Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

anlasamiyoduk canimm kisacasiii bu diyelimm .aamaaa kesin donusu olmayacak biseyyy.onu soyleyem

kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......

noldu yaaaaaaa....ravzam kuzum hakkınızda hayırlısı olsun ama eminmisin?

sağol helvam benimmm...darısı başınıza bacımmmm

Edut ve Miranda kizlar bebisleriniz dogmus. Hayirli olsun. Allahim anali babali büyütsün. Darisi isteyen herkesin basina insallah

bebeişkom sağolasın bacım....kızını öp kocaöman

aman lorkem sorma..sonuçta herşey gibi bu süt olayıda Allahtan hamdolsun vardır b,ir nedeni

canım uzme kendini kimi sutu olur bebeği emmez kimi sutu az olur emziremez bu kader işi gibi bişey hiç moralini bozma ne kadar çok emerse o kadar sut gelir artı mama alsın aç kalmasın yeter sen yetrki sut olduğu kadar emzir.miyomundanda kurtulmuşsun bak ne gıuzel.bebeğinde buyuyecek sağlıkla dert etme
sağol halevim iyileşti atalayım şükür
kizlarrrr ben sizi cok ozliyecegim benimde hayalerim buraya kadarmiss.. esimden ayriliyorum en yakin zamanda turkiyeye geliyorumm opuyorum hepinizi hakkinizi helaledinnn kendinize iyi bakin ......

okuyunca şok oldum ne oldu neden oldu????????
ani karar verme arkadaşım sebebini bilmiyorum ama hem burası sadece bebek uzerine bi topik değil sen gel yine neden bizide terk ediosunki bizde seni seviyoruz hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi burda paylaşmıyomuyuz...

TEKRAR TEBRİKLER ŞEKERCİM.
sen sütünü sağmaya devam et. bazen güçlenince damakları tekrar başlıyolar. sağıp biberonla ver.. kiloyu çok dert etme.

ravzişim şok oldum yaaa. zor bi dönemden geçtiniz belki ama dönüşü yok dediğine göre önemli bi durum heralde.
inşallah senin için hayırlısı olur diyebiliyorum. dışarıdan yorum yapmak hiçbişey bilmeden yanlış olur. Rabbim doğrusunu bilir , sana doğru yolu göstersin inşallah.

Selam hanımlaaarrrr!!! Nasılsınız? geçmişi okudum havadisleri aldım şimdi hepsi hakkında yazacağım.
Beni sorarsanız Beren hanımın peşinde köle gibi geziyorum.Artık yürüteçle evin her yerinde koşarak geziyor ve yaramazlıklara da başladı.Halim harap. :)
Bugün eşimin yanına geldik.Eşimin işi vardı biz bakıyoruz iş yerine. girip hemen sizlere bakayım dedim.

Öncelikle Edut'um ve Miranda Sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almışsınız.Rabbim her ikinizin bebişine de sağlıklı,mutlu,başarılarla dolu bir ömür nasip etsin.Analı babalı büyüsünler.Önce sizlere sonra vatanlarına hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.Darısı bebeklerinin yolunu gözleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
Edut'um bebişin emmiyormuş sanırım.Sakın canını sıkma emzirebildiğin kadar emzir içmediği dönemde 1 çay kaşığı bile çıksa sağıp ağzına akıt.Benimle aynı kaderi paylaşmışsın fakat hiiiç üzülme önemli olan o ilk sütten birazcık olsun almış olması.Çok şükür Beren çok sağlıklı büyüdü mama ile.Herkesin bebeği hasta olduğu dönemde Beren çok iyiydi.Daha yeni yeni hasta oldu 2 sefer... İnşallah denemelerin sonuç verir ve sütün bollaşır ama olmazsa da canını sıkma.
Bebişkom88 Canım minik kızın doğmuşta 3 aylık olmuş bile :) Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı,mutlu başarılarla dolu bir ömrü olsun kuzunun.Resminden çok yaman bir hanımefendi olduğu anlaşılıyor Ayrıca resmini biraz Beren'e banzettim Aynı bakışlar var
Lorkee'm Kırmızılardan sonra aşılamaya başlayacakmışsın sanırım Lorkeem Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah süper güzel yumoşların olur ve o yumoşlar bebiş olarak göbüşüne konar.Güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda.
Kıvırcan Canım baya hareketli bir tatil olmuş senin için geçmiş olsun.Çalışmalar non-stop devam ediyormuş;Süper!!!! İnşallah güzel bir haber gelecek senden de.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Bitte,PrayforU,gultun,Ayselim kızlar sizlerde aynı benim gibi bebişlerin esiri olmuş şekilde hayata devam ediyorsunuz sanırım PrayforU ve ayselim bebişleri büyüttüler maaşallah yakında dünürcü olmaya başlarlar Bitte ben ve gultun sanırım en sıkıntılı ve yorucu dönemlerindeyiz bebişlerin.Allah hepimize kolaylık versin.
Ravziş'im benim çılgın arkadaşım okuyunca inanamadım arkasından şakaaaa falan yazdığını bekledim.Nazar mı değdi kuzum size? Nedir bu böyle dönüşü olunmayan durumlar. Size hep bahsettiğim 2 tane oğlu olan ve istanbula taşınan arkadaşım da boşanıyor eşinden çok moralim bozuldu.Bu ayrılık haberleri beni çok etkiliyor.Keşke dönüşü olsa ama bunu siz daha iyi bilirsiniz.Hakınızda hayırlısı olsun.Ayrılsan bile bizi bırakmak yooookk!!! Mahvederim seni!!!
Halev'im Canım arkadaşım umarım sende en kısa zamanda güzel haberi verenlerden olursun.Her duamda sizleri de sayıyorum.Ayrıca özledim;görüşelim.

Hepinizi çooook özlüyorum ve non-stop yazmaya geri dönmek istiyorum.İnşallah en kısa zamanda bunu başaracağım.
Hepinizi kocamaaan kocamaaan öpüyorum.Allaha emanet olun.Görüşmek üzere.

slm kızlar ben geldım nıhyet evımdeyım kızımla beraber actım ama kımsacıkler yok sadece bu sayfayı okudum pek kımse gırmıyo heralde artık RAVZANUR noldu canım hakkında hayırlısı ama umarım yıkılmaz yuvanız... kıvırcık nerelerdesın? edut ve mıranda dogum yapmıs (inşallah nıcklerı yanlıs yazmadım:) allah analı bababalı buyutsun bende ufaklıkla ugrasıyorum bılıyosunuz erken dogdu sabırsız sımdı ıyıyız cok şükür ama felaket gazlıyız :) darısı olmayan herkesın basına arada ugrayın ya kımsecıkler kalmams bende fırsat buldukca yazarım hepınızı opuyorumm

canım arkidişlerim inanın çok yoğun işlerim o yüzden hiç giremedim ama sizleri özledim hepinizi koccaman öpüyorummmmmmmm

Ravzam inan Gaye gibi yazının arkasından şaka diyeceğini düşündüm okudum okudum ama göremedim Allahım hakkınızda hayırlısını versin kuzum ayrıca bizler hep buradayız bırakıp gidemezsin bizleri

Gayecim bende özledim kuzum inşallah en kısa zamanda görüşürüz tatlım

Edutum seni ve şehzadeni koccaman öperim canım benim

Lorkem aşılama ne zaman allahın izniyle inşallah ilk ve son uygulaman olurda meleğin göbüşüne konuverir tatlım

Kıvırcanım sen nasılsın tatlım yeni drunla görüştünmü

Ayselim Pınarım Leylem Bebişkom Bitterim ve Gültunum sizleride öpüyorum evlatlarınızıda burdan koklayarak öpüyorum canlarım

kıslarrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınıs bakalım bebişler geldi şimdi yeni yeni bebişler gelcekk bekliyoss:) biz 1 haftadır Almanyadaydık çok zor olsada güzel bi mola oldu bana tabi melek hanım izin verdiği ölçüde Almanyanın havası kızımı da bunalıma soktu heuheuheu:))
minik anneeee sütün gelir bende mama vermiştim biliyosun sağlıklı olsunda uykuları nasıl anlat azcık hayatınız nasıl değişti eşin nasıl ?
halev lorkee gaye miranda kıvır aysel hepinizi öpüyorum . Ravzam senide öpüyorum

kuzularım Allah razı olsun...süt sornu devam, oğluma günde 3 defa mama veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum, napalım kısmet...bunun haricinde galiba biraz loğusalık bunalımına girdim sürekli ağlıyorum, nefes alamıyorum felan fistan...geçecek...hamdolsun sizi seviyorum anacaımmmm

bıtteeemm oo yurtdısına cıktı bıle demekkı melegımız
masallah sıze

kuzum Rabbım sana ıc ferahlıgı versın ınsallah
cok normal cogu ınsnaın yasadıgı bısey lohusalık sendromu
o yuzden com ustunde durma
bırı sureklı bıseyler okusun sana 40 ın cıkana kadar edutum mutlaka

oooo artıkın hiç çekilmezsin sen yandık ki ne yandık
sen bunun için çok bekledin kuzucum olsun artıkın çok şükür sağlıklı beyfendi ya herşeye değer sende en kısa zamanda toparlarsın zaten
öperim ikinizide dua et bizlere

BİTTEM
gesmelere gitmişsin iyi etmişsin bebişle iyi gelmiştir öperim

HALEVİM
nasılsın yavrum nasıl gidiyo hayat

RAVZİŞ
bi gelmiş yazmış yazmış gitmiş daha haber alana aşkolsun
noldu ki düzelttiler mi acep durumu

halevım nasılsuın yogunmussun sanırım hıc takılmıyorsun artık
esın gıttmı kaan hocaya son durum nedır

bızım asılama bu ay ınsallah
bıraz apar topar oldu ama ıgnelerde bugun 3. gnum ınsallah hayırlısı bakalım duaedın

sağol bacım allahım razı olsun senden...kuzum açılama içinde dualrım senle....inşallah zamanı gelmiştir:)))) nasıl içim mutluluk doldu inanamzsın

kız kıvırrr seni yolmama için al işte bi,r neden daha...loğusa sendromundayım:)))...bacım dularımdasınız...allahım hepinize nasip edecek sadece zaman yavlummmm..özledim seni ayrıca:))

kız kıvırrr seni yolmama için al işte bi,r neden daha...loğusa sendromundayım:)))...bacım dularımdasınız...allahım hepinize nasip edecek sadece zaman yavlummmm..özledim seni ayrıca:))

ay beni özlemiş duyda inanma

siz buralarda yokken ben kaç tane daha kimyasal gebelik geçirdim biliyomusunuz
kaç kere yıkıldım tekrar toparlanmaya çalıştım
kimsecikler destek olmadı lorkemden başka
aşılama için iğnelerede başladım
bakalım aşılamayla da kimyasal olcak mı ona bakcak doktor

Son düzenleme:
sağol bacım allahım razı olsun senden...kuzum açılama içinde dualrım senle....inşallah zamanı gelmiştir:)))) nasıl içim mutluluk doldu inanamzsın
edutcan saolasın canım duaların ıcın
oglun nası bu arada merak edıom ben foto ıstıyorum mumkunse beyefendı den

yaa ben seni yerim tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…