Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??

pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo.ne diyosunuz???

slm kızlar nasılsınız
ben endoskopıen geldım
ole korkulacak bısey degılmıs
sadce eparca aldıkları ıcın azıcık mıdemde agrı var

ptesı de ılaclı fılm cektırıcem sanırım bobregımde tas var maalesef ama doktor emın olmak ıcın ılaclı fılm ıstedı bakalım nasıb

bide boğazın tahriş olur genelde...geçmişler olsun bitaneciğim.....

Günaydın kuzularrrrr

Günaydın kuzularrrrr

sagolasın canım yaa
yok kuzum ya bogazım degılde acaıb gaz yaptı bana endoskopı bugun kontrole gıttım doktor normal dedı
patolojı sonucları cıkınca tkrr gıdıcem bakalım

selam kızlarr bende 4 haftalık falan hamileyim tam haftasını bilmiyorum çünkü doktora gittiğimizde daha çok minicikti kesemiz gözüküyodu minikce o zaman doktor 3 haftalık falan demişti:97: inşallah bi sonraki randevumuzda görürüz bebişimiziiiiiiiii

sagolasın canım yaa
yok kuzum ya bogazım degılde acaıb gaz yaptı bana endoskopı bugun kontrole gıttım doktor normal dedı
patolojı sonucları cıkınca tkrr gıdıcem bakalım

ah kıyamam sana...patolojiyi hep alıyorlar...dert edilecek bişi yok

cok sukur canim korkulacak bisey yokmus bakk....off bobrek tasida cok zormus be kuzumm allahimmm sifa versinnn ama simdi lazerle hemn hallediyolarmis kormaaa.cok cok gecmis olsun lorkemmmm

Günaydın kuzularrrrr

SANADA gunaydinnn...

kizlar halev ve kvrck nerelerdeee

eudutum ravzam sagolasınız ...
sızler nabıyonuz bakalım

halevı bende merak edıyorum
hıc gormedım kac gundru
du bı gecmısıne bakayım bakalım gelmıssmı

canlarımmmmmmmmm burdayım ve gayet iyiyim merak etmeyin dün giremedim kk'ya bugünde şinçik fırsat bulabildim sizleri özlemişemmmmmmm

şu soğan kürünün ikinci ayına başlamak için adet olmadan 10 gün önce başlanılıyormuş emme nerdeeee benim kırmızılar kür bitince 5.gün geldi bende bu pazartesiden itibaren başladım 7 gün devam edicem ardından da belki incir kürü yaparım diye düşünüyorum

canım hosgeldın
bencede sen sogan arkasında ıncır yap
ınsallah faydasını gorursun hadı bakalım

onun dısında nasılsın keyıfle rnasıl

hoşgeldin cnm ya nasılsınn.. miniş nasıl 6aylık olmuş maşallah yaa

hoşbuldum canım iyiyim oğluşu buyutuyorum teyesi evet 6.ayı doldurduk ek gıdaya başladık iyiyiz şükür
sen nasılsın çilekte bir yaşına girmiş maşallah fındığına doğum gunu yaptınmı prensese:)
ek gıdada onerin varmı sen kaç aya kadar emzirdin canım yada devam ediomusun

maşallah oğluşuna, evet teyzoş yaptık doğumgünü resimleri face te var. ben hala emziriyorum, ek gıdaya ilk önce elma püresi ve havuç suyula başladım zorlamadan onu sıkmadan devam et derim, acele etme iştahı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…