- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.361
amin kıvırcanım cumlmemızden razı olsunsagol selamı getirendende gönderendende allah razı olsun
günaydın şekerler
ikiniz adınada çok sevindim kuzucum
hayırlısıyla büyütün inşallah
MIRINDA EDUTT BEBEKLERINIZ BIR OMURRR BOYU SAGLIKLII VE HAYIRLI BIR INSAN OLARAK HAYATLARINI DEVAM ETTIRIRRLERRR TEKRAR TEBRIKLERRR:ARISI OLMAYANLARIN INSALLAHHH
MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya
çok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.
darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına
gultunum gecmıs olsun atalay beye yaa cok zor valla bebelerın hasta olması bıran once ıyılesır ınsallah
mırandacım hayrılı olsun Rabbım hayırlı bereketlı omur versın evaltlaeınza ınsallah
Allah razı olsun kızlar duanızı eksık etmeyın bızden
kızlar edutumla konustum dun aksam sesı ıyı gelıyodu masallah
pasası yanında ıyı olmazmı
gelen gıdenlerı cokmus telefonu o yzuden kapamıs konusmamıyo yanlarında dıe
hepınıze selamı var kızlar ne yapıyo dedı bende ılettım merak ettıgınızı
tşk ederiz oğlumun teyzeleri bugun daha iyi atalayım şükür
Miranda ve Edutum allah bağışlasın yavrularınızı sağlıkla buyutun.darısı bekleyen canlarımıza olsun(halev lorke kvr ravza)
MİRANDA ve EDUTCAN Allah bağışlasın küçük oğluşlarınızı Maşallahh . Darısı inşallah Lorkee kıvır halev ravzaya
çok mutlu bir haber çok sevindim
taze anneler bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş.
darısı lorkemin halevimiz kıvırımın ve ravzanurumun tez zamanda başına
çok geçmiş olsun canım mevsim geçişlerinde oluyor bizde ayaküstü atlattık diyebiliriz
fıstığım nerelerdesin?
gultunum gecmıs olsun atalay beye yaa cok zor valla bebelerın hasta olması bıran once ıyılesır ınsallah
mırandacım hayrılı olsun Rabbım hayırlı bereketlı omur versın evaltlaeınza ınsallah
Allah razı olsun kızlar duanızı eksık etmeyın bızden
kızlar edutumla konustum dun aksam sesı ıyı gelıyodu masallah
pasası yanında ıyı olmazmı
gelen gıdenlerı cokmus telefonu o yzuden kapamıs konusmamıyo yanlarında dıe
hepınıze selamı var kızlar ne yapıyo dedı bende ılettım merak ettıgınızı
sagol selamı getirendende gönderendende allah razı olsun
tşk ederiz oğlumun teyzeleri bugun daha iyi atalayım şükür
gecmis olsunn atalayy bebisie canimmmmm.....
Miranda ve Edutum allah bağışlasın yavrularınızı sağlıkla buyutun.darısı bekleyen canlarımıza olsun(halev lorke kvr ravza)
Allah hepinizden razı olsun inşallah.kızlar sizede çok dua ettim doğuma giderken allahım inşallah kabul eylesin.
okul ısı cok guzel olmus senın ravzamlorkemmmmm cok sagoll haberr getirdigin icinn darisi basimiza insallahhhhh.... hee bu arada kocamda hic bir sorun cikmadiiiiii.. bilmiyomm allah nasip etmiyoo ozaman bizee bebkkkk
okul ısı cok guzel olmus senın ravzam
esımın sonucu ıyı derken yanı spermıyogram yaptrıdımı yazsana bana bı ara degerlerı
cunku gercetn artık bız bazı doktorlardan daha cok sey bılıyoruz
bıde sen en son ne zaman dr a gıttın senınde bı ara sankı prolaktın yuksektı
o da gebelıge engel bılıyorsun ,canım bız bıseyı ıstıyosak sıksık takıp edılmemız lazım baska caresı yok maalesef
canim lorkemm elimde rapor varda anlayamiyom almanca ister yazaiym ama
bide dun ben tekrar kan verdim prolaktinimi olcturdum sonuc cuma alacamm.. simdi yazacam ama esim evde sonra yazarimm....
ama esim hala cocukk icinn caba gostermyioooo
sen esın yokken yaz bana o zaman anlarım sanrıım sonucta sayılardan az cok bellı olur
ınsallah senın sonucun da ıyuı cıkar
pekı esınle en son ne zamn konusutnuz acık acık
cocuk ıstıyomu gercekten
Allah razı olsun halevcim dualarım sizinleiyi geceler canlarım işlerimin yoğunluğundan giremedim ve yoğunluğumun bittiğini söyleyemem hepinizi özledim
Edutum ve Mirandam allahım analı babalı büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah ve darısı biz isteyenlerin başına inşallah
Ravzanurcum eşinin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah meleğin nasip olur canım
kıvırım umarım bu dr hayırlı uğurlu gelir de meleğin seni bulur bi daha bırakmaz inşallah
gültuncum çok geçmiş olsun canım oğluşun rahatsızlanmış neyseki biraz daha iyiymiş
Bebişkom allah razı olsun aminnnnnnnnnEdut ve Miranda kizlar bebisleriniz dogmus. Hayirli olsun. Allahim anali babali büyütsün. Darisi isteyen herkesin basina insallah
kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......
edutum hıc kendını uzme hayırlısı olsun saglıklı olsun ne yapalımkızlar bebeğim hamdolsun geldi. 03.10.11 den beri uras bizim mis kokulumuz darısı hepinize kardeşlerim...sütüm az geliyor, kilo vermee devam edince bgünden itibaren mamaya başladık çok mutsuzum...bu arada sezryan sırasında myomumdanda kurtuldum
kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?