Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aslında iyi yapmışsın atalay la daha çok vakit geçirirsin
hem atalay azcık daha büyüsün sonra tekrar devam edersin işine hayırlısı olsun kuzucum
Sağolun canlarım ocak ayına kadar en azından şu stajım bitene kadar atalayıda buyutmuş olucam sonra ya burası ya başka bi iş olur hayırlısı bu arada ev bakmaya başladım evimizide başka semte taşımaya karar verdik orda belki iyi birini bulurum çünkü eski tanıdıklarımız hep o tarafta hemde orda sıkılmam canlı bi semt.
süper tatlım inşallah bu kadın senin vesilen olur ultrason yokmu allahım nerde yaşıyoruz ya uzuldum valla
edutum olmuo oylede annemde bana uzak oturuyo anneme yakın taşınsam eşimin işi çoook uzak kalıo bu seferde
kilosu felan iyi maşallah paşanın ne guzel bakalım kime benziomuş kuzucukkk resim koy en kısa vakitte pazartesiyi beklioruzzzz:) sen son iki gundede iyi bak kendine alır o daha kiloyu:)

ah ah ben size anlatıyorum da siz bana inanmıyodunuz boşa stres yapıyosun diyodunuz
elimde hiç imkan yoktu ki tedavi olucak
ama inş. bu vesile olur

kuzularım...dün son kontrole girdik..paşa 3000 gr dı. artık dua edip beklioruz...allahım unutturmasın hepinize dua edeceğim kızlar...

kvrcan haberine çok sevindim canım
mşrandada bugün doğuruyor
oy oy maşallah kuzucuk tosuncuk olmuş
rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
dogumda bizede dua etmeyi unutma inşallah
miranda da saglıcakla kucagına almıştır bebeğini inş.

süper tatlım inşallah bu kadın senin vesilen olur ultrason yokmu allahım nerde yaşıyoruz ya uzuldum valla
)

ya gültunum hep kızıyodunuz bana tedavi ol bişi yapmadan bekliyosun bak biz uğraşıyoruz diye
derdimi anlatamıyodum ki kimseye
çok şükür rabbim bi umut ışığı gösterdi bana hayırlı olur inş.

kızlarrr......oğlumla yarın buluşacağız Allahım izin verirse...dua edin olurmu sizi seviyorum

edutummmmmmm tosun pasani kucagina almisindirr suanda misler gibii kokluyosundurr canimmm..allahimmm hayirli evlat nasip etsin sizlereee uzun saglikli mutlu doluu yillariniz olsun insallahhhhhhh

kizlarr sizleride opuyorummmm

kvrckk gecmis olsun canimmm

halevim lorkem gultun bittem baraysimm ve diger erkadaslarr opuyom sizii cok cokk ......

EDUTUM pembiş domatesim minik bebişin kucağında kokluyorsundur inşallah..

hepinize sevgiler arkadaşlar...

kıvırcıgım yeni dr çok iyi olmuş. hem de rahat olumlu bir dr gibi anlattıgın kadarıyla. seni de rahatlatır inşallah.

ee telefonu olan yok mu biri eduttan haber getirse napmış merak ettik doğrusu

PINARIM
sagolasın kuzucum ya inş. hayırlısı olur

günaydınlar
geçen hafta giremedim vergilerin ve ayın son günü olunca çok yoğundum

eduttan haber var mı şekerler?
Umarım sağlıklıdır ikisidir anne oğul koklaşıyorlardır

kvrck ım umarım yeni bir dr senin için iyi olur

ben bildiğiniz gibi ev iş arasında koşturmaca yaşıyorum
ataberk dün yürümeye başladı artık evin içinde onu arıyoruz bi bakmışım sehpa köşesinde bi bakmışım tv yanında her an her yerde :))

kızlar slmm nbrsiniz eduttan hbr varmı oğlunu almıştır kucağına inşallah herşey yolundadır

atalay hasta kızlar soğuk algınlığı burnu akıo gozleri sulanıo oğlumun ,şurup verdi doktor iyi geldi biraz inşallah çabuk atlatırız bugun biraz daha iyiyiz şükür.cuma akşamı komşuya gitmiştik kızı var 4 yaşında burnu dolu hastaydı atalaya bulaştırdı ah gitmez olsaydım nasıl uzuldum acemilik oldu işte bi daha hasta insanlara yaklaşmıycam valla ders oldu

aysel ne guzel ataberk yuruyomuş bizimki daha emeklemio:))ama kollarında tut guzel adım atıo ::)

Kızlarr 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum anne yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah

EDUTUM dün doğum yaptı şükürler olsun 3067 gr 49 cm paşamız ikiside çok iyiydi maşallah

ikiniz adınada çok sevindim kuzucum
hayırlısıyla büyütün inşallah

MIRINDA EDUTT BEBEKLERINIZ BIR OMURRR BOYU SAGLIKLII VE HAYIRLI BIR INSAN OLARAK HAYATLARINI DEVAM ETTIRIRRLERRR TEKRAR TEBRIKLERRR:ARISI OLMAYANLARIN INSALLAHHH

MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya

çok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.

darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına

çok geçmiş olsun canım mevsim geçişlerinde oluyor bizde ayaküstü atlattık diyebiliriz

MIRINDA EDUTT BEBEKLERINIZ BIR OMURRR BOYU SAGLIKLII VE HAYIRLI BIR INSAN OLARAK HAYATLARINI DEVAM ETTIRIRRLERRR TEKRAR TEBRIKLERRR:ARISI OLMAYANLARIN INSALLAHHH

fıstığım nerelerdesin?

gultunum gecmıs olsun atalay beye yaa cok zor valla bebelerın hasta olması bıran once ıyılesır ınsallah

mırandacım hayrılı olsun Rabbım hayırlı bereketlı omur versın evaltlaeınza ınsallah
MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya

çok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.

darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına
Allah razı olsun kızlar duanızı eksık etmeyın bızden

kızlar edutumla konustum dun aksam sesı ıyı gelıyodu masallah
pasası yanında ıyı olmazmı
gelen gıdenlerı cokmus telefonu o yzuden kapamıs konusmamıyo yanlarında dıe
hepınıze selamı var kızlar ne yapıyo dedı bende ılettım merak ettıgınızı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…