- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.481
edutum 40 ınız hayırlı olsun ınsallah
barayysım sana da Allah kolaylıklar versın
evet supreme falan uzun zamandır gırmıyo ıyıdır ınsallah face de de gormuyorum ben
ben hala memlekettyım bugun kardesım myom amelıyatı oldu cok sukur ıyı gectı suan hastanedeyız hala ayılamadı pek uyuyo sureklı
geçmiş olsun canımm. sende evine dön artık özledim ya sohbet etmeyi :))
EDUTUM hayırlı olsun 40 günden sonra elli düzene dönüyo bebişler Melek sürekli huy değiştirmişti :)
kuzularım...benim oğluşum gaz sancıları yüzünden uyumaz oldu...tabi bende...dert uyumamak değilde acı çekince yapacak hiç bişi olmuyor( iki defa resmen morardı ağlarken çok korktum
edutum Allah yard olsun emınım cok zordurr o durumda kalmakkuzularım...benim oğluşum gaz sancıları yüzünden uyumaz oldu...tabi bende...dert uyumamak değilde acı çekince yapacak hiç bişi olmuyor( iki defa resmen morardı ağlarken çok korktum
canlarımmmm =)))) kulaklarımmı çınladı negiremedim baya zaman oldu ne deseniz hakkınız. kız büyüdü yürüyo hep arkasındayım, günlerim hep böyle geçiyo..
edutum Allah yard olsun emınım cok zordurr o durumda kalmak
ama bunu cogu annenın yasadıgını dusunup kendını uzmeyeye calıs
erkek cocuklarında hele cok oluyor benım bıldıgım
kendını koru senı emıyorsa ayaklarını hıc usutme
nerdesın canım sen yahu
face de de gorunmuyorsun ssankı uzun zamandır
valla yuruyunce de zor oluyodur emınım senınde Allah yard olsun ne dıyım
saolasın halevım ıyı gectı amelıyatı sukur
ben de evıme dondum
kıvırcndan haberım yok malesef telefonumda abımın arabasında kaldı suan baska telle ıdare edıyorum
çok zor günler geçirdim çok
hani bhcg 22 çıkmıştı ya doktor yine kimyasal galiba demişti
biz bayram için kalktık ankaraya gittik bayram falan sonra kanamam oldu ankara da ki doktor kanaman olunca gel bi kontrol edelim demişti
gittik doktora baktı ki rahim duvarı kalınlaşmış çabuk git kan ver dedi
hiç ciddiye almadım çünkü kanamam başladı biliyorum bhcg sonucu bi geldi ki 362 havalara uçtuk biz
hemen iğnelere serumlara falan başladık
hala kanamam oluyo ama yerleşme kanaması diyo doktor sonra hcg 770 sonra 1874 sonra 3000 süper gidiyo kesede gözüküyo
biz havalara uçuyoruz 7. gebeliğim kimyasal değil süpper
sonra benden çamur gibi şeyler gelmeye başladı kanla beraber
bu arada hergün acildeyiz hergece hastanede sabahlıyoruz
en son doktora gittim ki bana dedi kese kendini bozmaya başlamış malesef düşük oluyor bütün dünyam altüst oldu
ağrıdan ölüyorum ben çamur akıyo benden resmen suratım bembeyaz elimi kaldıramıyorum halsizlikten
hemen trabzondaki doktorumu aradım
çabuk ilk uçakla gel dedi
dün sabah ilk uçakla trabzona gittim malesef dış gebelik hemde tehlikeli yerde tüpün tam çıkış noktasında
ankaradaki aptal doktor anlamamış bunu bide bana doğum kontrol ilacı başlamak istemişti
hemen iki tane iğne yaptılar düşük yapmak için
doktorum bi şansımızı deneyelim düşürmeye çalış düşmezse müdahale etmek zorunda kalıcaz üzgünüm dedi
o an sanki bütün kanım çekildi vücudumdan
dün gece bırakmadı hastanede kaldım
bugünde eve geçtim
zor bi süreç beni bekliyor anlaşılan
nasip napalım sınavımız bitmedi daha demek
dualarınızı esirgemeyin kızlar
çok zor günler geçirdim çok
hani bhcg 22 çıkmıştı ya doktor yine kimyasal galiba demişti
biz bayram için kalktık ankaraya gittik bayram falan sonra kanamam oldu ankara da ki doktor kanaman olunca gel bi kontrol edelim demişti
gittik doktora baktı ki rahim duvarı kalınlaşmış çabuk git kan ver dedi
hiç ciddiye almadım çünkü kanamam başladı biliyorum bhcg sonucu bi geldi ki 362 havalara uçtuk biz
hemen iğnelere serumlara falan başladık
hala kanamam oluyo ama yerleşme kanaması diyo doktor sonra hcg 770 sonra 1874 sonra 3000 süper gidiyo kesede gözüküyo
biz havalara uçuyoruz 7. gebeliğim kimyasal değil süpper
sonra benden çamur gibi şeyler gelmeye başladı kanla beraber
bu arada hergün acildeyiz hergece hastanede sabahlıyoruz
en son doktora gittim ki bana dedi kese kendini bozmaya başlamış malesef düşük oluyor bütün dünyam altüst oldu
ağrıdan ölüyorum ben çamur akıyo benden resmen suratım bembeyaz elimi kaldıramıyorum halsizlikten
hemen trabzondaki doktorumu aradım
çabuk ilk uçakla gel dedi
dün sabah ilk uçakla trabzona gittim malesef dış gebelik hemde tehlikeli yerde tüpün tam çıkış noktasında
ankaradaki aptal doktor anlamamış bunu bide bana doğum kontrol ilacı başlamak istemişti
hemen iki tane iğne yaptılar düşük yapmak için
doktorum bi şansımızı deneyelim düşürmeye çalış düşmezse müdahale etmek zorunda kalıcaz üzgünüm dedi
o an sanki bütün kanım çekildi vücudumdan
dün gece bırakmadı hastanede kaldım
bugünde eve geçtim
zor bi süreç beni bekliyor anlaşılan
nasip napalım sınavımız bitmedi daha demek
dualarınızı esirgemeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?