- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.261
kızlar nasılsınız....ben sürekli yiyorum artık...allah razı olsun dün lorkem aradı, merak etmiş beni....kayınvalidem bendeydi o bozuluyor ben nete girince...arada girip haber veririm öperim sizi
Selam kızlarr giremiyorum artık pek nete yatış pozisyonundayım sürekli :) dün kontrolümüz vardı oğlum 30 eylülde gelecek inşallahhhh dualarınız bekliyoruz
hoşgeldinn oh oh maşallah uyuyunda buyuyun:)))avatardaki guzel senin prensesmiHerkese günaydin geci aksam oldu ama neyse:) ancak kalkabildim kizimida biraz uykucu yaptim hehe:))
Nasilsiniz bakalim?
kullandım ben canımherkese merhaba,
aranızda KLOMEN kullanan var mı?
kıs az ye :))yarasın paşayakızlar nasılsınız....ben sürekli yiyorum artık...allah razı olsun dün lorkem aradı, merak etmiş beni....kayınvalidem bendeydi o bozuluyor ben nete girince...arada girip haber veririm öperim sizi
Selam kızlarr giremiyorum artık pek nete yatış pozisyonundayım sürekli :) dün kontrolümüz vardı oğlum 30 eylülde gelecek inşallahhhh dualarınız bekliyoruz
lorkem halevim yeni hamileler olarak sizi dort gozle beklioruz inşallah zamanı gelmiştir sıpaların gelmesinin.
Herkese günaydin geci aksam oldu ama neyse:) ancak kalkabildim kizimida biraz uykucu yaptim hehe:))
Nasilsiniz bakalim?
ye yarasın edutumkızlar nasılsınız....ben sürekli yiyorum artık...allah razı olsun dün lorkem aradı, merak etmiş beni....kayınvalidem bendeydi o bozuluyor ben nete girince...arada girip haber veririm öperim sizi
Allah kolaylık versın mırandacımSelam kızlarr giremiyorum artık pek nete yatış pozisyonundayım sürekli :) dün kontrolümüz vardı oğlum 30 eylülde gelecek inşallahhhh dualarınız bekliyoruz
kızlar nasılsınız....ben sürekli yiyorum artık...allah razı olsun dün lorkem aradı, merak etmiş beni....kayınvalidem bendeydi o bozuluyor ben nete girince...arada girip haber veririm öperim sizi
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız :79:
teşekkürler sana da hayırlı cumalar canım
ben uykusuz bi halde işyerinde çalışmaya çalışıyorum
sen nasılsın canım?
ay kac tane mesaj gıtmıs sapıttı yıne
ıyı vala ne olsun
bu ara tedavılere baslıcaz yıne hastane testler vs onlarla ugrasıyoruz
dua edın bıze
sürekli dualarımdasın canım inan tanıştığımıdan beri dua ediyorum sürekli
tedaviler umarım güzel sonuçlanır
arı poleni+ süt karışımım var onu da denemeyi ihmal etme derim lorkemm
onu 2 ay ıctı esım sonra bıtınce almadık hep aklımda ama ıhmal edıyorum bıraz
bugun alayım ınsallah
biz iyiyiz canim sen yat dinlen önmli degil yerterki bebis geldiginde hemen haber et:)
Allahim kolay bir dogum nasip etsin canim. Sag saglim alirsin insallah bebisini kucagina.
hoşgeldinn oh oh maşallah uyuyunda buyuyun:)))avatardaki guzel senin prensesmi
kullandım ben canım
kıs az ye :))yarasın paşaya
ay ne gusel yeni paşalar geliooo hadi bakalım sağlıklı ve kolay bir doğum yaparsın inşallah canım tarih belli olduğuna gore sezeryan olacaksın anlaşılan.beklioruz hbrini
ınsallah gultunum zamanı gelınce gelecekn bızımkıler de hersey sebep bahane ben buna ınanıyorum cok
masallah kızın sankı 2 ayddan daha buyuk gıbı duruyo fotoda
ye yarasın edutum
sana da ogluna da ınsallah
saglık olsun yeterkı
Allah kolaylık versın mırandacım
ınsallah saglıkla kucagınıza aldıgınızın mujdesını de verırsınız yakınzamanda
selammmmm bacılar ben geldim. hala memleketimdeyim güzel bi tatil oldu bizim için ama Melek çok yaramazlık yapıyo resmen huyu değişti ve ben çok yorguunummmEDUT canım daha doğurmamışın bekliyos heyecanla sen de çook heyecanlısındır dimi Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah MİRANDA seninde canım. Lorkeee helvam ravza gültün barays ismini yazamadığım tüm herkese selamlarr
hadı allah bır avazda kurtarsın saglıkla kucaklarınıza alın ıns
nasılsınız yavrular
günaydınnnnnlar
bebişkom maaşallah kız büyümüş senin çok tatlı minik prenses:))
bittem senin kızda .ok tatlı yaa facede gördüm tam yemelik olmuş:)
edut ve miranda sağlıkla dünyaya gelir inş. bebişleriniz?
lorkeem halevim sıra sizde güzel haberler bekliyoruz
yok canım eısmın tets sonucuna gore bı tarıh bellı olacak degerler duzeldıyse bırazcıkta olsa kasım olabıolırevet al canım ihmal etme
hem hamilelikte hem hamilelik öncesi çok faydalıymış
aşılama tarihi belli mi canım?
Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar kafası accık büyükmüş teyzeleri ve kilosu 4 kiloyu bulacak muhtemelen benim zorunlu sezeryan olacak halbuki normale çok alıştırmıştım kendimi tüpcük olduğu içinde dr umuz riske atmak istemiyor hakkımızda hayırlısı artık sağlıkla gelsinde yavrum
günaydınnnnnlar
bebişkom maaşallah kız büyümüş senin çok tatlı minik prenses:))
bittem senin kızda .ok tatlı yaa facede gördüm tam yemelik olmuş:)
edut ve miranda sağlıkla dünyaya gelir inş. bebişleriniz?
lorkeem halevim sıra sizde güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?