- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.461
bıttem pınarım naıslsınız
gelmıs gıtmıssınız ...
bhcg 22 çıktı yine kimyasal olcak çok üzgünüm
demesi kolay
bu benim 7 kimyasal gebeliğim hepsinde de aynısı oldu
tanıyorum artık vücudumu
malesef herkes şanslı olamıyor
nasip
kızlar cok sagolun sabırla beklemeye calısıyorum
yarın ıgneden sonrakı 11. gunum yanıltıcı olabılır sonuc o yuzden ctesı arıfe gunu yada bayramın ılk gunu test yapabılırım belkı de bılemıyorum
kıvırım ınsallah kımyasal olmaz bebegın sana suprız yapar bu sefer tum duam bu yonde
demesi kolay
bu benim 7 kimyasal gebeliğim hepsinde de aynısı oldu
tanıyorum artık vücudumu
malesef herkes şanslı olamıyor
nasip
bhcg 22 çıktı yine kimyasal olcak çok üzgünüm
Bak kıvırcaaaannnn!!! 22 güzel bir değer.Neden hemen kendine teşhis koyuyorsun.İnşallah bu bebiş sana sımsıkı tutunacak ve seni utandırcak.Hepimiz hopidik hopidik halay çekicez. 18. günü bekle.
Arkadaşım aşılama oldu 12. gün aradım durum ne diye test yapmış silik çıktı 2. dedi.Ayyy dedim bu bi ümit.Gitti kan verdi sonuç olarak tam karar veremedik tekrar değerlendireceğiz dediler ve karar veremediler.Kız gitti 14. gün tekrar verdi kanı ve 56 çıktı değeri. Ben hep inandım onun bebeğinin geldiğine fakat o hep korkuyla yaklaştı.
Şimdi senin için de aynı ümit var içimde.İnşallah güzel sonuç olacak.
bebıskom sagolaısn
halevım regl olmussun hayırlısı olsun ne dıyelım ...
hepınızın bayramı mubarek olsun canlar ..
lorkeem sonuç noldu yazmamışsın bayramda belli olcaktı. İyi bayramlar herkese...
bittem regl oldum malesef 2 gun oluyo hatta nasub degılmıs
hala zamanı gelmedı demek
kendımı uzunce sonucun degısecegını veya ıyıye gıdecegını bılsem uzeyım ama ne yapayım ılk an uzuluyo tabı ınsan ama sonra mantıkla telkın edıyom kendını ne yapayımcanım benim ne kadar pozitifsin Rabbim kalbine göre versin
kızlarrrr bayramınız mutlu kutlu olsun...lorkem hayırlısı olsun...arayamadım nolur kusura bakma...kıvırcanımında nosunu isteyecektim....ama ondan isteyeyim dedim belki istemez vermek:=== öperim hepiciğinizi....
masallah oglşuna cok tatlı canım
kıyafetı de pek hosmus
lorkeciimmmmm nasıl geçti canım??
miranda maşallah oğluşuna sağlıkla buyusun tatlı paşan
oy oy oy maşallah
rabbim nazarlardan saklasın inş.
hayırlı sağlıklı büyüsün inş.
sağol kuzucum inş. hayırlısı olsun
canlarım benim hepicinizi öpüyorum iş yerindeki pc virüs kapmıştı o yüzden pc yoktu yeni geldi bide işlerimiz halen yoğun o yüzden de giremedim, bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum canlarım eşim henüz dra gidemedi şuan sıkı denetim var bi yere kıpırdayamıyor ocak ayına kadar da böle devam edecek o yüzden kendi halinde bişiler yapmaya çalışıyor işte, işyerinden bi arkadaş ikinci aşılamayı yaptırmıştı sonucu dün çıktı ve ne yazık ki negatifmiş çok üzüldüm onada
Lorkemmm hayırlı olsun tatlım aşılaman umarım Rabbim bu çabamı boş çevirmez nasibine bu sefer evladını yazmıştır inşallah kuzum
Kıvırım snin sonuç ne zaman belli olacak tatlım hadi hayırlısı inşallah herşeye inat bebeğin bu sefer seni hiç bırakmaz
Mirandacım oğulcuğunun maşallahı var tulumunada bayıldım doğrusu Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin
Edutum senin paşa emmemeye devam ediyor sanırsam sağlıklı olsunda tatlım gerisi sorun olmaz
Gültunum, Ayselim, Bitter çikolatam, Gayem sizleride öpüyorum yavrularınızı bilhassa öperim yirim
Ravzanurdan hiç haber yokmu arkadaşlar ne yaptı ki canım yaaaaaa
Lorkecik sağlıkla gelsin bebiş haberleriniz inşallah kıvrığımla aynı zamanda inşallah ...
ne zaman belli olacak sonuçlarınız ?
Edutum paşamız napıyor bakalım bi resimde ben istiyorum
miranda : bebişin çok şeker maşallah. kıyafetide süper tatlıymış...
Ravzanur'u çok merak ediyorum. görüşürseniz selam söyleyin. umarım onu mutlu edecek sonuca ulaşır güzel arkadaşım ,bütün zor zamanların sonunda....
ayselcim bitterim berenimin annesi ve gultunum size de öpücükler kızlar
Maaşallah maaşallah maaşallahAllah sağlıkla,mutlulukla analı-babalı büyütmenizi nasip etsin canım.
günaydıın şekerlerim. Miranda bebeşin çok tatlı maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?