Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Heeeeyyyyttt!!! açılın ben geldiiiimmm... Nasılsınız bakiiim? Bugün iş yerine geldim eşimle.Beren babaannesine emanet.Cuma gününden beri babaannedeyiz.Kışlık domates kavanozladık 1-2 güne kadar da salça yapıcaz.Günlerdir domates soymaktan her yerim domates kokuyo. Beren çok hareketlendi.Artık gün içinde uyku diye bişi yok.Sürekli koltuklara tutunarak ayakta duruyor.1 yada 1,5 aya yürür diyorlar.Eşimin kardeşleri de hep bu zamanlar yürümüşler.Sanırım Beren onlara çekti. Yürüteç aldık biraz olsun oyalansın ve daha az zarar görsün diye. Bizde durumlar bundan ibaret.

Edut'um 3 Ekim kavuşma günüymüş :) Hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın ve boool boool koklarsın paşanı artık.Umarım sıkıntısız bir doğum sonrası yaşarsın.Merakla paşanı bekliyoruz.
Lorkee'm sonuçlar iyi çıkmış.Çok sevindim.Umarım Rabbim çabalarını karşılıksız bırakmayacak.
Gultun'cum canım valla herkeste bakıcı telaşı var.Ben bizim ordan ayrılan kadını sordum ama dikmendeymiş.Kendi torununa bakacakmış.Umarım aramalar sonuç verir ve gönlüne göre birini bulup işine devam edersin.Evlerimiz yakın olsa hiç düşünmeden bana getir ben bakarım derdim.Beren'le birlikte büyürlerdi :)

sağol gayecim bakalım hayırlısı olsun. berenimede maşallah yakında yurur kız çocukları daha çabuk yuruor dişiniz çıktımı bu arada?bizde hala tık yok:))

edutttt kıs senin oğlan tombalak mı olacak yoksa senin mideyi boşaltıo demekki:))

artık daha rahatım sanırım sadece okuyup çıkmıycam yazabilecek vakitte olacak :)
sizi takipten vazgeçmedim ama işler yogunlastı ve kalabalık ortamlarda burayı açamıyorum. zırt pırt kalkıyorum yerimden mecburen :) evde de bi canavar var. laptopu açık görünce kabloları çeken kemiren ve üzerinde zıplamaya çalışan...

hepinizi çoook öpüyorum. bundan sonra topiğe girip sabahları günaydın demeden işe başlamıycam artık

sevgiler

cok sukur canım sagolasın sende bayagı yogunsun sanırım sesın solugun cıkmıyor artık
ooo hosgeldınzı efendım
ne demek kapmımız her zmana acık beklerız

cok sukur canım sagolasın sende bayagı yogunsun sanırım sesın solugun cıkmıyor artık

ooo hosgeldınzı efendım
ne demek kapmımız her zmana acık beklerız
Keşke uzun süreli açık tutup pc'yi uzuuun uzuuun yazabilsem size.Fakat pc ortaya çıktığı anda evdeki canavar çıldırıyo.Bana fırsat vermiyo.Sonunda pc telef olacak diye korkuyorum.Biraz daha uslanana kadar seyrek şekilde gelebileceğim sanırım.Cepten face'e giriyorum oradan takip etmeye çalışıyorum face'de olanları.ama cepten foruma girmek çok zor.

kızlrrrrrr günaydın.....kmler gelmiş kimler gelmiğşşşş...hoşgeldiniz efendemmmm

lorkem sen kvrcanla görüştünmü nasılmış

gorustum canım ıyıymıs sukur
aılesının yanında bılg yok kafasını dagıtıyomus zaten gıremıyo hıc
dıs meselesı vardı onu halletmıs
herralde haftaya evınde olacaktı yanlıs anlamadıysam ...

10 gün sonra bebişimize merhaba diyeceğiz inşallah..
Allah bi avazda kurtarsın inşallah. sezeryanda olsa adet yerini bulsun dimi :)
güzel haberlerini ve resimlerini bekliyoruz . sağlıkla kucaklaşın inşalalh.. görüşürüz gene. öptüm

Hayırlı cumalar canım

aysel ders çalışmaya başladınmı nerden çalışıosun muhasebecim çıkmış soru kitapçığını al ona çalış yeter diyor ben kursa gideyim 1-2 dersten demiştim oda oyle dedi haftaya gidebilirsem müşavirler odasına evraklarımı goturmeye gidicem gitmişkende alayım kitaptan.senin sınav temmuz 2012 mi

bır zıpırda bende anca okuyorum hep merak edıyorumhep sızı....

edutum allah bır avazda kurtarsın saglıkla yavrunu kucagına al arkadasım

günaydın herkeslere hayırlı haftalar kuzularımmmmmmmmmm

perşembe akşamı kocişim çok fena hastalandığı için dr rapor vermişti bende kocişim yalnız diye cuma günü işe gitmemiştim çok şükür ki şuan iyi durumda sadece öksürüğü kaldı ve halen antibiyotik kullanıyor, bu arda benim adetim tam 42.gün yani bugün geldi bu soğan suyunun bende etki yaratmadığına bir kez daha şahit oldum arkadaşlar o yüzden bi daha denemicem soğan falan, tek dileğim sabır çünkü tükenmek üzere

halevım gecmıs olsun esıne yaa
erkeklerın hasta olması bızım korkulu ruyamız
hastalık sonrası bıraz tooparlayınca esın raporluysa aslında hazır gıdıversın kaan hocaya bence halleder hem ıslerını de olmazmı

guzularımmmmm........nassınız..hepinize dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum calarımmmmmm..........
helvam kocana geçmiş olsun
lorkem ne zaman aşılama

kuzucanlarım ben geldim
nassınız bakiiim
1 ay tatil yaptım ailemi gördüm denize girdim herşey züpperdi çok şükür
ta ki gebelik testi yapana kadar
bizim bu wondfo var ya gıcık
bana 3 gün arka arkaya pozitif gösterdi hemde en koyusundan
koştur koştur kan verdim sonuç 0
sinir oldum ne güveniyodum o teste

neyse sonra kol altıma bi el attım kocaman bi beze eyvah dedim
çünkü önceden gögsümde bikaç şişlik hissetmiştim
teyzemde falanda gögsünde kitle vardı
hemen eşime dedim muayene etti ki
sol tarafta 2 kitle sağda bi kitle
tatil burnumuzdan geldi ankaraya dönücemiz günü saydık
eşimde bende gece gündüz uyku uyumadık yahu

hemen ankaraya gidince genel cerrahiye gittik
hakkaten sol gögsümde 2 kitle var ama doktor zararsız dedi
sağ tarafta kemiğe yapışık bi tane var riskli korktu doktor hemen mamagrofi ve ultrason istedi
varya kızlarr inanın eşimde bende uyku uyuyamadık korkudan

ama çok şükür soldaki 2 kitle kötü değilmiş kontrol altında tutulacak
sağ da ki kitle gibi gözükense
süt kanallarım yeni yeni oluşuyomuş ve birbirinin üzerine binmiş kitle gibi gözüküyomuş çok şükür

hani derler ya rabbim bu acıyı unutturacak acı vermesin diye
inanın bebeği unuttum kötü bişi çıkıcak diye

eee siz nasılsınız bakiiim neler oldu naptınız

geçmiş olsun kıvrıcıgım. halevcim eşine de geçmiş olsun. hastalık uzak olsun da öncelikle hepinizden ve kocişlerden.

bende bakıcıyı gönderdim bu arada. ufak bi tatsızlık yaşandı. oğlanın elinin içi yanmış ve görmemiş güya. bende inanmaadım görmemesine. bana söylemediği için kzıdım ve gödnerdim. annem bakacak 1 sene daha. sonra kreşe gidecek yavru kuş..
fırsatınız varsa kendiniz bakın veya tanıdıgınız bir ibaksın. zaten içim rahat değildi. şimdi rahatım

huyu suyu değişti hemen. agresiflik gitti. uykusu gece çok rahatladı. bizde haberle böyle..

sizden güzel haberler gelsin bekliyoruz..

öptüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…