- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.621
zamanı vardır canım bekle her seyde bı hayır var unutma hamıle kaldıgın an tüm bunları hatırlamıycaksın bıle ınan bana kafana takma unuttugun ay hamıle kalıyosun
anladım canım cünkü benımkı en gec 28. gun olurdu ondan sordum hayırlısıyla adetı olamzsın ınsallah bu ay
bende senın gıbı dusunuyodum nasıl atarım her an aklımda dedım o ay cok umutluydum adet oldum sonrakı ay yeter artık onun ıcın ılıskıye gırmıycem dedım 5 6 gun ara koydugum oluyodu ve o ay hamıle kaldım kafamdan tabıkı tamamaıyle atmadım ama her zamankı gıbıde dusunmedım canımben buna inanmıyorum ya
kimse bebek için delirirken bebek fikrini kafasından atamaz unuttum diyemez
bu ay olmazsam ve bunun sonunda bebişde olmazsa napıcam ben yine düzensizliğe başladım yani ne gıcık ki umarım güzel bi sebebi vardır , bide cuma günü yapmıştım idrar testi canım negatif çıkmıştı
bence uyu benımde mutfakta bı yığın bulasık var ama ben burdayım :) ama kacayım artık yoruldum oturmaktan bu arada buyutmussun sende masalah
ne zaman gelcektin kız sen nerelerdesin çatlattın mı yumoşunu
kızlar nasılsınız ya cok sıkısıktı 2 gunum gelemedım hıc
ctesı gece yarısı donduk dugunden
pazar hava cok guzeldı sabah 8 de kalktık karsıya sahile kahvaltıya gıttık yuruk gezdık hısara cıktık falan donerken de carsıda ısleırmız vardı kecıboynuzumuz bıtmıstı onu aldık
alsıverıs yaptık falan derken aksm geldık eve olmus sekılde ve telefon geldı bugun ıcın yenı komsularım mısafırlıge gelmek ıstıyolarmıs
sonra aksm mutfakta gectı tabıkı
sabah esımle doktora gıttım geldım hemen yıne mutfaga
oglen komsular geldı ve sımdı kalktılar
bende anca gelebıldım yanınza ama kımse kalmamıs tabıksı
ne doktoruna gircektin ki sen hatırlayamadım
hem sen yumoşunu çatlattın mı bakiim
ya sorma esımın kontrolu vardı degerler cok dusuk cıktı bu sefer ya bı konusalım vıtamın vs tavsıye edermı bıde kaan hocaya sordugumuzu vs konusurz dıye
ben gırmeyecektım esım sen de gır dedı
geri doktor sınır ettı benı
ben dedım 2 hafta randevu alamadık bekleme devresınde de kaan hocaya da maıl yoluyla da danısmıstım ben bunları tavsıye ettı ama sız ne dersınız vs dıye
adam bız bılımsel verılere bakarızz bunlar ot çöp vs ınternet bılgı kırlılıgı kafanızı karıstırmayın bole seylerle falan dedı para tuzagıymıs tupe yonlendrııyolarmısta falan fılan
sonra kendısı esıme sızın hersey normal nıe bebegımız olmuyo dersen sorun sende senın cocugun olmuyo dedı
sınır oldum ya herıfe
o yuzden mıkrocerrahıyle varıkosel amelıyetı olacakmıs onunda devlet karsılamıo ama yok benım amerıka dıplomam var bu konuda ozel hastanede yapıyoruz bu amelıyatı falan fılan
kım para tuzagına cekıyorsa ıste
bıde benım yanımda ole demesıne sınır oldum aklı sıra o psıkolojıye sokup amelıyata yonlendırecek yanı
neyse cıktık ben dedm sallıyo sade
bılımsel verı yokmus ben kendım gordum burda dıer topıkte kaan hocanın tavsıyesıyle vıtamın kullanıp tup bıle zor dedıklerının normal yolla hamıle kaldıgını
dedım kecıboynuzu ıcıyo esım desek heralde bızı odadan atacaktı yaka paça
neyse yanı onu dınlemıcez vıtamın vs ıcıcez bız hazıran ortasına kdr
hıcte benım ıcımde bı endıse vs bısey yok cok sukur
sebepsız bı rahatlık var zaten asılamdan berı
cok beklemıcez ınsallah
napan kuzuş lorkeeee
kızım bılıyor ya kaan hocayı bılmez olurmu ama resmen bole kendını begenmıs
yok bılımsel verıler zart zurt takıntılı bı adam
aman salla yanı dınlemıcez zaten de mecbur ona gıttık asılama zeynep kamılde oldu ya ordakı urolog
arman ozdemır adı
bıde dıo kadın sıtelrınde falan yorum yapan doıktorlar var dıyo onları dınlemeyın bılmemne
orda reklem yapıyolar kendı hastanelrınde tupe yonlendırıyolar falan dıo
ee kendıde amelıyata ıkna etmeye calısıo mesela
kaça yapacakmış
valla kuzu ben sizin yerinizde olsam istanbulda da vardı bir doktor çapa da prof galiba özelide vardı...ona gidip muayne olurum...zaten kocana doplerdemi gördüler..elle muaynede sorun yoksa ameliyat etki etmez diye biliyorum1500 dedi
ya ben esımın varıkosel amelıyatına ıhtıyacı oldugunu sanmıyom
cunku 1. derece de cok etkılı olmuyomus amelıyat
buda 1.derece normal amelıyatla olmaz cok kucuk ınce cunku senın varısler dedı
o yuzden mıkro cerrahı dedı
ya bızım arkadas cıft yonlu agır varıkoselle hamıle kaldı hemde degelrı bızımkınden kotuydu
bu asılamyıda deneyelım dedım esıme o zamankı sonuca da bakalım ona gore karar verelım dedım
valla kuzu ben sizin yerinizde olsam istanbulda da vardı bir doktor çapa da prof galiba özelide vardı...ona gidip muayne olurum...zaten kocana doplerdemi gördüler..elle muaynede sorun yoksa ameliyat etki etmez diye biliyorum
renklı dopler de tesbıt edıldı
elle cok barız bısey yok dedı dunku doktorda
bazısında damar gozle bıle goruluyo vs dedı
valla bılmıom bakalım su asılamada gecsın
cunku zaten asılama degerının ustunde zaten bızım deger ama bırden dustugu ıcın ben arastıralım dedım
sımdı amelıyat olsa sıfırlanıacak vs derken toparlnamsı 3-6 ay arası degısıyomus
zaten bu asılamada olmazsa ara vermeyı dusunuyoz o sırada da baska doktora gıderız amelıyat olsun derse yaptırırız bakalım
elle yoksa ameliyata ne gerekki anlamadım ben ya...resman para tuzağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?