- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.201
BARAYSSS BARAYSSS
kuzucum ya anlat bakalım değermi sence oraya gitmeye
hayat şartları nasıl
halkı nasıl
maddi açıdan sıkıntı yaşarmıyız
devlet hastanesi yakınlarındaki kira fiyatları falan nasıl
kızlarrr
aranızda zonguldak ereğli yi bilen giden orda yaşayan var mı
nasıl bi yer accık anlatabilir mi
kızlar canım az sıkkın.....bende hafta sonunu hastanede geçirdim...sürekli devam eden ki hala etmekte, hafif hafifi sancım vardı cumadan beri, arada çok canımı yakıyordu tabi....cumartesi çoğalınca doktorumu aradım yalancı sancıdır dinlen felan dedi ama bence normal gibi değildi....bende bize yakın devlet haftanesine gittim , açılma muaynesi yaptılar şükür açılmam yok, ama nst de 8 dakikada 3 kasılma görüldü( değerle düşük ama var...acil kendi hastaneme gittik...ordada aynı işlemler yapıldı, salak doktorum telefonla bilgi aldı gelmedi bile...ordaki nst de sancılarım daha yüksekti...serum yedim, ama serum sonrası daha azalmış olsada sancım var....pazartesi galiba ya yıllık izinimi kullanacağım yada raporum başlayacak....aslında hep 2 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek vardı kafamda ama o iyi olsunda...umartım sorun çıkmaz çok korkuyorum....
canım yaa hıc kotu seyler getırme aklına bencee rapoırunu al evde dınlenmeye bak
ınsallah daha da sıkıntı cekmezsın ve zamanında saglıkla gelır oglun
dedıgın gıbı en ıyısı dınlenmek bencede durumundan haberdar et mutlka bızlerı olur mu
evde ınternetın vardı dımı edutum
kizlar gunaydin iyihaftalarrrr herkeseeee .
EDUTUMMM cok cok az kaldi pasana kavusmanaaa .allah izin verirsee dogumu yaptiktan hemen sonra resimleri buraya vereceksin degilmii ..sen ve oglusunn
kizlar siz nasilsinizz bende dahil cok sesisiizzzz .hadi bizim hayata bir degisiklik yok anlatacak bisey yokk sizindemii yokkkk anne olanlar niye bir araya gelip bebekelirnin gelisim asamalarini anlatmiyiooo..yoksa cokmu yoruluyosunuz hem ev hem is hem bebebkk inanniirimm cok zordurr .olsun saglik olsunn sizii seviyorumm opuyorumm
sen nasılsın ravzam neler yapıyosun
bende de degısılık yok hala
bu ay reglım gelınce bende esımde testlerı tekrarlıcaz bakalım
sonrasında esımın degerlerde ıyıye gıdıs varsa 2. asılama hakkımızı denemeyı dusunuyoruz kısa kalmadan
senın esın ne yaptı ne oldu doktor ısı
canimm rabbimm ugraslarimizi bosa cikarmasin insallahh ..esim aldii bardak gibi seyi geldii daha teste goturmedi evde bekliyoo artik bekler keyfi n zaman gelirseee bilmiyorumm ......
canim aksam ruyamda silah gorudm ama elimdeydi bilmiyom daha hatirlamiyorumm .aama o ruyanin devamimi n bilmiyom elimde bir bebek 3 4 aylikk kayinvalidem karsimda evin terasi gibi bir yerr elimde kuvvet kalmaidiii asagiya yavasca egildimm bebegi tutamiyom amaa cok halsizimm bir gorsennn yere birakiverdimmi yoksa tutamayip dustumu hatirlamiyom .kaynanama diyomki anne yemin olsun kuvvetim yokk o yuzden bebek dustuu benim bir sucun yok diyom oyle bir ruyaydi ama etkiledi beni dogrusuuu
kuzularrrr....artık tatildeyim...daha doğrusu yatışta...açılma yok ama yumuşama başlamış...dua edinde 3 hafta daha dayansın kuzum yafuuu....sizi öperiz
kuzularrrr....artık tatildeyim...daha doğrusu yatışta...açılma yok ama yumuşama başlamış...dua edinde 3 hafta daha dayansın kuzum yafuuu....sizi öperiz
ah ravziş öyle bir tempo ki hemen özet geceyımkizlar gunaydin iyihaftalarrrr herkeseeee .
EDUTUMMM cok cok az kaldi pasana kavusmanaaa .allah izin verirsee dogumu yaptiktan hemen sonra resimleri buraya vereceksin degilmii ..sen ve oglusunn
kizlar siz nasilsinizz bende dahil cok sesisiizzzz .hadi bizim hayata bir degisiklik yok anlatacak bisey yokk sizindemii yokkkk anne olanlar niye bir araya gelip bebekelirnin gelisim asamalarini anlatmiyiooo..yoksa cokmu yoruluyosunuz hem ev hem is hem bebebkk inanniirimm cok zordurr .olsun saglik olsunn sizii seviyorumm opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?