- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.301
Lorkee'm sonuçlar iyi çıkmış.Çok sevindim.Umarım Rabbim çabalarını karşılıksız bırakmayacak.
Gultun'cum canım valla herkeste bakıcı telaşı var.Ben bizim ordan ayrılan kadını sordum ama dikmendeymiş.Kendi torununa bakacakmış.Umarım aramalar sonuç verir ve gönlüne göre birini bulup işine devam edersin.Evlerimiz yakın olsa hiç düşünmeden bana getir ben bakarım derdim.Beren'le birlikte büyürlerdi :)
ooo hosgeldınzı efendımartık daha rahatım sanırım sadece okuyup çıkmıycam yazabilecek vakitte olacak :)
sizi takipten vazgeçmedim ama işler yogunlastı ve kalabalık ortamlarda burayı açamıyorum. zırt pırt kalkıyorum yerimden mecburen :) evde de bi canavar var. laptopu açık görünce kabloları çeken kemiren ve üzerinde zıplamaya çalışan...
hepinizi çoook öpüyorum. bundan sonra topiğe girip sabahları günaydın demeden işe başlamıycam artık
sevgiler
Keşke uzun süreli açık tutup pc'yi uzuuun uzuuun yazabilsem size.Fakat pc ortaya çıktığı anda evdeki canavar çıldırıyo.Bana fırsat vermiyo.Sonunda pc telef olacak diye korkuyorum.Biraz daha uslanana kadar seyrek şekilde gelebileceğim sanırım.Cepten face'e giriyorum oradan takip etmeye çalışıyorum face'de olanları.ama cepten foruma girmek çok zor.cok sukur canım sagolasın sende bayagı yogunsun sanırım sesın solugun cıkmıyor artık
ooo hosgeldınzı efendım
ne demek kapmımız her zmana acık beklerız
kızlrrrrrr günaydın.....kmler gelmiş kimler gelmiğşşşş...hoşgeldiniz efendemmmm
lorkem sen kvrcanla görüştünmü nasılmış
cok sukur canım sagolasın sende bayagı yogunsun sanırım sesın solugun cıkmıyor artık
ooo hosgeldınzı efendım
ne demek kapmımız her zmana acık beklerız
kızlrrrrrr günaydın.....kmler gelmiş kimler gelmiğşşşş...hoşgeldiniz efendemmmm
lorkem sen kvrcanla görüştünmü nasılmış
bi saat falan belirleyip bulusalım bari karşılasamıcaz bu gidişle
Keşke uzun süreli açık tutup pc'yi uzuuun uzuuun yazabilsem size.Fakat pc ortaya çıktığı anda evdeki canavar çıldırıyo.Bana fırsat vermiyo.Sonunda pc telef olacak diye korkuyorum.Biraz daha uslanana kadar seyrek şekilde gelebileceğim sanırım.Cepten face'e giriyorum oradan takip etmeye çalışıyorum face'de olanları.ama cepten foruma girmek çok zor.
günaydın herkeslere hayırlı haftalar kuzularımmmmmmmmmm
perşembe akşamı kocişim çok fena hastalandığı için dr rapor vermişti bende kocişim yalnız diye cuma günü işe gitmemiştim çok şükür ki şuan iyi durumda sadece öksürüğü kaldı ve halen antibiyotik kullanıyor, bu arda benim adetim tam 42.gün yani bugün geldi bu soğan suyunun bende etki yaratmadığına bir kez daha şahit oldum arkadaşlar o yüzden bi daha denemicem soğan falan, tek dileğim sabır çünkü tükenmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?