- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.161
selam kızlarrrrr...........
edut nasılsın kuzumm... minikin nasıl?? az kaldı sağlıkla tamamına ersin inş.
bende emziriyorum canım işe başlıycam için ek gıdaya alıştırmaya başladım iştahımız iyi şükür meyve püresi veriorum yoğurt yapıp veriorum yiyo dun sebze çorbası yaptım pek sevmedi ama yedi genede.maşallah oğluşuna, evet teyzoş yaptık doğumgünü resimleri face te var. ben hala emziriyorum, ek gıdaya ilk önce elma püresi ve havuç suyula başladım zorlamadan onu sıkmadan devam et derim, acele etme iştahı nasıl?
selam kızlarrrrr...........
bende emziriyorum canım işe başlıycam için ek gıdaya alıştırmaya başladım iştahımız iyi şükür meyve püresi veriorum yoğurt yapıp veriorum yiyo dun sebze çorbası yaptım pek sevmedi ama yedi genede.
selam canım nbr kucağa almaya az kalmışşş
iyiylik kuzum nolsun siz nasılsınız bakem
goruşuruz opuyoruz herkesiii
canım hosgeldın
bencede sen sogan arkasında ıncır yap
ınsallah faydasını gorursun hadı bakalım
onun dısında nasılsın keyıfle rnasıl
kızlarrrrr ben geldim, uzun bi aradan sora yazmak yeni nasip oldu.. nasılsınızz ne var ne yok?
selam canlar bende geldiiimmm:)
halevciimmm lorkecimmm sizler nasılsınız ??
canım hosgeldın
bencede sen sogan arkasında ıncır yap
ınsallah faydasını gorursun hadı bakalım
onun dısında nasılsın keyıfle rnasıl
kızlarrrrr ben geldim, uzun bi aradan sora yazmak yeni nasip oldu.. nasılsınızz ne var ne yok?
selam canlar bende geldiiimmm:)
halevciimmm lorkecimmm sizler nasılsınız ??
edutcan gunaydın kuzum
nasılsın ınsallah hersey yolundadır
oglumuz nası ne zaman gıdeceksın doktora bu aralar gorecekmısın onu
az kaldı yaa ne guzel masallah
dogumunu nerde yapacagın bellı oldumu hep gıttgın doktorun mu yaptıracak
yavrum....kuzum çok özledim sizi ben ya....bebeğim iyi hamdolsun...c.tesi gidicez kontrole...doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım diyor....eğer sezeryan olursa 30 eylül....ama ben sezeryanda olsa 1 hafta daha beklemek istiyprum....kısmet yavrum ya
yavrum....kuzum çok özledim sizi ben ya....bebeğim iyi hamdolsun...c.tesi gidicez kontrole...doktorum sezeryan yapalım riske atmayalım diyor....eğer sezeryan olursa 30 eylül....ama ben sezeryanda olsa 1 hafta daha beklemek istiyprum....kısmet yavrum ya
canım valla bende aynen ozledım sızlerı yazdım sonra gerı sıldım hatta
burası artık bole olacak gıbı anlasıldı
neyse nabalım arada gorup bırbrımızden haberdar olalım o da yeter ne yapalım
ınsallah ctesı guzel seyler soyler yıne doktorun
sezeyan vs ıcınde bolbol duaet Rabbım hayılrısını versın saglıkla gelsınde cok sıkma kendnı ıllakı normal olsun dıye bekleme
eger rsıklı bı durum olusacaksa doktoruna da guvenıyorsan dınlemek en mantıklısı sanırım
merhaba şekerlerim;
lorkem edutum halevim kvrckım ravzanurum siz hep burdasınız
öncelikle size selam vereyim dedim canlarım:))
hepinizi çok özledim walla yaa
ramazanda sakin olurum diye düşündüm ama hiç öyle olmadı walla
bayram sonrası hep burada olmak için çabalaycam
HEHEYYTTTTTTTTTTT BEN GELDİMMHERGÜN KONTROL EDİYORUM SİZİ HABERDARIM HERŞEYDEN :82: ASLINDA PEK BİŞEY DE YOK AMA NAPALIM SAĞLIK OLSUN. edut kıss hepimiz seni bekliyoz hadi bakalım sağlıkla doğur inşallah. halev sen nasılsın ben bi türlü gelemedim ya beytepeye ama kış gelmeden gelcem inşallah. hepinizi öpüyorm mucksss
ayyy edutcann azz kaldii kizzzzzzz .bende heyecan yaptim simdiiiii .ehehemm heemm benim burctan olacakk insallahhhh..iyi burctur kendinelriii:82:
insallah eskisi gibi oluruz burda lorkemmmm:84::84:
baraysimmm hosgeldinn.. bizimde artikk sabrimiz tukeniyoo yavas yavs ama yinede sabr diyozz bizude ciksaydik suu annelik mertebesineeee:95::95:
bende cok ozledim eski topigii:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?