor yoksa da ilaç falan düzenler içini ferah tut canım
:roflol:kız ben senin bu sarını yerim yaaaa....
bu arada ssk da işi olursa annemin yollayarım ama:)))) özelden yazışsanızda kaçmaz:))))
edut yakalar sizi kaçış yokkkkksempatiksalakcinni
canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz öpüyorum afiyet olsun hepinizecokacimcoook
humm bende yavas yavas acıkıyo gıbıyım...
aksm ustu arkadasım gelecek ona bıseyler hazırlamam lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?