Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıvırcan hosgeldın kız nabıyon
gecmıs olsun hıc bahsetmedın kıtle olyaından vs ... neysekı cok sukur sıkıntılı bı durum degıl
o sut kanalllrı olayını bende yasamıstım ınsan korkuyo ıster ıstemez
hadı hosgeldın tkrr aramıza

pınarcım sen nasılsın valla cok ıyı olmus emreye annenın bakması ımkanı olan ıcın kesınlıkle ole olması lazım dıye dusunuyorum bende

edutum bu ay reglımı beklıom gec yumurtladım o yuzden uzun surecek 12-13 gun sonra gelırse 3. gun gıdıp baslayacagım nasıbse

inşallah canım geç olsun güç olmasın ve kaliteli tek güzel bi yumurta olsun ki...

edutttttttttttttttttttt ınının ınının az kaldı her an olabilir sen 3 ekim diye beklemeee :64
kıvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin ya ne gezmişinşz maşallah biraz endişeli olsa da sonu güzel bitmiş
helvammmmmm özledim seni yahu soğan moğan yapma sen o zaman canım herkese yarıcak diye bişi yokki
pınarcım iyi olmuş anneciğine emanet edersin ne güzel
hepinizi öpüyorumm

kvrcanım geçmişler olsun bacım yafuuu.........Keşke tatilde baktıracak yerin olsaydı kafan dağılsaydı...kıyamam kuzumaaa

gaye bu arada kız aynı baba diyim.....aşıksın kocana besbelli

kızım öldüm korkudan öldüm
doktor hemen çocuk yapıp emzirmeye bak kistler büyümesin dedi
sanki oluyoda biz yapmıyoruz
sen nasılsın canım benim
eşinin değerleri düzelmiş inan çok sevindim
aşılamayada basşlıyomuşsunuz hadi hayırlı olsun

kıvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin ya ne gezmişinşz maşallah biraz endişeli olsa da sonu güzel bitmiş
hoşbulduk canım sagolasın nasılsın

kvrcanım geçmişler olsun bacım yafuuu.........Keşke tatilde baktıracak yerin olsaydı kafan dağılsaydı...kıyamam kuzumaaa
sagol kuzucum
3 ekim mi doğum tarihi kardeşimin doğum günüde 3 ekim
hayırlısıyla kucagına alırsın kuzucum inş.

bitteeemmmm meleğimin annesi nasılsın kuzum

iyiyimm canım oğluşumuzun adı netleşti mi? tabi lorkeenin de dediği gibi sen şimdi sağından soluna bile dönemezsin ama çok az kaldı
KIVIRRR siz naptınız çalışmalara ara mı verdiniz
LORKEE Dün senin bloğa baktım iştahım açıldı korkarım bida giremeyeceğim

sagol kıvırım bu ay bıze moral oldu bayagı test sonucları
ama benım kıstım vardı 22 lık o yuzden bu ay sogan ıctım bakalım sımdı reglım gelınce gıdıcem doktora temızse hemen baslarız heralde ekımde asılamaya

kızz gır ya gırmmemezlık yapma bak herkes bakıp kacıyo ıkı satır yorum bısey yazan yok

yok kuzucum çalışmalara devam ara verme yok
oluyo düşüyo
oluyo düşüyo
oluyo düşüyo
bigün olucak kalıcak inşallah

inş. kuzum ekimde güzel bi haber bizi beklesin inş.

kıvırcanımmmmmm hoşgeldin kuzum başta güzel başlayan tatilin biraz sıkıntılı geçmiş ama çok şükür ki sonuçlar temiz çıkmış tatlım geçmiş olsun.

bitter çikolatam bende seni özledim yavrummmmmmm

lorkem hadi hayırlısı ekimde günler sayılmaya başlanacak inşallah Allahım nasip eder kuzum

edutum ayyyyyy bitti gitti kızımmm yaaaaa şehzaden bi kaç gün sonra desek yeridir inşallah kucağında olacak tatlım Allahım bi avazda kurtarır inşallah

ınsallah halevım hayırlısı bakalım
sımdıde dıom olmaıd bı ay yumurta takıbıne mı gıtsem son kez sonrada yıne olmazsa asılama denerız
bakalım hıc bellı degıl yanı

kuzucummm hoşbuldum
nasılsın bakiim

kuzucanlarım nbrsiniz?

ben guvenebileceğim birini bulamadım bu nedenle işi bırakıyorum ama stajım için sigortamı yatıracaklar ocak ayına kadar arada işe gidip toparlıycam işlerimi haftada bir -iki gun felan.ocaktan sonrası allah kerim.atalay şimdi annanesinde annem sağolsun bir aya yakın baktı ama zorlanıo artık onuda yormak istemiorum konuştum patronla işte boyle kızlar nasip bakalım hayırlısı...

edutum pazartesi gunu şehzademiz geliooo hadi bakalım sağlıklı kolay bir doğumla alırsın inşallah kucağına canım.

lorkem sende nie kist oldu gene inşallah gitmiştir gıcık şey. beklemeyin ekimde yaptırın aşılamayı.başka bi topikte tanıştığım bir arkadaş vardı bayağ bi sure hamiş kalamadı laparoskopi olmuş peşine cikolata kisti varmış onuda almışlar derken 2.ayında aşılamayla 3 üz bebişlerine hamişmiş şimdi ne kadar guzel değilmi rabbim sanada bu aşılamada verir inşallah canım benim.hep duamdasın

helvam şu soğan kurune ben oldum olası inanmıyorum eşinin değerlerine tekrar baktırın ona gore doktorla goruşun

kvrımmm kız sen nerelerdesinnn gelmişsin nihayet çok geçmiş olsun şükür onemli sorunun yok çalışmaya devam edin tabi gelecek gelecek inşallahhhh

gultuncum Allah kolaylık versın
ınsallah senın ıcın en dogru karardır oglunda bıraz daha vakıt gecır bakalım ınsallah gonlune gore bırını bulursun sonrasında

valla bende kıst arada oluyo sanırım yılda 1 -2 gebelıge engel degıl dedı dr yumruta kadadrdı zaten
ınsallah daha da buyumemıstır bakalım 15 gun sonra bellı olur anca

aslında iyi yapmışsın atalay la daha çok vakit geçirirsin
hem atalay azcık daha büyüsün sonra tekrar devam edersin işine hayırlısı olsun kuzucum

bi mucize oldu biz burda yokken yeni bi tane kadın doğumcu gelmişşşşş
hemde bayan doktor
eşim hemen konuşmuş
burda elimiz kolumuz bağlandı napıcaz falan demiş
doktor sorun etmeyin adet olsun 2. gün gelsin baştan hormonlarına bi bakalım sonrada klomen çatlatma iğnesi inş. halledebiliriz demiş
eşim ama burda ultrason yok nasıl olcak yumurtlama takibi demiş
yan oda da çok eskiden kalma bi ultrason aleti var ben baktım idare eder dert etmeyin demiş
ay içime bi umut doğdu kuzularım yaaaa
benim için çok büyük bişi bu inş. rabbim yüzümüzü güldürür

şimdilik tek problem çatlatma iğnesini burda nasıl bulucaz bulabilecekmiyiz:44:

Son düzenleme:
canım cok sevındım valla yaaa
senın gıttıgın yerde yanı ultrasoın yokmuydu gercekten
Allah kolaylık versın ne dıyeyım ıcıne sınmesı onemlı doktorun ınsallah ole olur ve guzel sonuc alırsınızi

ıgneyıde ılk gunlerde bı eczaneyle gorus en yakın yerden onlar ozel aracla vs getırtebılıyolar
yada sız bı ara trabzona gıdın bı buzluk vs ıcınde temın edebılırsınız ınsallah

kuzularım...dün son kontrole girdik..paşa 3000 gr dı. artık dua edip beklioruz...allahım unutturmasın hepinize dua edeceğim kızlar...

kvrcan haberine çok sevindim canım
mşrandada bugün doğuruyor

gültunum annenin yanına kadın alsan...hem annen yorulmaz hem bebeğin güvende olur hemde işi bırakmazsın

Son düzenleme:

edutcanım masallah pasamıza
cok guzel bı sekılde sıkıntısız sorunsuz alırsın ıjnsallah kucagına
Rabbıme emanetsıznı guzel haberlerle donmenı beklıyoruz canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…