Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam canım sen nasılsın
dularınızı eksık etmeyın her daim bizden

ravzaya face den mesaj attım ama ıyıdır ınsallah daha cevap yazmadı :44:

kıss iyi işte fazla olmamış yumurtalar 20 olur en fazla benim de aynı olmuştu iki yumurta :))) inşallah devamıda benim gibi olur :)
kıvırrrrr hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz güzel haberleri
helvam gezenti mi olur diyosun yani heuheue ama gezmeyi pek sevmiyo bizim hanım bu aralar dişlerle uğraşıyoruz sen nasılsın yeni deneme ne zaman

kızlar cuma saat 10buçukta aşılamam var dualarınızı esirgemeyin ne olur

Kıvırcık ve lorke allah inşallah yardımcınız olsun ve bu ay inşallah minişlerinize sizi kavuştursun dualarım sizinle

ınsallah bıttem ya duaedın bıze oldumu
bakalım yarın gıdıcem kontrole
elımde ıncır kavanozuyla dolanıyom evde
dedı dıgerıde buyusun azıcık belkı sansım artar ama nasıbte varsa bı tane de yeter zaten Allah ın ıznıyle

Kıvırcık ve lorke allah inşallah yardımcınız olsun ve bu ay inşallah minişlerinize sizi kavuştursun dualarım sizinle

saolasın mırandacım duanız bızım ıcın onemlı
arhan emırı de gormek ısterız bı ara

canlarım hepinize slmlar

lorkecim hep duamdasınız zaten allahım kabul etsin inşallah tutar bu sefer canım bekliyorum hbrini
aşılama yapıldı sonu hayır olur inş.
15dk yatırdılar sadece
sonra hop kalktık 2 saat yol geldik hoplaya zıplaya
nasip artık napalım
kvrım aşılaman olmuş bile ne guzel sonu hayır olsun canım benim rabbim dilediyse hoplasan zıplasanda olur elbette inşallah gelir meleğin
selam canım sen nasılsın
dularınızı eksık etmeyın her daim bizden

ravzaya face den mesaj attım ama ıyıdır ınsallah daha cevap yazmadı :44:

kızlar ravzayla face den konuştuk iyiyim dedi uzgundu tabi. hepinize slm yolladıııııı

kuzularımmmm...hadi hayırlısı olsun bu ay artık inşallah....kvrım dua ettim sana , çarşambada lorkeme etcem allahım unutturmasın..
bizim kontrolümüz oldu......bbeem sadece 150 gr almış...mamayı arttırıcaz....yapılacak başka bişi yok.....hamdolsun sağlıklı olsunda....size resim koyucam...

kızlr bebemin resimlerini koydum...siz bakınca silicem....kızım resmen zor buldum ya buldumcuk oldum...nazar değer diye ödüm kopuyor...o açıdan sadece teyzoşlarına özel koydum bilin yanii....sizi öperiz uras paşamla

barays
bitte
miranda
gültun sagolun kızlar hayır olur sonu inş.

edutum paşanı gördüm maşallah çok tatlı rabbim hayırlı bi ömür nasip etsin
miranda arhan emir i de bekliyoruz

LORKEEEEEEEEEE
doktordan gelince yaz lütfen merak ediyorum ne durumdasın

Son düzenleme:
kızar bugun kontrolden geldım 19 mm olmus catlamayı bu gece yapıcam nasıb bakalım
1 yumurtam suprız yumrutam olur ınsallah
salı oglene dogru da asılamam olacak nasıbse duanızı beklıyorum
saolasın gultunum sızden dua beklıyoruz artık
ravzama bende mesaj ttım ama cvp alamadım slm sole bızden de

eudtum hıııc merak etme dombılı olur pasan yakında ınsallah benım yegenım 2 kg dogur sımdı masallahı var o hıc emmedı annesını
hem cook tatlı uras bey yaa
ben cok sevdım Rabbım hayırlı omur versın ınsallah

saolasın kıvırım geldım cok sukur beklıyoruz salı gununu bakalım

bacım yarın allahım kabul edrse sana dua edeceğim.....abdest alamıyorum ama inan canı gönülden gönlümüz seninle

kıvırcannnn...sende durumlar nasılllll

bacım yarın allahım kabul edrse sana dua edeceğim.....abdest alamıyorum ama inan canı gönülden gönlümüz seninle

kıvırcannnn...sende durumlar nasılllll

saolasın edutum Allah razı olsun
asılama falan bahane zamanı geldıyse duaların yuzusuyu hurmetıne nasıb eder ınsallah Rabbım

buda bir yeğenin bacımmmm..........bebeğimde seni sever teyzesi...yarın birlikte dua ederiz sana inşallah.......

kıvırımmm bacımmmm.........sağolasın inşallah seninde koca bonus saçlı bir kız yada çok yakışıklı bir paşan olsun...aminnnnnn

Maşallah deyin teyzeleri

lorkeciimmmmm nasıl geçti canım??

miranda maşallah oğluşuna sağlıkla buyusun tatlı paşan

kvrck ım seninde aşılama olmuş inş.
4lükutlama yaparız bu ay
inş. güzel haberlerinizi bekliyorum kocaman öptüm canım

Rabbim inşallah hayırlısını versin canım mesajını aldım inşallah dualrımız kabul olur

işyerinden çıkmadan fırsat bakıp bulabildim
lorkeem canım inş. güzel haberi bu ay alırız canım
seni kocaman öpüyorum
sagolun kızlar
sımdı sabırla bekleme zamanı ınsalllah guzel haberler verırız sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…