Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzum sağol o senin güzel görmen 72 yim en az 10 kilo versem bile kiloluyum ama hamilelikten önce vermem şart....p.tesi başlayayım size günlük rapor vereyim olurmu

10 kılo versen yıne kıloıluysan bende oleyım ıste 62 yım suan bende...

kız valla bana uyar bende sen gıbıyım hergun bırıne rapor verınce duzenlı yapıom bazı seylerı ıstersen ben sorarım sana hergun ....
ama bence ptesı baslama hemen yarın basla ben ole yapmıstım yoksa gelmıo o ptesıler

her diyet pazartesi başlar ve salı biter bence sen bugün başlaavereliniortak

neden bugün başlamıyorum biliyormusun çünkü hafta sonu arkadaşlarla kesin bozarım...ama söz hafta başına kadar dikkat edeceğim...size günlük yediklerimi yazacağım kilo vereceğim...okişşş

bahçelide öyle bi yer hatırlıyom ama çok önceleri takılıyoduk oralara öğrenciyken hobby takılıyoduk biz ama genelde sen burda mı okudun oğluşumun teyzesi :CüvCüv:

ok yazacağım ama mesela bugün 1,5 dilim ekmek üstüne labne sürülmüştü, arada 2 avuç beyaz leblebi, öğlen yoğurt 2 tane etlibiber dolması, salata, 1 dilim ekmek(ekmek fazla oldu farkındayım)

bahçelide öyle bi yer hatırlıyom ama çok önceleri takılıyoduk oralara öğrenciyken hobby takılıyoduk biz ama genelde sen burda mı okudun oğluşumun teyzesi :CüvCüv:

ben zaten ankaralıyım bacım, arıda lise, gazi üniversite...bizim kantindi el paso indirimli saatinde hele:)) gazinin maltepe kampüsünde buldum kocişimide:)))

slm kızlar ben geldim aç karnımı doyurdum çok şükür

neden bugün başlamıyorum biliyormusun çünkü hafta sonu arkadaşlarla kesin bozarım...ama söz hafta başına kadar dikkat edeceğim...size günlük yediklerimi yazacağım kilo vereceğim...okişşş

lorkeeyle birlikte seni taş gibi hatun yapcazz sözz bizden gizli atıştırmassan tabiii :mymeka:

lorkeeyle birlikte seni taş gibi hatun yapcazz sözz bizden gizli atıştırmassan tabiii :mymeka:

söz yapmıycam...ikinizde taşsınız bende olayım...sonra şu hamilelerin ortasındaki şişkoya bak demesinler sizle gezerken:icecream:

ben zaten ankaralıyım bacım, arıda lise, gazi üniversite...bizim kantindi el paso indirimli saatinde hele:)) gazinin maltepe kampüsünde buldum kocişimide:)))

ya sen şimdi çok özlüyosundur burayı ben 10 senedir burdayım 1 hafta memlekete gidiyom özlüyom valla

ok yazacağım ama mesela bugün 1,5 dilim ekmek üstüne labne sürülmüştü, arada 2 avuç beyaz leblebi, öğlen yoğurt 2 tane etlibiber dolması, salata, 1 dilim ekmek(ekmek fazla oldu farkındayım)

ekmek fazla evet ama çorba falan çıkmıyomu sizde ne kadar az çeşit

ay kızlar karnım ağrıyor sanırım kırmızılarım erken mi gelecek neeeeee gerçi gelse de sorun olmaz düzenli gelmesi bile iyiye işaret benim için

lorken benim boyum 160....:))) sen maşallah görüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…