- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.221
iyi geceler canlarım
tatilden döndüm artık buradayım
bu gece geçmişi okuyayım yarın katılırım sizlere öpüyorummmmm şekerlerim
ben geldiiiimmm hemen gecmısı bı okuyyuveyerım
ben b,le kendime şaşıyorum kurulmus robot gbı sadece programlandıgım ıslerı yapıyorum :)hosgeldınız kızlar nasılsınız
pek bı gecmısımız yok zaten artık
anı yasıyoruz sadece
tatıl guzel gecmsıtır umarım baraysım cocukla ılk tatıl tecrubelerını dınlerız sonra
bafom valla anlatıklarını gozumun onunde canlandırabıloıyorum
hele benım 2 yengmdede 3 velet var mesela onları dusununce Allah yard olsun dıyorum zaten
cok guzel olduguna emınım ve goruyorum ama bı kadar da yorucu
anneler hakkı cok gercektende
kızlarrrr..ekim annelerinden 2 kişi doğurdu vesselammm..........hadi bakalım hayırlısı.........
canlar napıosunuz?
kendimi anlatayım size. koca bi 7 ayın sonunda işe dondum.bebeğimi kayınvalideye bıraktık geçen hafta. taki kadının ağrıları artana kadar , bel ağrısı çekio surekli hap içiodu ama oda fayda etmemeye başlamış ameliyatlık gibi gorunuor yani anlıycanız ondan hayır olmayacağından ortada kaldık kime emanet edeyimki daha 6,5 aylık bebeğimi bende eşimde karar verme aşamasındayız ama bir turlu karar veremiyoruz etrafımızdaki herkes çalış bak sonra pişman olursun diyor.kendim baksam evet tabiki en guzeliyle ben yetiştiririm ama maddiyata gelince eşim dukkan açmajk istio çalışmazsam açamıycak evimizde kira azda değil 600 tl verioruz.memur hayatına talim olcaz yada ben çalışıp destek olucam maddi manevi ve geleceğimizi kurtarıcaz.bakıcıya nasıl guvenmeliyim vicdan azabı duyarım gibi gelio ama etrafımda çok memnun olanlar var onları duyuncada denemeliyim diorum kıyamıorum oğluma,sanırım çok pimpirikliyimherkes çocuk nasılsa bi şekilde buyuyor dior.asıl sebebim çocuğumun geleceği.işte biz iki ailedende bize verecekleri maddi bişey olmadığından hayatımızı kendimiz kurtarmalıyız ileride çocuğuma bırakacak bişeylerimiz olsun istiorum.bugunde oğlumu annanesine bıraktım iyi birini bulana kadar annem yardımcı olacak eşim evde biz annemlerde ayrı gayrıyız çok zor kızlar mali muşavirlik stajım bitmek uzere sınavlara girip belgemi alıcam inşallah. eşimde sırf bu yuzden çalışmamı kabul edio zaten emek verdim kaç yıl belgeni alman için çalışmak istersen çalış yoksa çocuğumuzu senden başkası iyi yetiştiremez dior.annem yada k.valide baksaydı hiiiiç gozum arkada kalmayacaktı annesi k.validesi bakanlar nede şanslısınız yatın kalkın dua edin onlara bizlerden başka en iyi bakacak kişi onlar çünkü.işte boyle canlar...
kızlar canım az sıkkın.....bende hafta sonunu hastanede geçirdim...sürekli devam eden ki hala etmekte, hafif hafifi sancım vardı cumadan beri, arada çok canımı yakıyordu tabi....cumartesi çoğalınca doktorumu aradım yalancı sancıdır dinlen felan dedi ama bence normal gibi değildi....bende bize yakın devlet haftanesine gittim , açılma muaynesi yaptılar şükür açılmam yok, ama nst de 8 dakikada 3 kasılma görüldü( değerle düşük ama var...acil kendi hastaneme gittik...ordada aynı işlemler yapıldı, salak doktorum telefonla bilgi aldı gelmedi bile...ordaki nst de sancılarım daha yüksekti...serum yedim, ama serum sonrası daha azalmış olsada sancım var....pazartesi galiba ya yıllık izinimi kullanacağım yada raporum başlayacak....aslında hep 2 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek vardı kafamda ama o iyi olsunda...umartım sorun çıkmaz çok korkuyorum....
canlar napıosunuz?
kendimi anlatayım size. koca bi 7 ayın sonunda işe dondum.bebeğimi kayınvalideye bıraktık geçen hafta. taki kadının ağrıları artana kadar , bel ağrısı çekio surekli hap içiodu ama oda fayda etmemeye başlamış ameliyatlık gibi gorunuor yani anlıycanız ondan hayır olmayacağından ortada kaldık kime emanet edeyimki daha 6,5 aylık bebeğimi bende eşimde karar verme aşamasındayız ama bir turlu karar veremiyoruz etrafımızdaki herkes çalış bak sonra pişman olursun diyor.kendim baksam evet tabiki en guzeliyle ben yetiştiririm ama maddiyata gelince eşim dukkan açmajk istio çalışmazsam açamıycak evimizde kira azda değil 600 tl verioruz.memur hayatına talim olcaz yada ben çalışıp destek olucam maddi manevi ve geleceğimizi kurtarıcaz.bakıcıya nasıl guvenmeliyim vicdan azabı duyarım gibi gelio ama etrafımda çok memnun olanlar var onları duyuncada denemeliyim diorum kıyamıorum oğluma,sanırım çok pimpirikliyimherkes çocuk nasılsa bi şekilde buyuyor dior.asıl sebebim çocuğumun geleceği.işte biz iki ailedende bize verecekleri maddi bişey olmadığından hayatımızı kendimiz kurtarmalıyız ileride çocuğuma bırakacak bişeylerimiz olsun istiorum.bugunde oğlumu annanesine bıraktım iyi birini bulana kadar annem yardımcı olacak eşim evde biz annemlerde ayrı gayrıyız çok zor kızlar mali muşavirlik stajım bitmek uzere sınavlara girip belgemi alıcam inşallah. eşimde sırf bu yuzden çalışmamı kabul edio zaten emek verdim kaç yıl belgeni alman için çalışmak istersen çalış yoksa çocuğumuzu senden başkası iyi yetiştiremez dior.annem yada k.valide baksaydı hiiiiç gozum arkada kalmayacaktı annesi k.validesi bakanlar nede şanslısınız yatın kalkın dua edin onlara bizlerden başka en iyi bakacak kişi onlar çünkü.işte boyle canlar...
canlar napıosunuz?
canlarımmmmmmmmmmmmmm benim geçen hafta topikimize giremedim herkese iyi haftalar olsun
ben iyiyim adetimi bekliyorum haftasonu üşüttüm sanırsam accayip derecede belim ağrıyor arkadaşlar ben hayatımda böyle ağrı görmedim umarım son olur dayanılacak türden değil yani, gecede baş ve boyun ağrısından uyuyamadım sağa dön sola dön arada 5 dk kestirebiliyorum, ben bu hallere düşecek biri değildim yaaaa haftasonu canım ailem gelmişti onlarla pikniğe gitmiştik dönüşte hava soğumuş ve soğuğu yemiş bulunduk, kocişimde ciğerleri üşüttü öksürüp duruyor yaaaaa:98: bu arada inşallah kocişim sperm testi yaptıracak şu iki hafta içinde kaan beye gidecek umarım değerlerde yükseliş olmuştur
tatlım geçmiş olsun kötü düşünme inşallah şehzaden zamanlı doğacak
Allah yardımcın olsun canım
gultunum bu cıddeen zor bı karar
acıkcası bılmıyorum ama ne kadar maas alıyorsun yuksek bı maasın varsa sorun degıl
ama tum gun bı bakıcı ıstanbulda mesela en az 800 e bakıyo cocuga
sen maasından 800 bakıcıya vereceksın
sonra claıstıgın ıcın mutlaka bayanların hazır yemek kılık kıyafet gıbı masrafları da daha fazlalasıyo
yanı senın kazandıgın nerdeyse tamamı gıtmıs gıbı oluyosa bana calısmak cok mantıklı gelmıyo
ama sen belgenı almak ıcın calısıyorsan tabıkı bunu halet derım bende
emek vermıssın kac yıl sonucta
aıleden yakın uzak akrabalardan ıhtıyac sahıbı tanıdıgınız varsa ılk olarak ole bırını bul derım ben
ama zor durumda kalmadıkca ozellıkle 1.5 yasına kadr cocugu baskasına emanet etme taraftarı degılım acıkcası ve okudugum ve bılgı aldıgım her kaynakta bu dogrultuda
Allah yardımcın olsun ınsallah en dogru kararı verırsın ...
Bende master yapıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor açıkcası içimde hep tereddüt var bırakırken kızımı bırakmaya hala alışamadım hala vicdan yapıyorum ama şimdi sizi okuyunca sanırım şükretmem gerek dediğiniz gibi kv baktığı için yine de çok şanslıyım
gültuncuğum zor bi karar aşamasındasın
bende mali nüşavirlik stajı için işe devam ediyorum
yıllarımı buna verdim vazgeçmek istemedim benim annem ve kızkardeşim bakıyor oğluşuma
bakıcı gerçekten güvenebileceğin kişi olursa neden olmasın derim
bu aylardada bakabilen kreşlerde var canım bi araştır derim. Bırakmak emanet etmek gerçekten zor iyi birini bulmakta zor seni çok iyi anlıyorum ama. Şöyle bakarsan sonuçta hep kv de bakacak değildi belli yaş sonrası kreşe verecektin. 1-2 yıl için stajını yakman gerekecek. Annen bakarken sen iyi bir araştırma yap derim
stajı başlatmak sonuna kadar getirmek çok kolay değil aynı durumu yaşıyoruz seninle ben artık ay sayıyorum stajım bitmesine.
emin ol şanslısın guvenli yerde sonuçtaBende master yapıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor açıkcası içimde hep tereddüt var bırakırken kızımı bırakmaya hala alışamadım hala vicdan yapıyorum ama şimdi sizi okuyunca sanırım şükretmem gerek dediğiniz gibi kv baktığı için yine de çok şanslıyım
gultunum bu cıddeen zor bı karar
acıkcası bılmıyorum ama ne kadar maas alıyorsun yuksek bı maasın varsa sorun degıl
ama tum gun bı bakıcı ıstanbulda mesela en az 800 e bakıyo cocuga
sen maasından 800 bakıcıya vereceksın
sonra claıstıgın ıcın mutlaka bayanların hazır yemek kılık kıyafet gıbı masrafları da daha fazlalasıyo
yanı senın kazandıgın nerdeyse tamamı gıtmıs gıbı oluyosa bana calısmak cok mantıklı gelmıyo
ama sen belgenı almak ıcın calısıyorsan tabıkı bunu halet derım bende
emek vermıssın kac yıl sonucta
aıleden yakın uzak akrabalardan ıhtıyac sahıbı tanıdıgınız varsa ılk olarak ole bırını bul derım ben
ama zor durumda kalmadıkca ozellıkle 1.5 yasına kadr cocugu baskasına emanet etme taraftarı degılım acıkcası ve okudugum ve bılgı aldıgım her kaynakta bu dogrultuda
Allah yardımcın olsun ınsallah en dogru kararı verırsın ...
gültun seni okuyunca kendimi gördüm walla
bende 59la son sınavda 2 yıl stajı kaçırdım
benim staj mayısta başlamıştı normalde mayısta bitiyor
ama senin çok az kalmış cidden yazık olur stajını yakman canım benim yaa
annen yakınsa annene yardımcı birini bulmayı düşünsen o annene destek olsa
yani bir çözümü olmalı diye düşünüyorum 4-5 ay için stajını yakma derim canım
Allah yardımcın olsun
benimde ocakta başladı stajım ben odanında kursuna gitmiştim 3 ayda ordan kısalıordu doğum izni girince yine ocakta bitecek.annem uzak canım her sabah akşam gidip gelmek zor eşimin işine çok uzak kalıcak oraya taşınmayıda duşundum ama bizde harap oluruz.tanıdık bulmaya çalışıorum.biri var oda şehir dışındaymış cuma gelicekmiş en azından ailesini bildiğim bir kadın ve evlat sahibi allah korkusu olan biri.hiç tanımadığım hayatımda ilk kez tanıştığım birine oğlumu evimi teslim etmektense tanıdığa bırakmak daha sıcak gelio.bakalım allahım yardımcımız olsun
canlarımmmmmmmmmmmmmm benim geçen hafta topikimize giremedim herkese iyi haftalar olsun
ben iyiyim adetimi bekliyorum haftasonu üşüttüm sanırsam accayip derecede belim ağrıyor arkadaşlar ben hayatımda böyle ağrı görmedim umarım son olur dayanılacak türden değil yani, gecede baş ve boyun ağrısından uyuyamadım sağa dön sola dön arada 5 dk kestirebiliyorum, ben bu hallere düşecek biri değildim yaaaa haftasonu canım ailem gelmişti onlarla pikniğe gitmiştik dönüşte hava soğumuş ve soğuğu yemiş bulunduk, kocişimde ciğerleri üşüttü öksürüp duruyor yaaaaa:98: bu arada inşallah kocişim sperm testi yaptıracak şu iki hafta içinde kaan beye gidecek umarım değerlerde yükseliş olmuştur
Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?