Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın şekerlerim
ben yokken lorkemle ravzişim gelmiş
ravzişim okulun hayırlı olsun
inş. eşinin test sonuçları da güzel canım benim
bende ev iş ataberk arasında güzel bir koşuşuturmacadayım
tatlı bir koşturma bence
oğluş diş çıkaracak hafifi öksürüğü var keyifsiz ama yaramazlıklara devam
emekliyor sıralıyor isterse tutunmadan yürüyor
tatilde deniz havuz keyfi yaptı babası suya daldırdı çıkardı bana mısın demedi walla sıpa
bende muhasebe için koşturmaca yaşıyorum

günaydın canlarım

ayselcim bu koşturmaca guzel sabah annanesine bıraktım çıktım onuda goturcem sandı heyecanlandı kapıda kuzcumm:))bugun evime donucem annanesinide alıcaz bi kaç gun idare edicez iyi birini bulana kadar

halevcimm çok çok geçmiş olsun canım benim

ravzam canım rabbim meleğinizi gonderir inşallah okulunda başlamış hayırlı olsun.

kvrrr ve edutttdan hbri olan varmıı??

günaydın canım
annen yanında kalabiliyorsa ona yardımcı birini bulsan yine rahat edebilirsin
gültun walla aklım sende kaldı canım iyi haber verirsin inş.

öhöm öhöm!!! Selam canım arkadaşlarım hatırlarsanız bir Gaye vardı çenesi düşük ve hafif deli :26: Çok uzun süre giremedim ve sanırım bir süre daha aralıklı olarak gireceğim...Bu zamana kadarki süreyi özetleyeyim dedim ama çok bişi yok Zeynep Beren,Zeynep Beren ve yine Zeynep Beren :)
Tüm gün onunla oyun oynamakla geçiyor.Yaklaşık 1,5-2 aydır her yere emekleyerek peşimden geliyor.Son 2 haftadır falan koltuklara tutunup ayağa dikiliyor sonra yorulup küüüüt atıyo kendini yere ve tabi arkasından bi ağlama ritüeli. Orasını burasını vuruyor diye hep yanındayım.Bilgisayarı açmak mümkün değil o varken.Çünkü gördüğü anda kıyametler kopuyor.Kısa süreli olarak Face'e giriyorum.Uzun uzun kalmak çok nadiren mümkün oluyor.
Bayramda tatile gittik 4 güncük :) Ama oldukça iyi geldi.Beren'i denize soktuk,havuza soktuk.Fakat tatil dönüşü önce ben sonra Beren ve en son Eşim faranjit olduk.Beren hala öksürüyor fakat oldukça azaldı.En azından gece rahat uyuyor.
Şimdi eşimin bir işi var diye iş yerine biz bakıyoruz.Beren bebek arabasında rüyalara daldı bende bu fırsatı kullanıp sizlere merhaba demek istedim.
Derya baykal ve Müge anlı izleyip akşama kadar sizlerle sohbet etmeyi çoooooook özledim.Öğle tatillerinde menülerinizi öğrenip ağzımı sulandırmayı, akşama doğru yemek önerilerinizi almayı, TV'dekileri yazıp onlarla ilgili dedikkodu yapmayı...... Offff hepsini çok özledim
Neyse daha fazla yazmiim yoksa ağliicam
Hepinizi çooooook seviyorum.Daha sık girmeye çalışacağım.Kendinize iyi bakın.

Ravzişim ve Halev'im eşlerinizden güzel haberler bekliyoruz ve inanıyorum ki bu güzel haberler gelecek.
Edut'um çooook az bi zaman kalmış paşanın cennet kokusunu içine çekmeye.Vakitli ve sağlıklı bir doğum olmasını diliyorum.Bebişini çooook merak ediyorum.İnşallah hep profiline koyduğun resimdeki gibi afacan bir oğlun olur.
Baraysım ve Gultun Çalışan anneler! Allah size sabır versin.Gerçekten iş ve bebek çok zorlayıcı.Hem bedenen hemde ruhen.Fakat onların gelecekleri için sizin çalışmanız önemli.Allah yardımcınız olsun.
Kıvırcan,bitte,ekakal,Lorkee kızlar siz ne sıklıkla giriyorsunuz bilmiyorum.Umarım keyifleriniz yerindedir.Face'i olanları takip etmeye çalışıyorum...Kendinize dikkat edin.
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi kocamaaaan kocamaaan öpüyorum.

günaydın kuzucanlarımmmmmmmmm

belimin ağrısı çok şükür geçti gayet iyiyim, adet sancılarımda başladı başlamadı gibi bişi hayır olsun bakalım.

Gültun canım inşallah iyi bi bakıcı bulabilirsin tatlım Allah yardımcın olsun

Ravzam okulun hayırlı olsun kuzum, inşallah eşinin sonuçları da iyi çıkar tatlım.

hoşgeldin tatlım Beren hanımın tüm zamanını çalıyordur tabiki heleki emeklemeye başlamışsa Allahım kolaylık versin canım hepimiz iyiyiz merak etme seninde iyi olduğunu öğrenmemiz iyi oldu canım. geçmiş olsun tatil dönüşü ailecek hastalanmışsınız canım neyseki atlatmışsınız dikkat edin kendinize bizlerde hep birlikte olmayı çok özledik topikimizin eski haline gelmesini istiyoruz artıkkkkkkkkk

eşim henüz test yaptırmadı inşallah fırsat bulursa gidecek dra canım ve umarım ilaçlar işe yaramıştır, bizlerde seni ve beren hanımı koccaman öpüyoruz

günaydın canım
annen yanında kalabiliyorsa ona yardımcı birini bulsan yine rahat edebilirsin
gültun walla aklım sende kaldı canım iyi haber verirsin inş.

ah kalabilse ayselim onuda yaparım ama annemin ev uzak evde babam ve erkek kardeşim var işte bu haftayı 3 gun annemde geçirdik 2 gunde bizim evde geçiricez haftasonu evdeyim şükür.haftaya allah kerim...

selam hanimlar ben geldim. Uzun bi zamandir giremiyordum. Önce kizimla trye gittik sonrada sifremi unutmustum bi türlü olmadi iste.
Ama sizleri unutmadim sürekli okuyordum ama yazamiyordum maalesef.
Eee nasilsiniz bakalim? Pek kimse girmiyorum sanirim konu 2.sayfaya düsmüs

günaydın canlarım

kvrrr ve edutttdan hbri olan varmıı??
hadı bakalım gultunum ıse baslamııssın hayırlı olsun senın ve oglun ıcın ınsallah
kıvırı aradım telı kapalı
edutum da ızne ayrıldı zaten onuda aradım arkadaslarındaymıs hala dogurmamıs yanı konusamadık mesajlastık

gaye dun gece senı ruyamda gordum bugun gelecegıne dalaletmıs demekkı
ama ruyamda cok soguk davranıyordun
hatta dıyordum bende topıkte hıc konusmadık ya uzun zaamandır o yuzden bole davranıyo sanırım dıye
beren koca kız olmus resmen masallah tatıl fotolarınıza baktım
Allah kolaylık versın

ravzam ınsallah eısnın sonucları ıyı cıkar derın bır ohhh cekersın
senın okulda hayırlı olsun bakalım
artık daha dA yogun olacaksın anlasılan

kız sen benı kardesımın fotoları nası goruyon bakayım
herkese acıkmı yoksa onun sayfası

ayselım halevım bebıskomda gelmısler
halevım ınsallah esın en kısa zamanda fırsat bulup gıder kaan hocaya
ve ınsalllah ıyı gelmıstır kullandıklarınız

bebıskom kızı buyuttun valla
uzun zaman oldu gorusmeyelı hakkaten

sımdı edutuma ulastım
daha dogurmamıs
evde dınlenmeye baslayınca sancıları azalmıs sukur
sesı ıyı gelıyo masallah
ctesı kontrole gıdecekmıs sanırım dogum gunu netlesecek o gun

lorkem gunaydın sağol canım evet başladım 2.haftam.
nasıl gidiyor bayramdan sonra aşılama duşunuoruz diordun testleri yeniledinizmi?

lorkem gunaydın sağol canım evet başladım 2.haftam.
nasıl gidiyor bayramdan sonra aşılama duşunuoruz diordun testleri yeniledinizmi?

ıyı cok sukur gultunum
suan esımın hormon sonucunu aldım
fsh ı bayagı dusuk cıktı bakalım sanrım ılac kullanacak yanı sayıda kı dusus fsh tan olabılır
onu halleettıkten sonra asılama dusunecegız sanırım ole gorunuyo nasıb artık

hoşgeldin bebişkom kızı büyütmüşsün maşallah

ayselım halevım bebıskomda gelmısler
halevım ınsallah esın en kısa zamanda fırsat bulup gıder kaan hocaya
ve ınsalllah ıyı gelmıstır kullandıklarınız

inşallah canım fırsat bulursa gidecek kaan beye hayırlısı ile sonuca ulaşırız inşallah

sımdı edutuma ulastım
daha dogurmamıs
evde dınlenmeye baslayınca sancıları azalmıs sukur
sesı ıyı gelıyo masallah
ctesı kontrole gıdecekmıs sanırım dogum gunu netlesecek o gun

bilgi için sağol canım şehzadesi inşallah zamanlı gelir dünyaya

eşinin fsh değeri düşük çıktı dimek acaba benim eşiminde bu gibi değerleri normal mi acaba aslında bi söyleyimde baktırsın ne olur ne olmaz sadece sperm değerlerine bakılmaz ki bunlarda önemli bence

tabıkı halevım ozellıkle varıkosel yok ve yınede degerler dusukse hormon tedavısı uygulanıyo erkeklere
zaten kaan hocaya gıderse esın mutlaka ıster sanırım
bızım sayı dusuk olan arkadasların hepsınden ıstemıs bende oylelıkle yaptır dedım
bızde de dusuk cıktı malesef

lorkem halevim yeni hamileler olarak sizi dort gozle beklioruz inşallah zamanı gelmiştir sıpaların gelmesinin.

kızlar nasılsınız....ben sürekli yiyorum artık...allah razı olsun dün lorkem aradı, merak etmiş beni....kayınvalidem bendeydi o bozuluyor ben nete girince...arada girip haber veririm öperim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…