Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

herkese hayırlı Cumalar ve Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu Gecenin hürmetine Rabbim herkesin gönlündeki muradları tez vakitte versin inşallah. aminnnnn

kızlarrr
aranızda zonguldak ereğli yi bilen giden orda yaşayan var mı
nasıl bi yer accık anlatabilir mi

bilmemmi ukala tereaziler:))) kocam terazi.....neyseki üstün özelliklere sahip bir kovayımda idare ediyorum kararsız kocmı ama 2 terazi Allah yardım etsin....

öperim kuzummmm

ben terazi kocam teraziii ikimizdenkaramsariz ama iyi insanlarizz..girdigimiz ortamda sevilir sayiliriz duzenli planliyizz,guzellige ve temizligee cok onem verirrizz ,,,yardim severizz ama birazz maymun istahliizzzz,,, daha ne yazimm kuzu yaaww sendeee kova SEDA SAYAN IN burcuuu nedimm artikk ......:))

herkese hayırlı Cumalar ve Kadir Geceniz mübarek olsun.

tesekuröerrrr kuzuuuuu

Bu Gecenin hürmetine Rabbim herkesin gönlündeki muradları tez vakitte versin inşallah. aminnnnn

aminnnnnnnnnnnnnn

misafirlerimi yolladım
geldim
öperim herkeşleri

ohh bir rahatladin kuzuuu deseneee

KIZLARRRR SIZE BIR HABERRR esim doktora gitttiii cok cok sevincliyimm .doktor demis .5 6 gun iliski yokk sonra eline vermisler boylee kapakli biseyy anlatmis iste n yapcaginii hemen yaptiktan sonra yerine iade edecekmisss ..ayy cok sevincliyim bir bilsenizz ..

herkese hayirli kandiller dualarimiz kabulll olur insallahhh------

ravzammmm süper haber:))) inş. sonucu da ii çıkar bacımmmmmm

kuzum en azından başlamışsınız bir yola...bak bunu b ile başarmak çok kolay değil...bizimde böyle başladı...ikna olmuş ya şükür

ewett canimm cok cok cokk surr yarabbimm boylee bu durama gelcegimi bile sanmiyodumm ...bana diyoki kimseye soylemeee ..aamaa ben durumuyum kaynanama soyledimmm ayy bir sevindikii sormaa

bakalim insllahh devami gelir edutcan insallah iyi haberler veririm sizlere buradann .... icim kipir kipir inanairmisinn

için kıpır kıpr anlıyorum ama..........kaynanan sakın ama sakın kimnseye çaktırmasın.....bak sonra dönüşü olma o yolun nolur bacımmmm

herkeşlere hayırlı cumalar canlarımmmmmmm hepicinizin kadir gecesi mübarek olsunnnnnnnn Allahıım şu mübarek günün hürmetini gönlümüzün muradlarını nasip eder inşallah bütün dualarımız kabul olsun inşallah canlarım

vaşşşşşşşş çok sevindim bacım geç oldu emme güç olmaz inşallah sonuç iyi gelir canım kocanı alkışlıyorum burdan

guzel dualrin icinnn kocamadaa aminnnn insalllahhh.agzina yuregine saglik halevimmm

slm kızlar dun mukabeleler bıttı kandıl vs derken hıc gıremedım daha dogrusu gırdım yazamadım
kandılınız mubarek olsun oncelıkle ınsallah Rabbım bu gecenın hurmetıne butun hayır dualrımızı kabul eder

edutum bugun pasamıza slm sole benden mutlaka
Ravzam coook sevındım buyuk bı adım atmıssınız Rabbım devamını nasıb etsın ınsallah
kıvırcan gondemrıssın kız gorumceyı kovdunmu yoksa
zonguldak gumushaneden coook daha ıyıdır dıye tahmın edıyorum yıne sorun sorusturun bakalım
ama en azından merkezı ıllerı daha yakın
halevım hosgelmıssın yogunluk senıde vurdu
bıttem gozum nasılsın melegın nasıl
ayselım sende yogunlugun yorgunlugunu bayram tatılınde atarsın ınsallah
supremem pınar gultun gaye

kızlar hepınızı sevıoyorum opuyorum

sımdıden bayramınız mubarek olsun
Rabbım yenısını bebelerımızle gormeyı nasıb etsın
bugun yola cıkıyoruz bız belkı gıremem memlekette bayagı yogunlukvar
gercı dayanamam gelırım ama herkesı goremem sanırım

hepınızı opuyorum ıyı tatılller herkese

günaydın kuzummm melekimin annesiiii..........
kız bende beni bekliyorum tursa tırsa:))

kıss çok komiksin valla aynı bende tırsa tırsa beklemiştim oldu bitti maşallah heuheu senin de öyle olcak yağmur dolu fırtına ve parlak gökkuşağı ben böyle tarif ediyorum bu süreci

sanada hayırlı bayramlar olsun inşallah seneye bebelerle kutlarız hepberaber :) biz diş çıkarıyoss

BARAYSSS BARAYSSS
kuzucum ya anlat bakalım değermi sence oraya gitmeye
hayat şartları nasıl
halkı nasıl
maddi açıdan sıkıntı yaşarmıyız
devlet hastanesi yakınlarındaki kira fiyatları falan nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…