Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

slm kızlar nbrsiniz

kvrım dur bakalım artabilir uzme kendini
lorkem sendende guzel hbr bekliorum allahım inşallah kısmet etmiştir

hepinisi opuoruummm

kızlar cok sagolun sabırla beklemeye calısıyorum
yarın ıgneden sonrakı 11. gunum yanıltıcı olabılır sonuc o yuzden ctesı arıfe gunu yada bayramın ılk gunu test yapabılırım belkı de bılemıyorum

kıvırım ınsallah kımyasal olmaz bebegın sana suprız yapar bu sefer tum duam bu yonde

demesi kolay
bu benim 7 kimyasal gebeliğim hepsinde de aynısı oldu
tanıyorum artık vücudumu
malesef herkes şanslı olamıyor
nasip

canım benim test falan yapma birazcık bekle hayırlısı olsun inşallah

demesi kolay
bu benim 7 kimyasal gebeliğim hepsinde de aynısı oldu
tanıyorum artık vücudumu
malesef herkes şanslı olamıyor
nasip

kuzum deme öyle ........hele bir arife gelsin., gün doğmadan neler doğar.......belkimde bayramın en şansılısındır ne belli...

bhcg 22 çıktı yine kimyasal olcak çok üzgünüm

Bak kıvırcaaaannnn!!! 22 güzel bir değer.Neden hemen kendine teşhis koyuyorsun.İnşallah bu bebiş sana sımsıkı tutunacak ve seni utandırcak.Hepimiz hopidik hopidik halay çekicez. 18. günü bekle.
Arkadaşım aşılama oldu 12. gün aradım durum ne diye test yapmış silik çıktı 2. dedi.Ayyy dedim bu bi ümit.Gitti kan verdi sonuç olarak tam karar veremedik tekrar değerlendireceğiz dediler ve karar veremediler.Kız gitti 14. gün tekrar verdi kanı ve 56 çıktı değeri. Ben hep inandım onun bebeğinin geldiğine fakat o hep korkuyla yaklaştı.
Şimdi senin için de aynı ümit var içimde.İnşallah güzel sonuç olacak.

gayeeee özledik seni ya napıyosunuz bakalım

iyi geceler uyuyan güzel annecikler ve anne adayı olmayı bekleyen ve isteyen canım arkidişlerim benimmmmmmmmmmm hepicinizi koccaman öpüyorum. işlerim halen yoğunluktan çıkamadı kuzularım ve ben halen adetimin gelmesini bekliyorum valla günleri saymıyorum canlarım saldım açıkcası hayır olsun bakalım.

şimdiden hepicinizin bayramını kutluyorum. Rabbim yapılan hayırlarımızı kabul eyler inşallah.

kıvırcanım kuzum benim değerim 22 gayet güzel çıkmış benim ikinci tüp bebek sonucum 5.00 çıkmıştı da drum yinede ümidini kesmemişti gün doğmadan neler doğar kuzum hayırlısı ile inşallah meleğin sana sımsıkı tutunacak inşallahhhhhhhhhhhhh...

lorkemmmmm hadi bakalım Rabbim bu çabalarınızın karşılığını boş çıkarmasın inşallah meleklerinizin sizinle olduğunun müjdesini verirsiniz bizlere canlarım dualarım sizlerle

Edutum, Gayem, Bitterim, Bebişkom, Ayselim, Pınarım hepicinizi özelliklede o melek yavrularınızı koccaman öpüyorum.

canlarım benim adet bugün gelmiş bulunuyor 41.günümde neyseki fazla umuda bağlatmadı da geliverdi hayır olsun bakalım

bebıskom sagolaısn

halevım regl olmussun hayırlısı olsun ne dıyelım ...

hepınızın bayramı mubarek olsun canlar ..

kızlarrrr bayramınız mutlu kutlu olsun...lorkem hayırlısı olsun...arayamadım nolur kusura bakma...kıvırcanımında nosunu isteyecektim....ama ondan isteyeyim dedim belki istemez vermek:=== öperim hepiciğinizi....

canım benim ne kadar pozitifsin Rabbim kalbine göre versin
kendımı uzunce sonucun degısecegını veya ıyıye gıdecegını bılsem uzeyım ama ne yapayım ılk an uzuluyo tabı ınsan ama sonra mantıkla telkın edıyom kendını ne yapayım
kızlarrrr bayramınız mutlu kutlu olsun...lorkem hayırlısı olsun...arayamadım nolur kusura bakma...kıvırcanımında nosunu isteyecektim....ama ondan isteyeyim dedim belki istemez vermek:=== öperim hepiciğinizi....

saolsın edutum senınde bayramın mubarek olsun
kıvırcanda ankarada esının ananesı cok hastaymıs basını beklıyolarmıs
bende gorusemedım

nasıb canım zamanını beklıoz Rabbım dılerse her turlu olacak ınsallah

masallah oglşuna cok tatlı canım
kıyafetı de pek hosmus

lorkeciimmmmm nasıl geçti canım??

miranda maşallah oğluşuna sağlıkla buyusun tatlı paşan

oy oy oy maşallah
rabbim nazarlardan saklasın inş.
hayırlı sağlıklı büyüsün inş.

sağol kuzucum inş. hayırlısı olsun

Maaşallah maaşallah maaşallah Allah sağlıkla,mutlulukla analı-babalı büyütmenizi nasip etsin canım.

günaydıın şekerlerim. Miranda bebeşin çok tatlı maşallahh

Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri ben ve oğlum bayramınızı kutlarız.

Lorkem ve kıvırcan Allah büyük inşallah en hayırlı zamanda gelsin yavrularınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…