- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.241
günaydın canlarım
ayselcim bu koşturmaca guzel sabah annanesine bıraktım çıktım onuda goturcem sandı heyecanlandı kapıda kuzcumm:))bugun evime donucem annanesinide alıcaz bi kaç gun idare edicez iyi birini bulana kadar
halevcimm çok çok geçmiş olsun canım benim
ravzam canım rabbim meleğinizi gonderir inşallah okulunda başlamış hayırlı olsun.
kvrrr ve edutttdan hbri olan varmıı??
öhöm öhöm!!! Selam canım arkadaşlarım hatırlarsanız bir Gaye vardı çenesi düşük ve hafif deli :26: Çok uzun süre giremedim ve sanırım bir süre daha aralıklı olarak gireceğim...Bu zamana kadarki süreyi özetleyeyim dedim ama çok bişi yok Zeynep Beren,Zeynep Beren ve yine Zeynep Beren :)
Tüm gün onunla oyun oynamakla geçiyor.Yaklaşık 1,5-2 aydır her yere emekleyerek peşimden geliyor.Son 2 haftadır falan koltuklara tutunup ayağa dikiliyor sonra yorulup küüüüt atıyo kendini yere ve tabi arkasından bi ağlama ritüeli. Orasını burasını vuruyor diye hep yanındayım.Bilgisayarı açmak mümkün değil o varken.Çünkü gördüğü anda kıyametler kopuyor.Kısa süreli olarak Face'e giriyorum.Uzun uzun kalmak çok nadiren mümkün oluyor.
Bayramda tatile gittik 4 güncük :) Ama oldukça iyi geldi.Beren'i denize soktuk,havuza soktuk.Fakat tatil dönüşü önce ben sonra Beren ve en son Eşim faranjit olduk.Beren hala öksürüyor fakat oldukça azaldı.En azından gece rahat uyuyor.
Şimdi eşimin bir işi var diye iş yerine biz bakıyoruz.Beren bebek arabasında rüyalara daldı bende bu fırsatı kullanıp sizlere merhaba demek istedim.
Derya baykal ve Müge anlı izleyip akşama kadar sizlerle sohbet etmeyi çoooooook özledim.Öğle tatillerinde menülerinizi öğrenip ağzımı sulandırmayı, akşama doğru yemek önerilerinizi almayı, TV'dekileri yazıp onlarla ilgili dedikkodu yapmayı...... Offff hepsini çok özledim
Neyse daha fazla yazmiim yoksa ağliicam
Hepinizi çooooook seviyorum.Daha sık girmeye çalışacağım.Kendinize iyi bakın.
Ravzişim ve Halev'im eşlerinizden güzel haberler bekliyoruz ve inanıyorum ki bu güzel haberler gelecek.
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi kocamaaaan kocamaaan öpüyorum.
günaydın canım
annen yanında kalabiliyorsa ona yardımcı birini bulsan yine rahat edebilirsin
gültun walla aklım sende kaldı canım iyi haber verirsin inş.
hadı bakalım gultunum ıse baslamııssın hayırlı olsun senın ve oglun ıcın ınsallahgünaydın canlarım
kvrrr ve edutttdan hbri olan varmıı??
gaye dun gece senı ruyamda gordum bugun gelecegıne dalaletmıs demekkıöhöm öhöm!!!
Ravzişim ve Halev'im eşlerinizden güzel haberler bekliyoruz ve inanıyorum ki bu güzel haberler gelecek.
Edut'um çooook az bi zaman kalmış paşanın cennet kokusunu içine çekmeye.Vakitli ve sağlıklı bir doğum olmasını diliyorum.Bebişini çooook merak ediyorum.İnşallah hep profiline koyduğun resimdeki gibi afacan bir oğlun olur.
Baraysım ve Gultun Çalışan anneler! Allah size sabır versin.Gerçekten iş ve bebek çok zorlayıcı.Hem bedenen hemde ruhen.Fakat onların gelecekleri için sizin çalışmanız önemli.Allah yardımcınız olsun.
Kıvırcan,bitte,ekakal,Lorkee kızlar siz ne sıklıkla giriyorsunuz bilmiyorum.Umarım keyifleriniz yerindedir.Face'i olanları takip etmeye çalışıyorum...Kendinize dikkat edin.
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi kocamaaaan kocamaaan öpüyorum.
kizlarrr merhabaaaaaaaaaaa
ben okula basladimm ,esim verdi verecegini doktora onun sonucunu bekliyoruzzzz
HALEVIMMM gecmis olsun canim esininde sonuclari insallah iyi cikarrr...... hadi hayirlisi bakalimm
KIZZZ LORKEMMMM baci kardess yemek yarismasii mi yapiyonuzzz kizz ..kardesinde az degil haa cok marifetli massllahah..ayrica tatil resimleride superrrrr kocisinleeee...
EDUTUMMM pasasiyla yan gelmis yatiyodurr simdiiiiiiiiiiii......
hadı bakalım gultunum ıse baslamııssın hayırlı olsun senın ve oglun ıcın ınsallah
kıvırı aradım telı kapalı
edutum da ızne ayrıldı zaten onuda aradım arkadaslarındaymıs hala dogurmamıs yanı konusamadık mesajlastık
lorkem gunaydın sağol canım evet başladım 2.haftam.
nasıl gidiyor bayramdan sonra aşılama duşunuoruz diordun testleri yeniledinizmi?
selam hanimlar ben geldim. Uzun bi zamandir giremiyordum. Önce kizimla trye gittik sonrada sifremi unutmustum bi türlü olmadi iste.
Ama sizleri unutmadim sürekli okuyordum ama yazamiyordum maalesef.
Eee nasilsiniz bakalim? Pek kimse girmiyorum sanirim konu 2.sayfaya düsmüs
ayselım halevım bebıskomda gelmısler
halevım ınsallah esın en kısa zamanda fırsat bulup gıder kaan hocaya
ve ınsalllah ıyı gelmıstır kullandıklarınız
sımdı edutuma ulastım
daha dogurmamıs
evde dınlenmeye baslayınca sancıları azalmıs sukur
sesı ıyı gelıyo masallah
ctesı kontrole gıdecekmıs sanırım dogum gunu netlesecek o gun
hoşgeldin bebişkom kızı büyütmüşsün maşallah
inşallah canım fırsat bulursa gidecek kaan beye hayırlısı ile sonuca ulaşırız inşallah
bilgi için sağol canım şehzadesi inşallah zamanlı gelir dünyaya
eşinin fsh değeri düşük çıktı dimek acaba benim eşiminde bu gibi değerleri normal mi acaba aslında bi söyleyimde baktırsın ne olur ne olmaz sadece sperm değerlerine bakılmaz ki bunlarda önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?