- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.441
canlarım benim hepicinizi öpüyorum iş yerindeki pc virüs kapmıştı o yüzden pc yoktu yeni geldi bide işlerimiz halen yoğun o yüzden de giremedim, bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum canlarım eşim henüz dra gidemedi şuan sıkı denetim var bi yere kıpırdayamıyor ocak ayına kadar da böle devam edecek o yüzden kendi halinde bişiler yapmaya çalışıyor işte, işyerinden bi arkadaş ikinci aşılamayı yaptırmıştı sonucu dün çıktı ve ne yazık ki negatifmiş çok üzüldüm onada
Lorkemmm hayırlı olsun tatlım aşılaman umarım Rabbim bu çabamı boş çevirmez nasibine bu sefer evladını yazmıştır inşallah kuzum
Kıvırım snin sonuç ne zaman belli olacak tatlım hadi hayırlısı inşallah herşeye inat bebeğin bu sefer seni hiç bırakmaz
Mirandacım oğulcuğunun maşallahı var tulumunada bayıldım doğrusu Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin
Edutum senin paşa emmemeye devam ediyor sanırsam sağlıklı olsunda tatlım gerisi sorun olmaz
Gültunum, Ayselim, Bitter çikolatam, Gayem sizleride öpüyorum yavrularınızı bilhassa öperim yirim
Ravzanurdan hiç haber yokmu arkadaşlar ne yaptı ki canım yaaaaaa
Lorkecik sağlıkla gelsin bebiş haberleriniz inşallah kıvrığımla aynı zamanda inşallah ...
ne zaman belli olacak sonuçlarınız ?
Edutum paşamız napıyor bakalım bi resimde ben istiyorum
miranda : bebişin çok şeker maşallah. kıyafetide süper tatlıymış...
Ravzanur'u çok merak ediyorum. görüşürseniz selam söyleyin. umarım onu mutlu edecek sonuca ulaşır güzel arkadaşım ,bütün zor zamanların sonunda....
ayselcim bitterim berenimin annesi ve gultunum size de öpücükler kızlar
Lorkecik sağlıkla gelsin bebiş haberleriniz inşallah kıvrığımla aynı zamanda inşallah ...
ne zaman belli olacak sonuçlarınız ?
Edutum paşamız napıyor bakalım bi resimde ben istiyorum
miranda : bebişin çok şeker maşallah. kıyafetide süper tatlıymış...
Ravzanur'u çok merak ediyorum. görüşürseniz selam söyleyin. umarım onu mutlu edecek sonuca ulaşır güzel arkadaşım ,bütün zor zamanların sonunda....
ayselcim bitterim berenimin annesi ve gultunum size de öpücükler kızlar
saolasın pınarcım
kıvırcanın arıfe gunu bellı olacaktı sanırım
benımde bayramın 2. veya 3. gunu bellı olacak nasıbse
saolasın pınarcım
kıvırcanın arıfe gunu bellı olacaktı sanırım
benımde bayramın 2. veya 3. gunu bellı olacak nasıbse
gördüm şeker, çok tatlı maşallah. benim içinde kokla annesi.kuzum bendeki albümlerin içinde ver oğluşum bacımmmm..öperimmm
çifte bayram olsun inşallahhhhh .....
günaydıın şekerlerim. Miranda bebeşin çok tatlı maşallahh
Merhabaaaaa yeniyim burada veee hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?