- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.141
günaydın hatunlarrrrrr herkeşlere hayırlı haftalar olsun
sanada tunaydinnnn kuzu iyi haftalarr
gunaydın halevım nasılsın
valla su gıbı akıp gectı hele aılesının yanında olunca ınsan vaktı anlamıyo valla
kardesıme amelıyat olman lazım dedı doktor
buyumemıs cok sukur daha fazla ama zaten buyuk maalesef 8 cm :44:
suan amelıyat oncesı asması gereken vajınusmus sorunu var o yuzden doktor da bıran once onu halledıp amelıyata gel dedı yolladı
hayrılısı bakalım temmuza kadr sure verdım ona halledecek ınsallah
cok gecmis olsun canimm insallah tedavisi en yakin zamanda sonuc bulurrahh ahh bilmemmmi su gibi geciyo banada 4 hafta yaa
kızlar kuzumu gördüm şükür....ama inanılmaz ağır bir grip geçiriyorum, öksürmekten c,ğer,mçıkacak, tek koku almıyoum....birazdan doktora gitcem....
cok sukur gordun sonunda pasayi nasil gulucuk atiyomu sana annesiii.gecende arkadasin 3 d li ultrasyon videosuna baktim gamzesi bile gozukuyoo kizin yaa
canimm cok gecmis olsun bogazini tulbentle sar oyle yat kuzu inan faydasi cokkk
slm kızlar
7 gündür devam eden yogun bir kanamam var nasip bakalım
destekleriniz için sagolun
geçmiş olsun edutum
kuzu benimde saat gibi isleyen regli gunum son zamanlöari 30 gune yukseldi neden bilmiyom garanti stresten olabilir seninkide o yuzden olmustur. yapma stres yaa bak benimde geldi kirmizilar heccc umrumda degill
selam kızlar nasılsınız...
bir uğrayıp bakayım dedim... Beren birazdan açlık bağırmalarına başlayacak gibi gözüküyor o yüzden hemencik yazıp kaçıcam.mamadan sonra yine gelirim.
Edut'um gözünaydın paşanı görmüşsün.Grip konusuna gelince o illet bana 5.ayda yapışmıştı taa 7.ayda anca geçti.2 defa antibiyotik kullandım bi işe de yaramamıştı.Öksürmekten dolayı yatarak uyuyamıyordum.aylarca koltukta oturara uyudum. Fakat bana Sema hanım'ın önerdiği Strath damla çok faydalı gelmişti.Sayesinde geceleri öksürmeden rahat rahat uyumuştum.Bulabilirsen mutlaka al bu damlayı.Tamamen bitkisel.Suya damlatıp içiyorsun.5-10dk içinde öksürük kesiliyor.
Halev'im nasılsın bacım?
Öğlen yemeği savaşlarının bugünkü etabından da malup çıkıp geldim tekrar
Edut'um dediğim damlayı eczaneye bir sor canım.Hep eczanede bulundurmaya biliyorlar ama depodan isteyip getirtiyorlar.
o beren hanim inan yanimda olsaa gayeee oo dudaklarini isiririim n kadar dattluu yawwwwww ayyy agzim sulandii .allahim saglikli hayirli omurleri nasip etsin yavruna
günaydın hatunlarrrrrr herkeşlere hayırlı haftalar olsun
sanada tunaydinnnn kuzu iyi haftalarr
cok gecmis olsun canimm insallah tedavisi en yakin zamanda sonuc bulurrahh ahh bilmemmmi su gibi geciyo banada 4 hafta yaa
cok sukur gordun sonunda pasayi nasil gulucuk atiyomu sana annesiii.gecende arkadasin 3 d li ultrasyon videosuna baktim gamzesi bile gozukuyoo kizin yaa
canimm cok gecmis olsun bogazini tulbentle sar oyle yat kuzu inan faydasi cokkk
kuzu benimde saat gibi isleyen regli gunum son zamanlöari 30 gune yukseldi neden bilmiyom garanti stresten olabilir seninkide o yuzden olmustur. yapma stres yaa bak benimde geldi kirmizilar heccc umrumda degill
o beren hanim inan yanimda olsaa gayeee oo dudaklarini isiririim n kadar dattluu yawwwwww ayyy agzim sulandii .allahim saglikli hayirli omurleri nasip etsin yavruna
benim ki yazık uyuyordu galiba...sıçradı kıyamam...sonra parmağını emiyordu...bir resmişnde ağzı açıktı
canim bende bir bakayim dedim utum var onu yapacam simdi .ewet calisiyorum su aralar biraz fazla calisiyorum .tatlim ben dun 30. gunumde regli oldum sundan 4 5 ay oncesi hep aksatmadan 28 de oluyodum ama su aralar boyle oluyo haftaya dr cagirdi gidecem bakalimm.... yeni profil yazim resimde oldugu gibii insallah o kalp gobiste bir gun hepimizin atacakkkızlar nasılsınız ya acıl bı teleon geldı evden cıktım hemen anca geldım pılavımı koydum bakayımn dedım tabıkı hhıcbırınız yoksunuz :97:
ravzacan sen nasılsın yahu ..
ıse gıdıyormusun hala devammı
catlattın yumurtayı suan bekleme donemındesın dımı sanırım
canim bende bir bakayim dedim utum var onu yapacam simdi .ewet calisiyorum su aralar biraz fazla calisiyorum .tatlim ben dun 30. gunumde regli oldum sundan 4 5 ay oncesi hep aksatmadan 28 de oluyodum ama su aralar boyle oluyo haftaya dr cagirdi gidecem bakalimm.... yeni profil yazim resimde oldugu gibii insallah o kalp gobiste bir gun hepimizin atacakk
sagol canim ama kafasina ip baglayip getiremem kiii.. kendisinin istemesi lazimm.gitcem diyo ama gitmiyo ben bir sey yapamm. bende istiyorum ama olmuyo canim yaa:89:Allah kolaylık versın ama yogunluk guzeldır bos durmaktan ıyı yanı keısnlıkle..
kız sen doktora gıdıyon da senın kocan ne zaman gıdecek sorması ayıp kızdırmasın artık bızı yanı
dogru dıyorsun tabıkı cocuk degıller ama sen yıne de bıraz trıp naz bıseyler yapıp goturmeye calısabılrıısınsagol canim ama kafasina ip baglayip getiremem kiii.. kendisinin istemesi lazimm.gitcem diyo ama gitmiyo ben bir sey yapamm. bende istiyorum ama olmuyo canim yaa:89:
halevcan ates olcmen cok ıyı olmus bence
senın duzen pek bellı olmadıgı ıcın atesın dustugu gunler calısmaya gayret et
bu arada esın artık daha da gecıktırmeden doktora gıtsın
hem bak ankaradasınız kaan hoca yakınınızda nımet yanı
bıze maılle bıle yardımcı oldu mutlaka sende esını tutu kolundan gotur yanı
dun 30. gunumde regli oldum sundan 4 5 ay oncesi hep aksatmadan 28 de oluyodum ama su aralar boyle oluyo haftaya dr cagirdi gidecem bakalimm.... yeni profil yazim resimde oldugu gibii insallah o kalp gobiste bir gun hepimizin atacakk
benimki stresten diil kuzucum bhcg düzenli artıyordu zaten doktorum hamilesin demiştikuzu benimde saat gibi isleyen regli gunum son zamanlöari 30 gune yukseldi neden bilmiyom garanti stresten olabilir seninkide o yuzden olmustur. yapma stres yaa bak benimde geldi kirmizilar heccc umrumda degill
:
hepinize slm canlarrr
Beren konusuna gelince öğlenleri muhallebi ve meyve püresi yerken resmen savaş veriyoruz.Çünkü muhallebinin ardından elini de ağzına sokup muhallebili eliyle gözünü yüzünü ovuşturuyor.Her yer yapış yapış oluyor.
Artık gündüzleri daha az uyuyor aslında ama huysuz olmuyor.kendi kendine oyalıyor kendini.dönencesini açıyorum onunla oyalanıyor falan.
evet canım emme hiç anlamıyorum şincik ben ateşim düşünce mi ilişki yaşayacağım :26: yoksa çıkınca mı:26:, tüp bebek raporunu çıkartmak için kaan hocanın çalıştığı hastaneye gitmiştik eşim iyi bi dra gitmek istiyor olmazsa kaan hocaya gitsin sölimde bakalım hayırlısı kuzum inşallah gerek kalmadan gelir miniklerimiz
kizlarr selamm .. lorkem yogunsun herzamanki gibii deseneneyseee canin sikilmasin vaktini iyi gecirde dopdolu oll
yaa bebiskoo dogum yaptimikii:26:
herkese merhaba,
gönene yerleştim dukkanı actık. cok sukur net de baglandı
sızı merak ettım bıraz gecmısı okuyım gelıyorum hazır kız da uyurken
naber kızlar
valla bu ara yogunluk basladı yıne benım evde durmaz oldum sabah kahvaltıda cıktım oglen bı 15 dk eve ugradım yıne cıktım
canım ates yukseldıgı ılk 2 gunde calısmak onemlı ama yumurtanın omru kısa oldugu ıcın asıl yukselme oncesı olan calısmalarda cok onemlı cunku sperm 3 gun yasayabılıyo ya o yuzden sen dusuk devam ederken gun asırı ılıskı olmasına gayret et yada 3 gunde 1 en az
kızlar nasılsınnız nerlerdesınız ...
hadı ben gezıyom
sımdı yıne cıkıyorum dısarı ıslerım var
aksam ustu gelırım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?