- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.341
gultuncum Allah kolaylık versın
ınsallah senın ıcın en dogru karardır oglunda bıraz daha vakıt gecır bakalım ınsallah gonlune gore bırını bulursun sonrasında
valla bende kıst arada oluyo sanırım yılda 1 -2 gebelıge engel degıl dedı dr yumruta kadadrdı zaten
ınsallah daha da buyumemıstır bakalım 15 gun sonra bellı olur anca
Sağolun canlarım ocak ayına kadar en azından şu stajım bitene kadar atalayıda buyutmuş olucam sonra ya burası ya başka bi iş olur hayırlısı bu arada ev bakmaya başladım evimizide başka semte taşımaya karar verdik orda belki iyi birini bulurum çünkü eski tanıdıklarımız hep o tarafta hemde orda sıkılmam canlı bi semt.aslında iyi yapmışsın atalay la daha çok vakit geçirirsin
hem atalay azcık daha büyüsün sonra tekrar devam edersin işine hayırlısı olsun kuzucum
süper tatlım inşallah bu kadın senin vesilen olur ultrason yokmu allahım nerde yaşıyoruz ya uzuldum vallabi mucize oldu biz burda yokken yeni bi tane kadın doğumcu gelmişşşşş
hemde bayan doktor
eşim hemen konuşmuş
burda elimiz kolumuz bağlandı napıcaz falan demiş
doktor sorun etmeyin adet olsun 2. gün gelsin baştan hormonlarına bi bakalım sonrada klomen çatlatma iğnesi inş. halledebiliriz demiş
eşim ama burda ultrason yok nasıl olcak yumurtlama takibi demiş
yan oda da çok eskiden kalma bi ultrason aleti var ben baktım idare eder dert etmeyin demiş
ay içime bi umut doğdu kuzularım yaaaa
benim için çok büyük bişi bu inş. rabbim yüzümüzü güldürür
şimdilik tek problem çatlatma iğnesini burda nasıl bulucaz bulabilecekmiyiz:44:
edutum olmuo oylede annemde bana uzak oturuyo anneme yakın taşınsam eşimin işi çoook uzak kalıo bu seferdekuzularım...dün son kontrole girdik..paşa 3000 gr dı. artık dua edip beklioruz...allahım unutturmasın hepinize dua edeceğim kızlar...
kvrcan haberine çok sevindim canım
mşrandada bugün doğuruyor
gültunum annenin yanına kadın alsan...hem annen yorulmaz hem bebeğin güvende olur hemde işi bırakmazsın
ah ah ben size anlatıyorum da siz bana inanmıyodunuz boşa stres yapıyosun diyodunuzcanım cok sevındım valla yaaa
senın gıttıgın yerde yanı ultrasoın yokmuydu gercekten
Allah kolaylık versın ne dıyeyım ıcıne sınmesı onemlı doktorun ınsallah ole olur ve guzel sonuc alırsınızi
ıgneyıde ılk gunlerde bı eczaneyle gorus en yakın yerden onlar ozel aracla vs getırtebılıyolar
yada sız bı ara trabzona gıdın bı buzluk vs ıcınde temın edebılırsınız ınsallah
oy oy maşallah kuzucuk tosuncuk olmuşkuzularım...dün son kontrole girdik..paşa 3000 gr dı. artık dua edip beklioruz...allahım unutturmasın hepinize dua edeceğim kızlar...
kvrcan haberine çok sevindim canım
mşrandada bugün doğuruyor
süper tatlım inşallah bu kadın senin vesilen olur ultrason yokmu allahım nerde yaşıyoruz ya uzuldum valla
)
kızlarrr......oğlumla yarın buluşacağız Allahım izin verirse...dua edin olurmu sizi seviyorum
kızlarrr......oğlumla yarın buluşacağız Allahım izin verirse...dua edin olurmu sizi seviyorum
ee telefonu olan yok mu biri eduttan haber getirse napmış merak ettik doğrusu
PINARIM
sagolasın kuzucum ya inş. hayırlısı olur
Kızlarr 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum anne yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah
EDUTUM dün doğum yaptı şükürler olsun 3067 gr 49 cm paşamız ikiside çok iyiydi maşallah
Kızlarr 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum anne yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah
EDUTUM dün doğum yaptı şükürler olsun 3067 gr 49 cm paşamız ikiside çok iyiydi maşallah
kızlar slmm nbrsiniz eduttan hbr varmı oğlunu almıştır kucağına inşallah herşey yolundadır
atalay hasta kızlar soğuk algınlığı burnu akıo gozleri sulanıo oğlumun ,şurup verdi doktor iyi geldi biraz inşallah çabuk atlatırız bugun biraz daha iyiyiz şükür.cuma akşamı komşuya gitmiştik kızı var 4 yaşında burnu dolu hastaydı atalaya bulaştırdı ah gitmez olsaydım nasıl uzuldumacemilik oldu işte bi daha hasta insanlara yaklaşmıycam valla ders oldu
aysel ne guzel ataberk yuruyomuş bizimki daha emeklemio:))ama kollarında tut guzel adım atıo ::)
MIRINDA EDUTT BEBEKLERINIZ BIR OMURRR BOYU SAGLIKLII VE HAYIRLI BIR INSAN OLARAK HAYATLARINI DEVAM ETTIRIRRLERRR TEKRAR TEBRIKLERRR:ARISI OLMAYANLARIN INSALLAHHH
mırandacım hayrılı olsun Rabbım hayırlı bereketlı omur versın evaltlaeınza ınsallahKızlarr 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum anne yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah
MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya
Allah razı olsun kızlar duanızı eksık etmeyın bızdençok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.
darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?