Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canlarım benim hepicinizi öpüyorum iş yerindeki pc virüs kapmıştı o yüzden pc yoktu yeni geldi bide işlerimiz halen yoğun o yüzden de giremedim, bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum canlarım eşim henüz dra gidemedi şuan sıkı denetim var bi yere kıpırdayamıyor ocak ayına kadar da böle devam edecek o yüzden kendi halinde bişiler yapmaya çalışıyor işte, işyerinden bi arkadaş ikinci aşılamayı yaptırmıştı sonucu dün çıktı ve ne yazık ki negatifmiş çok üzüldüm onada

Lorkemmm hayırlı olsun tatlım aşılaman umarım Rabbim bu çabamı boş çevirmez nasibine bu sefer evladını yazmıştır inşallah kuzum

Kıvırım snin sonuç ne zaman belli olacak tatlım hadi hayırlısı inşallah herşeye inat bebeğin bu sefer seni hiç bırakmaz

Mirandacım oğulcuğunun maşallahı var tulumunada bayıldım doğrusu Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Edutum senin paşa emmemeye devam ediyor sanırsam sağlıklı olsunda tatlım gerisi sorun olmaz

Gültunum, Ayselim, Bitter çikolatam, Gayem sizleride öpüyorum yavrularınızı bilhassa öperim yirim

Ravzanurdan hiç haber yokmu arkadaşlar ne yaptı ki canım yaaaaaa

halevım valla ıyı ektın bu aralar kk yı
neyse ıyı ol da arada ses ver de o da yeter

saolasın benım asılama oldu ama beklıoz bakalım
malum cok umıtlenmıyoruz ama yınede zamanı geldıyse olmustur dıe duusnuyorz hayılsıs

ravzayada mesaj atmıstım face den
zaman tanıyoz bırbırımıze demıs
keyfım yok gırmrıyorum topıge o yuzden demıs

helvammmmm...nasılsın kuzumm......valla o emecekte anne kof çıktı:))) öperiz bacım

Lorkecik sağlıkla gelsin bebiş haberleriniz inşallah kıvrığımla aynı zamanda inşallah ...
ne zaman belli olacak sonuçlarınız ?

Edutum paşamız napıyor bakalım bi resimde ben istiyorum

miranda : bebişin çok şeker maşallah. kıyafetide süper tatlıymış...

Ravzanur'u çok merak ediyorum. görüşürseniz selam söyleyin. umarım onu mutlu edecek sonuca ulaşır güzel arkadaşım ,bütün zor zamanların sonunda....

ayselcim bitterim berenimin annesi ve gultunum size de öpücükler kızlar

saolasın pınarcım
kıvırcanın arıfe gunu bellı olacaktı sanırım
benımde bayramın 2. veya 3. gunu bellı olacak nasıbse

kuzum bendeki albümlerin içinde ver oğluşum bacımmmm..öperimmm

hayırlı cumalar arkadaşlar

saolasın pınarcım
kıvırcanın arıfe gunu bellı olacaktı sanırım
benımde bayramın 2. veya 3. gunu bellı olacak nasıbse

bayramda net kovalıcaz valla. inşallah bayram şekerlerimiz gelir

kuzum bendeki albümlerin içinde ver oğluşum bacımmmm..öperimmm
gördüm şeker, çok tatlı maşallah. benim içinde kokla annesi.

çifte bayram olsun inşallahhhhh .....

Son düzenleme:
Selam hatunlaaaarrr!!! Nasılsınız? Keyifler ve sağlıklar yerindedir inşallah.
Geçmişe hiiiiç bakmadan direkt daldım...
Fakat son konuşulanlardan anladığım kadarıyla
Lorkee'm aşılama yaptırmış.İnşallah güzel sonucunu bayram hediyesi niyetine alacağız.Geçenlerde Ankarada 1 yıl önce pregnyl iğnemi verip tanıştığım arkadaşlardan biri aşılama yaptırdı ve sonucu pozitif çıktı.En az onun kadar sevindim.İnşallah Lorkee'm senin içinde sevinç çığlıkları atarız.
Kıvırcan aşılama mı yaptı? yoksa normal süreçte adetini mi bekliyor? Sanırım Lorkee ile çok az araları.İnşallah arka arkaya müjdeli haberlerle en güzel Kurban bayramımızı geçiririz.
Halev'im canım sıkı yönetim mi ilan edildi üniversitede? Eşin henüz gidememiş doktora.Olsunn... Belki de sizin için hayırlısı bu vakitlerdir.Bi bakarsın hiç doktor yoluna düşmeden bebişin rahmine düşer.İnşallah!!!!
Tazecik anne Edut'um Bebişini çok merak ediyorum.Şimdi hemen albüme bakıcam.Ohhh ne miss kokuyordur o şimdi.Umarım sen de iyisindir.Bu dengesiz havalarda hem bebişe hemde kendine çok dikkat et lütfen.

Beni sorarsanız ; Aynen devam :) bi değişiklik yok hayatımda. Kayınvalidem-evim-(arasıra) iş yeri üçgeni içinde takılıyorum.Berenimo büyük bir hızla büyüyor ve aynı oranda da hayat zorlaşıyor.Evde tırmanılmadık yer,yerlere saçılmadık eşya kalmadı :) Yürümeye başlayınca ne yapcam bilmiyorum.Aslında yaramaz değil çok fazla ama başıboş bırakmaya gelmiyor.İllaki bi muzurluk buluyo kendine.Bugün yine iş yerindeyim.Eğer gözüm keserse belki saçımı boyatıcam.Bu bayram biraz bakımlı olmak istiyorum.
Hepinizi çooook çoook öpüyorum.Tekrar gelicem.Şimdi evde değiliz kv'lerdeyiz eve geçince girerim yine.

saolsın gaye
kıvırcan gecen cuma asılama oldu
bende bu salı oldum aramızda 3 gun var bakalım nasıb
ınsallah ıkımızde mujde verırız

Merhabaaaaa yeniyim burada veee hamileyim

canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin ben 1 yıllık evliyim korunmuyoruz hemen hemen 8 9 aydır ama olmuyor çok üzülüyorum buay avulasyon testiyle yumurtlama tespiti yaptım çalışmalarımı yaptık bekliyoduk adetime 3 gün var dün test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…