Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tşk ederiz oğlumun teyzeleri bugun daha iyi atalayım şükür

Miranda ve Edutum allah bağışlasın yavrularınızı sağlıkla buyutun.darısı bekleyen canlarımıza olsun(halev lorke kvr ravza)

ikiniz adınada çok sevindim kuzucum
hayırlısıyla büyütün inşallah

MIRINDA EDUTT BEBEKLERINIZ BIR OMURRR BOYU SAGLIKLII VE HAYIRLI BIR INSAN OLARAK HAYATLARINI DEVAM ETTIRIRRLERRR TEKRAR TEBRIKLERRR:ARISI OLMAYANLARIN INSALLAHHH

MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya

çok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.

darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına

tşk ederiz oğlumun teyzeleri bugun daha iyi atalayım şükür

Miranda ve Edutum allah bağışlasın yavrularınızı sağlıkla buyutun.darısı bekleyen canlarımıza olsun(halev lorke kvr ravza)

Allah hepinizden razı olsun inşallah.kızlar sizede çok dua ettim doğuma giderken allahım inşallah kabul eylesin.

MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya

aminnn bitterr cikolatammmmm insalahhhhhhh

çok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.

darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına

insallahhhh insallahhhh insallahhhhhh
çok geçmiş olsun canım mevsim geçişlerinde oluyor bizde ayaküstü atlattık diyebiliriz

fıstığım nerelerdesin?

caniimm tum gun okuldayimmm ve stresliii okull anlamakta zorluk cekiyorumm dersler almancaaa o yuzdenn isimm bayagii zor benimm bu seneee:18:

lorkemmmmm cok sagoll haberr getirdigin icinn darisi basimiza insallahhhhh.... hee bu arada kocamda hic bir sorun cikmadiiiiii.. bilmiyomm allah nasip etmiyoo ozaman bizee bebkkkk

sagol selamı getirendende gönderendende allah razı olsun

kuzum gecmis olsun dedim ama gormedin sanirimm yazimii hicete pass verimyonn kuzum yaaaa..allahim bizede nasip eder insallah hepp dualrimmdaa sinnnn

insallah mirindammm o duyguyuu bizden aksik etmesin RABBIMM..........

Allah hepinizden razı olsun inşallah.kızlar sizede çok dua ettim doğuma giderken allahım inşallah kabul eylesin.

AMINNNNNNNNN

lorkemmmmm cok sagoll haberr getirdigin icinn darisi basimiza insallahhhhh.... hee bu arada kocamda hic bir sorun cikmadiiiiii.. bilmiyomm allah nasip etmiyoo ozaman bizee bebkkkk
okul ısı cok guzel olmus senın ravzam
esımın sonucu ıyı derken yanı spermıyogram yaptrıdımı yazsana bana bı ara degerlerı
cunku gercetn artık bız bazı doktorlardan daha cok sey bılıyoruz
bıde sen en son ne zaman dr a gıttın senınde bı ara sankı prolaktın yuksektı
o da gebelıge engel bılıyorsun ,canım bız bıseyı ıstıyosak sıksık takıp edılmemız lazım baska caresı yok maalesef

canim lorkemm elimde rapor varda anlayamiyom almanca ister yazaiym ama
bide dun ben tekrar kan verdim prolaktinimi olcturdum sonuc cuma alacamm.. simdi yazacam ama esim evde sonra yazarimm....
ama esim hala cocukk icinn caba gostermyioooo

canim lorkemm elimde rapor varda anlayamiyom almanca ister yazaiym ama
bide dun ben tekrar kan verdim prolaktinimi olcturdum sonuc cuma alacamm.. simdi yazacam ama esim evde sonra yazarimm....
ama esim hala cocukk icinn caba gostermyioooo

sen esın yokken yaz bana o zaman anlarım sanrıım sonucta sayılardan az cok bellı olur
ınsallah senın sonucun da ıyuı cıkar
pekı esınle en son ne zamn konusutnuz acık acık
cocuk ıstıyomu gercekten

sen esın yokken yaz bana o zaman anlarım sanrıım sonucta sayılardan az cok bellı olur
ınsallah senın sonucun da ıyuı cıkar
pekı esınle en son ne zamn konusutnuz acık acık
cocuk ıstıyomu gercekten

hergun konusuyoruuzzz.. dedim yaa korunmuyoo istemse korunurdaa cunkuu istemedigi zamanlarida biliyorum kesinlikle kendini riske bile atmazdii.. bilmiyorum ya kafam karisik o yondenn canoiimm ben anlamdimki sende anlayamazsin esimiii

gültuncum sağol kuzucum nasılsın

ravzişim eşinin bişi çıkmamasına çok sevindim bi adım attınız ya gerisi gelir inş.

LORKEM SONUCLARR BUNLARR :)

ANDROLOGIE

karenzeit : 5 tage

volumen : 2 ml (2-6) ph :8,0 (7,2-8,0)

verflüssigzei: ? min(15-30)

konsistenz nach 20 min. : flüssig

farbe: milch

geruch: typisch

ZÄHLUNG UND MOBILITÄT

WHO A Schnelle Beweglichkeit %30 (>25A)

WHO B langsame Beweglichkeit %30 (>50A+B)

WHO C Orts Beweglichkeit %20

WHO D Immotilität %20

Avitale (Eosin -Test) %50

Dichte: 93,7 Mio/ml(20-250)

Gesamtzahl :187,4 Mio(60-750)

Morplogie:

Normalformen %28 (>15%)

Kopfdefekte %30

Mittelstückdefekte %28

Schwanzdefekte %14

Leukozyten : 20-25 /Blickfeld

Erythrozyten : 1-2 /Blickfeld

Trichomonaden : / Blickfeld

MIKROBIOLOGIE : CNA Q Cled/mcConkey: Q

offffffff bu n uzunmussss canim insallah anlarsinnnnn

ayrica cok cok tesekkurlerrrr

kızlar bebeğim hamdolsun geldi. 03.10.11 den beri uras bizim mis kokulumuz darısı hepinize kardeşlerim...sütüm az geliyor, kilo vermee devam edince bgünden itibaren mamaya başladık çok mutsuzum...bu arada sezryan sırasında myomumdanda kurtuldum

iyi geceler canlarım işlerimin yoğunluğundan giremedim ve yoğunluğumun bittiğini söyleyemem hepinizi özledim

Edutum ve Mirandam allahım analı babalı büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah ve darısı biz isteyenlerin başına inşallah

Ravzanurcum eşinin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah meleğin nasip olur canım

kıvırım umarım bu dr hayırlı uğurlu gelir de meleğin seni bulur bi daha bırakmaz inşallah

gültuncum çok geçmiş olsun canım oğluşun rahatsızlanmış neyseki biraz daha iyiymiş

Edut ve Miranda kizlar bebisleriniz dogmus. Hayirli olsun. Allahim anali babali büyütsün. Darisi isteyen herkesin basina insallah

Allah razı olsun halevcim dualarım sizinle
Edut ve Miranda kizlar bebisleriniz dogmus. Hayirli olsun. Allahim anali babali büyütsün. Darisi isteyen herkesin basina insallah
Bebişkom allah razı olsun aminnnnnnnnn

edutummm pasana sutunu az da olsa veremye caliss iki damla iki damla sonra gelir kendini strese sokmaaa canimm benimmm annede olmusss

kizlarrrr annem kucuk market acmak istiyoo..devletin ev hanimlara vermis oldugu kredi varmis nasil oluyo ban yazabilirmisiniz .nereye basvurluyoo hemen cevap bulmam lazimm cunku yarin kredi cekeceklerrr

kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......

edutum hıc kendını uzme hayırlısı olsun saglıklı olsun ne yapalım
bazı cocuklar emmıyo maalesef benım yegenım de emmedı o sırada annesı uzuldu tabı ama sımdı masallahı var
sen uzuldukce sutun azalır bıde zaten

kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......

ravzam aceleyle verılmıs bı karar mı bu ne oldu hayırıdor kavga falan mı ettınız
bısyeler yaz lutfen bıze
bebek meselesımı yoksa zaten aklında olan bıseymıydı neden ne oldu anıden anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…