- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.381
edutum hıc kendını uzme hayırlısı olsun saglıklı olsun ne yapalım
bazı cocuklar emmıyo maalesef benım yegenım de emmedı o sırada annesı uzuldu tabı ama sımdı masallahı var
sen uzuldukce sutun azalır bıde zaten
ravzam aceleyle verılmıs bı karar mı bu ne oldu hayırıdor kavga falan mı ettınız
bısyeler yaz lutfen bıze
bebek meselesımı yoksa zaten aklında olan bıseymıydı neden ne oldu anıden anlamadım
kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......
iyi geceler canlarım işlerimin yoğunluğundan giremedim ve yoğunluğumun bittiğini söyleyemem hepinizi özledim
Edutum ve Mirandam allahım analı babalı büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah ve darısı biz isteyenlerin başına inşallah
Ravzanurcum eşinin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah meleğin nasip olur canım
kıvırım umarım bu dr hayırlı uğurlu gelir de meleğin seni bulur bi daha bırakmaz inşallah
gültuncum çok geçmiş olsun canım oğluşun rahatsızlanmış neyseki biraz daha iyiymiş
Edut ve Miranda kizlar bebisleriniz dogmus. Hayirli olsun. Allahim anali babali büyütsün. Darisi isteyen herkesin basina insallah
canım uzme kendini kimi sutu olur bebeği emmez kimi sutu az olur emziremez bu kader işi gibi bişey hiç moralini bozma ne kadar çok emerse o kadar sut gelir artı mama alsın aç kalmasın yeter sen yetrki sut olduğu kadar emzir.miyomundanda kurtulmuşsun bak ne gıuzel.bebeğinde buyuyecek sağlıkla dert etmekızlar bebeğim hamdolsun geldi. 03.10.11 den beri uras bizim mis kokulumuz darısı hepinize kardeşlerim...sütüm az geliyor, kilo vermee devam edince bgünden itibaren mamaya başladık çok mutsuzum...bu arada sezryan sırasında myomumdanda kurtuldum
sağol halevim iyileşti atalayım şüküriyi geceler canlarım işlerimin yoğunluğundan giremedim ve yoğunluğumun bittiğini söyleyemem hepinizi özledim
Edutum ve Mirandam allahım analı babalı büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah ve darısı biz isteyenlerin başına inşallah
Ravzanurcum eşinin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah meleğin nasip olur canım
kıvırım umarım bu dr hayırlı uğurlu gelir de meleğin seni bulur bi daha bırakmaz inşallah
gültuncum çok geçmiş olsun canım oğluşun rahatsızlanmış neyseki biraz daha iyiymiş
kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......
sağol helvam benimmm...darısı başınıza bacımmmm
bebeişkom sağolasın bacım....kızını öp kocaöman
aman lorkem sorma..sonuçta herşey gibi bu süt olayıda Allahtan hamdolsun vardır b,ir nedeni
kuzularım Allah razı olsun...süt sornu devam, oğluma günde 3 defa mama veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum, napalım kısmet...bunun haricinde galiba biraz loğusalık bunalımına girdim sürekli ağlıyorum, nefes alamıyorum felan fistan...geçecek...hamdolsun sizi seviyorum anacaımmmm
kuzularım Allah razı olsun...süt sornu devam, oğluma günde 3 defa mama veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum, napalım kısmet...bunun haricinde galiba biraz loğusalık bunalımına girdim sürekli ağlıyorum, nefes alamıyorum felan fistan...geçecek...hamdolsun sizi seviyorum anacaımmmm
bıtteeemm oo yurtdısına cıktı bıle demekkı melegımız
masallah sıze
kuzum Rabbım sana ıc ferahlıgı versın ınsallah
cok normal cogu ınsnaın yasadıgı bısey lohusalık sendromu
o yuzden com ustunde durma
bırı sureklı bıseyler okusun sana 40 ın cıkana kadar edutum mutlaka
oooo artıkın hiç çekilmezsin sen yandık ki ne yandık
sen bunun için çok bekledin kuzucum olsun artıkın çok şükür sağlıklı beyfendi ya herşeye değer sende en kısa zamanda toparlarsın zaten
öperim ikinizide dua et bizlere
BİTTEM
gesmelere gitmişsin iyi etmişsin bebişle iyi gelmiştir öperim
HALEVİM
nasılsın yavrum nasıl gidiyo hayat
RAVZİŞ
bi gelmiş yazmış yazmış gitmiş daha haber alana aşkolsun
noldu ki düzelttiler mi acep durumu
kız kıvırrr seni yolmama için al işte bi,r neden daha...loğusa sendromundayım:)))...bacım dularımdasınız...allahım hepinize nasip edecek sadece zaman yavlummmm..özledim seni ayrıca:))
edutcan saolasın canım duaların ıcınsağol bacım allahım razı olsun senden...kuzum açılama içinde dualrım senle....inşallah zamanı gelmiştir:)))) nasıl içim mutluluk doldu inanamzsın
ay beni özlemiş duyda inanma
siz buralarda yokken ben kaç tane daha kimyasal gebelik geçirdim biliyomusunuz
kaç kere yıkıldım tekrar toparlanmaya çalıştım
kimsecikler destek olmadı lorkemden başka
aşılama için iğnelerede başladım
bakalım aşılamayla da kimyasal olcak mı ona bakcak doktor
ay beni özlemiş duyda inanma
siz buralarda yokken ben kaç tane daha kimyasal gebelik geçirdim biliyomusunuz
kaç kere yıkıldım tekrar toparlanmaya çalıştım
kimsecikler destek olmadı lorkemden başka
aşılama için iğnelerede başladım
bakalım aşılamayla da kimyasal olcak mı ona bakcak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?