Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlarrrr................
ben basur oldum afedersiniz..durumum çok fena...doktora gideceğimI((

hayırlı haftalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr

ben halen adetimin gelmesini(hiç gelmemesini) bekliyorum arada sinyallerini yollayıp duruyor hayır olsun Allahım yardıcımız olsun inşallah

Ravzam eşinin sonuçları ne oldu bizimki henüz veremedi bu gidişle zor verir gidecem diyor ama güvenlikte izin koparmak çok zor Allahım hayırlısını versin hakkımızda

Lorkem siz naptınız canım eşinin kan sonuçlarını gösterdiniz mi dr ne dedi

biz geldik bebeğim 2850 gr olmuş, doğum tarihim 3 ekim.....

oyyyyy maşallah şehzademize, demek doğum tarihiniz kesinleşti Allahım bi avazda kurtarsın tatlım

geçmiş olsun çok zor bi durum sık sık olmasada arada bi yaşarım bende,

biz geldik bebeğim 2850 gr olmuş, doğum tarihim 3 ekim.....

canım gecmıs olsun yaa hamılelıkte basur cok zoroluyomus hep ole dıyorlar...
oglun buyumus masallah az kaldı edutum kucagına saglıkla alırsın ınsallah

halevım nasılsın ...
kacıncı gunundesın kız belkı suprz yaparsın bu ay ..

bızım test sonucumuz bu ay cok guzel cıktı cok sukur
kanna hoacaya da maıl attım asılama yapalımmı dıe ılk fırsatta yaptırın demıs
kecıbynuzu tozunu kullan halevım mutlaka ben cok faydası oldugunu dusunuyorım
aktardan al kecıboynuzu tozu dıye
suya veya sute karıstırıp ıcecek esın cok kolay hazırlaması da

nerdeyse 6 kat artmıs bızımkıler ve hızlanmıslar masallah

Miktar 5 mL >=2
Görünüm Opak Homojen,gri-opak
Viskozite Normal
Likefaksiyon Süresi 10 dk <60
PH 8
Aglütinasyon Negatif
Fruktoz 285 mg/dL 120 - 450
Spermatozoid Sayısı 64 milyon/mL >20
Kruger Strict Kriterlerine Göre Morfoloji *
Normal Yapılı 10 > %4
Baş Anomalisi 70
Boyun Anomalisi 8
Kuyruk Anomalisi 12
Motilite (Hareketlilik)
+4 ileri-hızlı hareketli 81 % > % 25
+3 Yavas hareketli 2 %
+ 2 yerinde hareketli 5 %
+1 Hareketsiz 12 %
+ 4 ve 3 toplamı 83 % > % 50
1. Saat hareketlilik total 88 % > %75
2. Saat hareketlilik total 82 % >%50
Mikroskopi *
Lökosit 0-1
Eritrosit 0-1

maşallah tatlım değerler gayet iyi görünüyor hadi hayırlısı bakalım Rabbim bu güzel değerlerin ardından hayırlısı ile meleğinizi nasip eder inşallah canım,

olmazsa alayım keçiboynuzu tozu canım kendisini yemiyor belkim tozunu içiverir peki günde bir bardak yeterli mi ve zamanı önemli mi bu tozun, benim son adet tarihim 16 ağustos canım hesap et bakem bogün ayın 19u Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize

keısnlıkle kullanın canım
ben gece yatarken 1 bardak verıyordum
sabah ve aksam da verebılrısın

sen bıkac gun daha bekle bakalım senın 40 gunu buluyoıdu sanırım bazen

canlarr bende geldimm ..ay bu arlar hic vaktim yokkk...

edutumm 3 ekimi 4 gozle bekliyoz canimmm.

halevim 27 eylul randevuu artik bilmiyom n sonuc cikacakk

lorkemmm massllahh senin sonuclar iyi cikmis senin demenle ben anlamiyom hatta sonuclari alirsak size sorcam buradaaa

diger kizlar opuldunuz hepinizzzz

Lorkeem bu sonuçlar harika çıkmış ne yapıyosan aynen devam et her an bebiş gelebilir

randevuyu almıssınız hadı hayırlısı artık sonuc ta guzel cıkar ınsallah ıcınız rahat eeder...
tabı sen sonucu alınca mutlaka yaz usta olduk artık
Lorkeem bu sonuçlar harika çıkmış ne yapıyosan aynen devam et her an bebiş gelebilir

canım cok sagol sukur valla
asılamadan 5 aydan berı kesıntısız devam ettıgımız kecıboynuzu Allah ın ıznıyle
artık kafam rahat en azından
Rabbım zamanı gelınce nasıb edecek ınsallah

günaydın kuzucanlarımmmmmmmmm

keısnlıkle kullanın canım
ben gece yatarken 1 bardak verıyordum
sabah ve aksam da verebılrısın

sen bıkac gun daha bekle bakalım senın 40 gunu buluyoıdu sanırım bazen

tamam canım eşime söyleyim de alıversin aktardan, eşim sadece akşamları içer sabah midesi çok hassas oluyor

benim adet 50 güne kadar gelmeyebiliyor canım keşke 40a dayansa en fazla, neyse hayırlısı olsun hakkımızda canım

canlarr bende geldimm ..ay bu arlar hic vaktim yokkk...

halevim 27 eylul randevuu artik bilmiyom n sonuc cikacakk

ah kuzum kolay gelsin sana, randevuyu da almışsınız hadi hayırlısı inşallah güzel hayırlı haberler alırsınız

günaydın kızlar

lorkem sonuçlarınızın guzel çıkmasına çok sevindim allahım isteğinizi gonderiversin inşallah canım benim.aşılama ne zaman?

halevcim adet gelirse bişeyler yapmayı duşunuomusun tekrar tup denemesi gibi?

ravzacım gun almanız super ilerleme başlamış sizde de çok şükür

baraysım gunaydın ataberk paşa nasıl?

bitteeee nbr tatildemisin hala?

edutuummm 3 ekimi ardındanda fotoları heyecanla beklioruz canım allah kolaylık versin sezeryan olacağından doğum çabuk olur sonrasındada sende çabuk iyileşirsin inşallah hadi bakalım paşayı bekleyelim:)

kuzularımmmm......nassınız...ay lorkee hadi hayırlısı.......kız sene bitmeden gelirmiş haberler.....
ravzam anam sendealmışın randevuyuhadi hayırlısı...helvam sen azcık salladın gibi gözümden kaçmadı diyim...
bittem, gultunum, bayarsım öperim kuzuları
valla doktorum tüp bebe diye sezeryan sezzrayan tutturdu...ısrarcı olamadım...çünkü bişi olursa seçimi yapmaya cesaret edemem

günaydın kızlar

lorkem sonuçlarınızın guzel çıkmasına çok sevindim allahım isteğinizi gonderiversin inşallah canım benim.aşılama ne zaman?

saoalsın canım valla hamılelık haberı kadr ıyı geldı bana bu haber cok sukur
bu ay regl olursam 3. gun gıdıcem bakalım zeynep kamıle
eger rahım temız ıse herhangı bı sorun yoksa onumuzdekı ay dusunuyoruz bakalım
edutum kuzum nasılsın
ohhh evde yatıyosunuz pasayla dımı ne guzel

olsun edutum sezeryan olsun normal olsun sglıkla gelsın de
ısım konusunda son ne olmsutu durum
berat mı vardı sankı bı ara aklında

günaydın kızlar

halevcim adet gelirse bişeyler yapmayı duşunuomusun tekrar tup denemesi gibi?

canım henüz tüp bebeği düşünmüyorum hele bi eşim görünsün herşeyiyle dr tamam desin ondan sonrasına bakacağız şimdilik kendi rayında seyrediyoruz bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin

napim be Edutcanımmm aslında salmış değilim ama kafamdan atabildiğim kadar atmaya çalışıyorum çünkü bazen dayanılmaz oluyor bu evlat isteği Allahım sabır versin bizlere

seninde sezeryanla gelecekmiş şehzaden olsun kuzum sağlıkla al da kucağına nasıl geldiğinin önemi yok bencede herşeyin hayırlısını versin Rabbim

canlarım =(( hiç ilgilenemedim sizinle kardeşim evlendi, onun telaşı vardı koşturmacayla geçti hep. Kızım bi rahat bırakmıyo dogru dürüst giremiyorum nete.
bilgisayarı alınca benden önce koşuyo yürümeye başladı artık tutamıyorum. nasıl toparlıcam kendimi bilmiyorum sabah kalvaltımı yapıp elime çayımı alıp burda olmayı okadarr özledimki bilemezsiniz. bazen face ten takip ediyorum. bazen günlerce bakamıyorum.. inşallah en kısa zamanda bi düzen kurabilirim yin
=((( ama kalbim hep sizinle arada okuyup cvp yazamadan çıkıyorum ... hepinizi seviyorum sevgiler

geldim canım ben valla benim için çok büyük bi deneyim oldu Melek evde uyudu akşam çıktık yola 6 saat uyanmadı oysaki evde gece sürekli uyanır beşik gibi geldi herhalde gece yolculuğunu tavsiye ederim :) sen ne yaptın buldunmu bakıcı falan hala annen mi bakıyo?
EDUTTTT dın dın dın dın bekliyoz heyecanla inşallah sağlıkla...
KIVIRCAN gelmiyomu terk mi etti bizi ??

evet canım araba bebeklere beşik gibi oluo atalay 4,5 aylıkken ılgaza 6,5 aylıkkende nevşehire gittik sorunsuz geçti yolculuğumuz şükür biraz uyudu biraz bakındı derken iyiydi.
yok bulamadım hala arama devam edio annem bakıo onumuzdeki haftada bulamazsam çıkıcam galiba oyle gozukuo

kızlarr..sürekli açım ben ya...........valla son demde alacağım 3-5 kio uffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…