Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

biz burda yokken derken???????uyuz sen burda yoktun.....kapris yapma ben loğusa sendrımundayım.....yolarım....

şehitlerimizden biri bizim mahallenin çocuğuydu yeni nişanlanıp askere gitmişti daha 4 ay olmuştu
çok üzgünüz hemde çok fazla rabbim ailelerine sabır versin inşallah çok zor
biz daha yolun başındayken evlatlarımızı kaybettikçe neler yaşadık
onları dşünmek bile istemiyorum

Allah hepimize ama en çok aileleri sabır versin.....ateş düştüğü yeri yakar.......

kızlar cuma saat 10buçukta aşılamam var dualarınızı esirgemeyin ne olur

kızlar cuma saat 10buçukta aşılamam var dualarınızı esirgemeyin ne olur

ayyyy hadi inşallah...çok dua etcem sana sende yasin oku mübinli olurmu.....yarın Allahım sana inşallah bebeğini nasip edecek bacım...aminnn

kızlar kıvırcan yollardadır heralde sımdı hayırlısı bakalım
bende kontrolden geldım bu sefer sdıkkatlı davranıp en kucuk dozla basladık ıgneye
8.gunden sonra solda 15 mm sagda 10 mm yumurtam var
pazar tekrr gıdıcem bakalım ınsallah bırı en azından guzelce buyur kalıtelı olur

cars falanda asılamam olabılrı belkı de
dua edın bana da olur mu

canlarımmmmmmmmmmm hayırlı cumalar olsun hepinize özellikle de kıvırcanımaaaaaaa inşallah ilk ve son aşılaman olurda meleğine kavuşursun Allahımın izniyle tatlım

Lorkem inşallah çarşambaya aşılamanın olma durumu varmış hadi bakem inşallah güzel Rabbim çabalarınızın karşılığını bu sefer nasip eder tatlım
benim kociş henüz gidemedi dra o da benim gibi yoğun iş içerisinde akşamları yorgunluktan sızıp kalıyor inşallah ileriki zamanlarda gidecek

Edutummmmmmmmmmmm kuzum benim şehzade annesi sendromlar yaşıyormuşun inşallah bian önce atlatırsın bu günleri tatlım, sen şehzadenin tadını çıkarmaya bak güzelim

Bitter çikolatam gezmelere gidilmiş melek hanımla ohhhhhh sefası olsun şimdiden alıştır emme fazlaya kaşmasın bi daha evde göremezsin yoksam

Ravzanurum naptı arkidişler son durumları ne aşamada

Son düzenleme:
aşılama yapıldı sonu hayır olur inş.
15dk yatırdılar sadece
sonra hop kalktık 2 saat yol geldik hoplaya zıplaya
nasip artık napalım

bende seni merak ediyordum kuzucum çok sevindim yumoşlarının düzgün olmasına inş. gelicek bu sefer meleğin

canlarımmmmmmmmmmm hayırlı cumalar olsun hepinize özellikle de kıvırcanımaaaaaaa inşallah ilk ve son aşılaman olurda meleğine kavuşursun Allahımın izniyle tatlım
kuzucum sagol
bu benim ikinci aşılamam
inş. olur bu sefer

halevım dularınızı beklıyorum kıvırcan atlattı sıra bende bakalım

gelecek ınsallah az kaldı duayla sabırla sonucu bekleyeleım bakalım

.........................................................

Son düzenleme:
halevım dularınızı beklıyorum kıvırcan atlattı sıra bende bakalım

gelecek ınsallah az kaldı duayla sabırla sonucu bekleyeleım bakalım

baştan beri hep seninle beraber hamile kalcakmışız gibi geliyordu
inşallah hislerimde yanılmam
bu ay geliverir meleklerimiz

günaydın canlarım;
dün yazamadım ama kvrck canım sana çok dua ettim
inş. dediğin lorkeeden ve senden hamiş haberi alırız hatta süpriz olurda halevimden ve ravzanurumdan güzel haber gelir. ravzanuru bende merak ediyorum umarım sorunları çözümlenmiştir.

selam canım sen nasılsın
dularınızı eksık etmeyın her daim bizden

ravzaya face den mesaj attım ama ıyıdır ınsallah daha cevap yazmadı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…