Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar kuzumu gördüm şükür....ama inanılmaz ağır bir grip geçiriyorum, öksürmekten c,ğer,mçıkacak, tek koku almıyoum....birazdan doktora gitcem....

kızlar kuzumu gördüm şükür....ama inanılmaz ağır bir grip geçiriyorum, öksürmekten c,ğer,mçıkacak, tek koku almıyoum....birazdan doktora gitcem....

çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine yaaaaaaaa ne çok hasta oluyon sen öleeeee, şehzadeni gördün dimek maşallah herşey yolunda anlaşılan, dra gt de bi görün bakem

canım cook gecmıs olsun ya ..
ınsallah bıran once atlatırsın valla oksuruk cok kotu yapıyo ınsanı
pasan da ıyımıs masallah annesıde hemencecık ıyılessın bakalımm ...

çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine yaaaaaaaa ne çok hasta oluyon sen öleeeee, şehzadeni gördün dimek maşallah herşey yolunda anlaşılan, dra gt de bi görün bakem

kızım yatmaktan nefret eden ben tövbe ama kalkamadım ya hamileliğin başından beri( Allahım beter,nden korusun

kızım hiç bir şeyin kokusu tadı yok, bir gözün şiş, zaten bembeyazım( bir torba ilaçla geldim hiçte kullanmak istemiyorum ilaçları ya

kızım hiç bir şeyin kokusu tadı yok, bir gözün şiş, zaten bembeyazım( bir torba ilaçla geldim hiçte kullanmak istemiyorum ilaçları ya....

slm kızlar
7 gündür devam eden yogun bir kanamam var nasip bakalım
destekleriniz için sagolun

geçmiş olsun edutum

kızım yatmaktan nefret eden ben tövbe ama kalkamadım ya hamileliğin başından beri( Allahım beter,nden korusun

ahhhhhhh canım çok şükür ki hamilelik boyunca yatmıyorsun en azından neyse dediğin gibi Rabbim beterinden korusun tatlım

slm kızlar
7 gündür devam eden yogun bir kanamam var nasip bakalım
destekleriniz için sagolun

geçmiş olsun edutum

hoşgeldin kıvırım nasip tabisi kuzum hayırlısı olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

bende ateş ölçüyom bu ay emme ne dengesiz bi ateşim var ve benim yumoş geç çatlıyor sanırsam anlamadım du yazim ateş tablomu
adetin 1.günü 36.3
2.gün 36.2
3.gün ölçememişim
4.gün 36.0
5.gün 36.3
6.gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.2
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 35.9
12.gün 36.0
13.gün 36.1
14.gün 35.9(ilişki oldu)
15.gün 36.1
16.gün 36.3
17.gün 36.2
18.gün 36.4(bugünde olabilü:78:)

selam kızlar nasılsınız...

bir uğrayıp bakayım dedim... Beren birazdan açlık bağırmalarına başlayacak gibi gözüküyor o yüzden hemencik yazıp kaçıcam.mamadan sonra yine gelirim.

Edut'um gözünaydın paşanı görmüşsün.Grip konusuna gelince o illet bana 5.ayda yapışmıştı taa 7.ayda anca geçti.2 defa antibiyotik kullandım bi işe de yaramamıştı.Öksürmekten dolayı yatarak uyuyamıyordum.aylarca koltukta oturara uyudum. Fakat bana Sema hanım'ın önerdiği Strath damla çok faydalı gelmişti.Sayesinde geceleri öksürmeden rahat rahat uyumuştum.Bulabilirsen mutlaka al bu damlayı.Tamamen bitkisel.Suya damlatıp içiyorsun.5-10dk içinde öksürük kesiliyor.

Halev'im nasılsın bacım?

hoşgeldin canım iyiyim sağolasın sen nasılsın beren hanım rahat vermeye başladımı artıkın, annen ile eşinin arası nasıl halen aynımı

Öğlen yemeği savaşlarının bugünkü etabından da malup çıkıp geldim tekrar

Edut'um dediğim damlayı eczaneye bir sor canım.Hep eczanede bulundurmaya biliyorlar ama depodan isteyip getirtiyorlar.

öyle tabiii..hamdolsun kuzum..bebeğim benimle sağlıklı kalsın da ben çekerim...ekim topiğinde 3 arkadaş arka arkaya bebeğini kaybetti...allah kimseye yaşatmasın...kız senin kocan gittimi doktora

alacağım bacım allah razı olsun...ay kulaklarımda duymuyor

hoşgeldin canım iyiyim sağolasın sen nasılsın beren hanım rahat vermeye başladımı artıkın, annen ile eşinin arası nasıl halen aynımı

Valla anneler gününde gittik anneme ortam fena değildi.Normaldi yani. Ama annem mesafeli. Eşim de annemi soğuk buluyor :) bende ikisini de takmıyorum bu konuda.

Beren konusuna gelince öğlenleri muhallebi ve meyve püresi yerken resmen savaş veriyoruz.Çünkü muhallebinin ardından elini de ağzına sokup muhallebili eliyle gözünü yüzünü ovuşturuyor.Her yer yapış yapış oluyor.
Artık gündüzleri daha az uyuyor aslında ama huysuz olmuyor.kendi kendine oyalıyor kendini.dönencesini açıyorum onunla oyalanıyor falan.

alacağım bacım allah razı olsun...ay kulaklarımda duymuyor

Fakat bacım gebelikte grip geçirmenin bir + yönü bebeğin de bağışklık kazanması.Daha doğmadan gribe karşı biraz daha dayanıklılık kazanıyor.Mesela berenle birlikte doğan biçok bebek grip oldu ama beren olmadı çok şükür.

ayyy en azından sevindim buna...sağol bende üzülüyordum bebeğime zararı var diye

öyle tabiii..hamdolsun kuzum..bebeğim benimle sağlıklı kalsın da ben çekerim...ekim topiğinde 3 arkadaş arka arkaya bebeğini kaybetti...allah kimseye yaşatmasın...kız senin kocan gittimi doktora

Allahım kimseye yaşatmasın canım kötü bi durum Allah sabır versin,

yok kuzum gitmedi kocişim dra çok yoğun ve yorgun olduğundna fırsat bulamadı bende söylendim zaten gideceğim diyor ona da hak veriyorum ama bi gitse belki herşey düzelecek iyi bi dra gitmek istiyormuş

Valla anneler gününde gittik anneme ortam fena değildi.Normaldi yani. Ama annem mesafeli. Eşim de annemi soğuk buluyor :) bende ikisini de takmıyorum bu konuda.

anladım canım biri mesafe koyunca diğeri ister istemez mesafe koymak zorunda kalıyor neyse zamanla düzelecektir sen tabiki onlara takılma boşverrrr

oyyy kuzum benim yüzüne gözüne bulaştırıyor zaten tatlı iyice tatlı yapıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…