- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.181
kızlarrr
aranızda zonguldak ereğli yi bilen giden orda yaşayan var mı
nasıl bi yer accık anlatabilir mi
bilmemmi ukala tereaziler:))) kocam terazi.....neyseki üstün özelliklere sahip bir kovayımda idare ediyorum kararsız kocmı ama 2 terazi Allah yardım etsin....
öperim kuzummmm
herkese hayırlı Cumalar ve Kadir Geceniz mübarek olsun.
tesekuröerrrr kuzuuuuu
Bu Gecenin hürmetine Rabbim herkesin gönlündeki muradları tez vakitte versin inşallah. aminnnnn
misafirlerimi yolladım
geldim
öperim herkeşleri
ben terazi kocam teraziii ikimizdenkaramsariz ama iyi insanlarizz..girdigimiz ortamda sevilir sayiliriz duzenli planliyizz,guzellige ve temizligee cok onem verirrizz ,,,yardim severizz ama birazz maymun istahliizzzz,,, daha ne yazimm kuzu yaaww sendeee kova SEDA SAYAN IN burcuuu nedimm artikk ......:))
aminnnnnnnnnnnnnn
ohh bir rahatladin kuzuuu deseneee
KIZLARRRR SIZE BIR HABERRR esim doktora gitttiii cok cok sevincliyimm .doktor demis .5 6 gun iliski yokk sonra eline vermisler boylee kapakli biseyy anlatmis iste n yapcaginii hemen yaptiktan sonra yerine iade edecekmisss ..ayy cok sevincliyim bir bilsenizz ..
herkese hayirli kandiller dualarimiz kabulll olur insallahhh------
ravzammmm süper haber:))) inş. sonucu da ii çıkar bacımmmmmm
insallah canimm yaaaa insallahhh
kuzum en azından başlamışsınız bir yola...bak bunu b ile başarmak çok kolay değil...bizimde böyle başladı...ikna olmuş ya şükür
ewett canimm cok cok cokk surr yarabbimm boylee bu durama gelcegimi bile sanmiyodumm ...bana diyoki kimseye soylemeee ..aamaa ben durumuyum kaynanama soyledimmm ayy bir sevindikii sormaa
bakalim insllahh devami gelir edutcan insallah iyi haberler veririm sizlere buradann .... icim kipir kipir inanairmisinn
yok caktirmaz bacimmm .... ya sabredemiyom smdideeeiçin kıpır kıpr anlıyorum ama..........kaynanan sakın ama sakın kimnseye çaktırmasın.....bak sonra dönüşü olma o yolun nolur bacımmmm
yok caktirmaz bacimmm .... ya sabredemiyom smdideee
KIZLARRRR SIZE BIR HABERRR esim doktora gitttiii cok cok sevincliyimm .doktor demis .5 6 gun iliski yokk sonra eline vermisler boylee kapakli biseyy anlatmis iste n yapcaginii hemen yaptiktan sonra yerine iade edecekmisss ..ayy cok sevincliyim bir bilsenizz ..
herkese hayirli kandiller dualarimiz kabulll olur insallahhh------
herkeşlere hayırlı cumalar canlarımmmmmmm hepicinizin kadir gecesi mübarek olsunnnnnnnn Allahıım şu mübarek günün hürmetini gönlümüzün muradlarını nasip eder inşallah bütün dualarımız kabul olsun inşallah canlarım
vaşşşşşşşş çok sevindim bacım geç oldu emme güç olmaz inşallah sonuç iyi gelir canım kocanı alkışlıyorum burdan
günaydın kuzummm melekimin annesiiii..........
kız bende beni bekliyorum tursa tırsa:))
kızlarrr
aranızda zonguldak ereğli yi bilen giden orda yaşayan var mı
nasıl bi yer accık anlatabilir mi
slm kızlar dun mukabeleler bıttı kandıl vs derken hıc gıremedım daha dogrusu gırdım yazamadım
kandılınız mubarek olsun oncelıkle ınsallah Rabbım bu gecenın hurmetıne butun hayır dualrımızı kabul eder
edutum bugun pasamıza slm sole benden mutlaka
Ravzam coook sevındım buyuk bı adım atmıssınız Rabbım devamını nasıb etsın ınsallah
kıvırcan gondemrıssın kız gorumceyı kovdunmu yoksa
zonguldak gumushaneden coook daha ıyıdır dıye tahmın edıyorum yıne sorun sorusturun bakalım
ama en azından merkezı ıllerı daha yakın
halevım hosgelmıssın yogunluk senıde vurdu
bıttem gozum nasılsın melegın nasıl
ayselım sende yogunlugun yorgunlugunu bayram tatılınde atarsın ınsallah
supremem pınar gultun gaye
kızlar hepınızı sevıoyorum opuyorum
sımdıden bayramınız mubarek olsun
Rabbım yenısını bebelerımızle gormeyı nasıb etsın
bugun yola cıkıyoruz bız belkı gıremem memlekette bayagı yogunlukvar
gercı dayanamam gelırım ama herkesı goremem sanırım
hepınızı opuyorum ıyı tatılller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?