- Konu Sahibi alaycikus67
-
aman masallah de nazar degmesın kışın cok bos oturdum acısı cıkacak bu aralar sukurseni varya kıskanıyorum...bu ne yaaaa evde kekler börekler...arkadaşlar...ohhhhh maşallah
ben yemeğe gidiyorum anacım...burnıuma biber dolması kokuyor umarım odurrrr..........
kız ben senin bu sarını yerim yaaaa....
bu arada ssk da işi olursa annemin yollayarım ama:)))) özelden yazışsanızda kaçmaz:))))
aman masallah de nazar degmesın kışın cok bos oturdum acısı cıkacak bu aralar sukur
anam ya bende acıktım yıyeyım barı daha gec olunca daha cılgınca yıyorum cunku
slm kızlar daha doğrusu bitte slm nasılsın herkes yemekte sanırım :))
kız lorkee sen pek bi obursun gibi geldi bana ama çok zayıfsın nasıl oluyoki cokacimcoook
haklısımn mesela ben oburum ama şişkoyum ayrıca....ama verecğim inşallahhhh
bende geldimmmm
bende yemeği içmeyi çok seviyom ama hergün tartılıyom gramına kadar yanii sonra hemen kesiyom yemeği veriyom kiloları bak hamiş olmadan kiloları vermek lazım :lepi: :lepi:
kız lorkee sen pek bi obursun gibi geldi bana ama çok zayıfsın nasıl oluyoki cokacimcoook
haklısımn mesela ben oburum ama şişkoyum ayrıca....ama verecğim inşallahhhh
bende diyete başlayım istiyorum
ya edut senin oğluşunun burnu niye öle renkli olmuş hasta mı ettin çocuğu laelaelaelaelae
demin şeker istedi vermeyince ağladııııı...mafoldumben
aynen canım ya 2 aydır alıstırdım kendımı ama ekmegı azalttım ve kepeklı yıyorum ya ben normalde oturunca rahat bı ekmek yıyen bı ınsandım ..
baktım gıdısat kotu durdurdum kendımı ...
ama hamılelıgımı dusunemıyorum
kız cok da zayıf degılım asagı toplanmıs hersey sızın bıldıgınız buzdagının gorunen kısmı
delikafadulden
hosgeldın canım nasılsın nası hıssedıyorsun kendını
canım sen sısko degılsın yahuuu etıne dolgun denır ona coook da guzelsın masallah yakısıyo opuyorumnanaktan
bende yemeği içmeyi çok seviyom ama hergün tartılıyom gramına kadar yanii sonra hemen kesiyom yemeği veriyom kiloları bak hamiş olmadan kiloları vermek lazım :lepi: :lepi:
demin şeker istedi vermeyince ağladııııı...mafoldumben
kuzum sağol o senin güzel görmen 72 yim en az 10 kilo versem bile kiloluyum ama hamilelikten önce vermem şart....p.tesi başlayayım size günlük rapor vereyim olurmu
kız edut inşallah gerçekten şeker ister vermezsin ve ağlar oğluşun tadlı tadlı :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?