Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

seni varya kıskanıyorum...bu ne yaaaa evde kekler börekler...arkadaşlar...ohhhhh maşallah
aman masallah de nazar degmesın kışın cok bos oturdum acısı cıkacak bu aralar sukur

ben yemeğe gidiyorum anacım...burnıuma biber dolması kokuyor umarım odurrrr..........

anam ya bende acıktım yıyeyım barı daha gec olunca daha cılgınca yıyorum cunku

aman masallah de nazar degmesın kışın cok bos oturdum acısı cıkacak bu aralar sukur

anam ya bende acıktım yıyeyım barı daha gec olunca daha cılgınca yıyorum cunku

kız lorkee sen pek bi obursun gibi geldi bana ama çok zayıfsın nasıl oluyoki cokacimcoook

haklısımn mesela ben oburum ama şişkoyum ayrıca....ama verecğim inşallahhhh

bende yemeği içmeyi çok seviyom ama hergün tartılıyom gramına kadar yanii sonra hemen kesiyom yemeği veriyom kiloları bak hamiş olmadan kiloları vermek lazım :lepi: :lepi:

bende yemeği içmeyi çok seviyom ama hergün tartılıyom gramına kadar yanii sonra hemen kesiyom yemeği veriyom kiloları bak hamiş olmadan kiloları vermek lazım :lepi: :lepi:

bende diyete başlayım istiyorum

kız lorkee sen pek bi obursun gibi geldi bana ama çok zayıfsın nasıl oluyoki cokacimcoook

aynen canım ya 2 aydır alıstırdım kendımı ama ekmegı azalttım ve kepeklı yıyorum ya ben normalde oturunca rahat bı ekmek yıyen bı ınsandım ..
baktım gıdısat kotu durdurdum kendımı ...
ama hamılelıgımı dusunemıyorum
kız cok da zayıf degılım asagı toplanmıs hersey sızın bıldıgınız buzdagının gorunen kısmı
delikafadulden

slm kızlar daha doğrusu bitte slm nasılsın herkes yemekte sanırım :))

hosgeldın canım nasılsın nası hıssedıyorsun kendını
haklısımn mesela ben oburum ama şişkoyum ayrıca....ama verecğim inşallahhhh

canım sen sısko degılsın yahuuu etıne dolgun denır ona coook da guzelsın masallah yakısıyo opuyorumnanaktan

kuzum sağol o senin güzel görmen 72 yim en az 10 kilo versem bile kiloluyum ama hamilelikten önce vermem şart....p.tesi başlayayım size günlük rapor vereyim olurmu

aynen canım tartı aldık ıste 2 aydır su ıcıom tartılıom yemek yıyom tartılıom 10 kere cıkıom bazen tepesıne bozmazsam ıyı :lepi:

demin şeker istedi vermeyince ağladııııı...mafoldumben

benım bunu ve bıttenın bebegı gorunce yanaklarını ısırasım gelıyooo

kuzum sağol o senin güzel görmen 72 yim en az 10 kilo versem bile kiloluyum ama hamilelikten önce vermem şart....p.tesi başlayayım size günlük rapor vereyim olurmu

her diyet pazartesi başlar ve salı biter bence sen bugün başlaavereliniortak

kız edut inşallah gerçekten şeker ister vermezsin ve ağlar oğluşun tadlı tadlı :gitme:

inşallah...seninkimede vermem teyzesiytim ya...şeker onları obezite yapar sonra dişlerini çürütür... kız inşallah bacım...cidden olunca belki hepbirlikte bebişlerle buluşuruz... bahçelide el pasoda oturur 12 den önce %50 indirimli yemke yeriz mesela fajitas:)))..el pasoydu dimi 4 teeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…