Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzucanlarım hepicinizi öpeyrum

Lorkem adet olmuşsun tatlım hayır olsun bakalım dediğn gibi zamanı henüz gelmemiş demek Allahım daha fazla bekletmeden inşallah bizlerede evlat nasip eder inşallah canım

Kıvırcan ne yaptı ki sonucu ne oldu ki merak ettim.

kızlarrrr oğlumun yarın kırkı çıkıyor....sanki ne olacaksa ama heycanlıyım işte:)) sizi özledim anacım cidden

selamlar;
uzun zamandır gelemedim biliyorum
çok isteyipte gelememek nasıl birşey anlatamam

lorkeem canım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun tatlım senin bu pozitifliğine o kadar hayranım ki süpersin yaa
kvrck tan bi haber yok sanırım
edutum kırkı çıkınca ne değişiyor bence hiçbirşey sakın kızma ama öyle değişen birşey olmuyor

off ben bu aralar o kadar yoğunum ki bayramda bile çalıştım o kadar yorgunum ki.
sürünmece bi hayat içindeyim bu ayın sonuna kadar böyle gider
ataberkin de uyku düzeni sapıttı iyice düzensizleştiği zamanla iş yoğunluğu çakışınca ben ve eşim pert olduk
1 yaş aşısı çok zorladı sıpayı

hepinizi o kadar çok özledim ki
supreme sebin gaye prayforu çok uzun zamandır gelmeyen lapaciyi daha sayamadıklarım hepiniz özledim
geyik muhabbeti yapmayı özledimm
hepiniz çok seviyorum

edutum 40 ınız hayırlı olsun ınsallah
barayysım sana da Allah kolaylıklar versın

evet supreme falan uzun zamandır gırmıyo ıyıdır ınsallah face de de gormuyorum ben

ben hala memlekettyım bugun kardesım myom amelıyatı oldu cok sukur ıyı gectı suan hastanedeyız hala ayılamadı pek uyuyo sureklı

geçmiş olsun canımm. sende evine dön artık özledim ya sohbet etmeyi :))
EDUTUM hayırlı olsun 40 günden sonra elli düzene dönüyo bebişler Melek sürekli huy değiştirmişti :)

geçmiş olsun canımm. sende evine dön artık özledim ya sohbet etmeyi :))
EDUTUM hayırlı olsun 40 günden sonra elli düzene dönüyo bebişler Melek sürekli huy değiştirmişti :)

saolasın bıttem bende ozledım canım ya sızlerı
hafta ıcı salı falan donerım en gec ınsallah bakalım

kuzularım...benim oğluşum gaz sancıları yüzünden uyumaz oldu...tabi bende...dert uyumamak değilde acı çekince yapacak hiç bişi olmuyor( iki defa resmen morardı ağlarken çok korktum

canlarımmmm =)))) kulaklarımmı çınladı ne giremedim baya zaman oldu ne deseniz hakkınız. kız büyüdü yürüyo hep arkasındayım, günlerim hep böyle geçiyo..

kuzularım...benim oğluşum gaz sancıları yüzünden uyumaz oldu...tabi bende...dert uyumamak değilde acı çekince yapacak hiç bişi olmuyor( iki defa resmen morardı ağlarken çok korktum

edutum ya inşallah çabucacık geçer.. çok can sıkıcı ama az kaldı canım ya geçiyo, ben sana rezene çayı içmeni ve bebişe anason, rezene çayı vermeni tavsiye ederim..

edutum Allah yard olsun emınım cok zordurr o durumda kalmak
ama bunu cogu annenın yasadıgını dusunup kendını uzmeyeye calıs
erkek cocuklarında hele cok oluyor benım bıldıgım
kendını koru senı emıyorsa ayaklarını hıc usutme
canlarımmmm =)))) kulaklarımmı çınladı ne giremedim baya zaman oldu ne deseniz hakkınız. kız büyüdü yürüyo hep arkasındayım, günlerim hep böyle geçiyo..

nerdesın canım sen yahu
face de de gorunmuyorsun ssankı uzun zamandır
valla yuruyunce de zor oluyodur emınım senınde Allah yard olsun ne dıyım

canım ya tanımadığım bi adam face te msj atmış kızınız çok güzel diye =(( banada geldiler kızdım adama facemi kapattım.. takınıtılı bişey oldum sanırsam =(. sende nevar ne yok canım? kırmızılar gelmiş, hayırlısı inş:26:

kuzularımmmmmmmm hepicinzii öpeyrummmmm, bende durumlar aynı adetim bitti diğerini bekliyoruz artık bu arada kocişim dün otobüsten inerken ayağını burkmuş ve bugün dr 3 günlük rapor vermiş ayağı incildiği için şuan evde,

Lorkem kardeşin için geçmiş olsun tatlım,

Kıvırcımızdan haber yokmu arkidişler ne yaptı

Edutum paşanın 40 çıkmış hayır olsun, çok gazı varmış Allahım yardımcın olsun tatlım

Ayselim, bitterim, pınarım gayecim, bebişkom vs. hepicinizi ve yavrularınızı koccaman öpüyorum

saolasın halevım ıyı gectı amelıyatı sukur
ben de evıme dondum

kıvırcndan haberım yok malesef telefonumda abımın arabasında kaldı suan baska telle ıdare edıyorum

saolasın halevım ıyı gectı amelıyatı sukur
ben de evıme dondum

kıvırcndan haberım yok malesef telefonumda abımın arabasında kaldı suan baska telle ıdare edıyorum

hoşgeldin evine Lorkemmm, dr işini ne yapacaksınız bir sonraki aşılamayı yaptıracakmısınız canım

Kıvırcan da bi girse de haber etse bizleri yaaaaaa

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim nasılsınız?
beni sorarsanız çok monotona bağlandım iyice kafayı yiycem bu gunlerde.evde sıkıntı basıo hava mısoğudu ata hastalandı bayram bitiminde onunla ilgilen ev işi ders çalış derken sıyırcam galiba bu ara iyice depresyona girdim bi bakıom akşam oluo daha saat 5 olmadan hava kararıo ya bu bile etkiler oldu.hayır olsun bakalım.

lorkem geçmiş olsun canım bu arada son durumuna girdim baktım ama yazamadan çıktım ne yapmayı duşunuosunuz?

edut geçen gun ablam mercimek çorbası içmiş bebek bi gazlanmış ağlamaktan bi hal olmuş yiğenim daha 2 aylık.komşununda bebeği gazlıymış rezene çayıyla defne yaprağını kaynatıp hergun içiriomuş bebeğe iyi geliomuş bizimkilerde denemiş iyi gelmiş aman sakın mercimek fasulye nohut gibi gaz yapıcı yiyecekler yeme canım.ben 4-5. aydan sonra başlamıştım sanırım yemeye.rezeneyle defne yaprağını bi araştır defne yaprağıydı sanırım ama emin olamadım telde soylemişti ablam.

herkesi opuyoruzzz

Kızlaaaaarrrrrr bu topicin hali ne böyleeeee taaaa 5. sayfada buldum.... Hey gidi günler ilk sayfanın başından düşmezdi bu topic!
Ne yazıkki bu sıpalar sayesinde uzak kaldık topicten falan... Ben çok şükür iyiyim... Beren de gayet iyi.Hatta o kadar iyi ki onun enerjisine ve yaramazlıklarına ben yetişemiyorum.Artık hemen hemen herşeyi yiyor.Uykularımızda düzene girdi sayılır.En azından ne zaman uyuyacağını biliyorum.Hayat evin içinde ev işleri,yemek,Beren derken geçip gidiyor.
Halev'im eşine geçmiş olsun diyorum.Aslındaa hazır izinliyken şu test işini falan halletse Ayrıca bu ayda çalışmaları aksatmayın.
Lorkee'm tekrar aşılama düşünüyor musunuz? Doktorla konuştunuz mu?
Gultun'cum evde bunalıma gireceğine çık çık gel kız bana :) birlikte girelim bunalıma
Kıvırcan ile mesajlaşmıştım cepten ama son mesajlarıma dönüş yapmadı.Kesin sonuç ne oldu bilmiyorum.
Edut'um oğluşumuzun kırkı çıkmış.Maaşallah süphanallah.Yaşlarını da görelim inşallah.Gazdan şikayetçiymişsin...Beren de hem gaz yaşadık hem kabızlık bilirim o morarma anlarını. Bize BABS şurup yazmıştı aile hekimi ve gayet iyi gelmişti.Son zamanda da Zinco damla kullandım.İkisinden de fayda gördük.Doktoruna danışıp hangisini uygun görürse kullanabilirsin.

Hepinizi çoooook çoooook öpüyorum.tekrar yazacağım en kısa zamanda.Hatta tekrar iphone'a geçebilirsem iphone uygulaması çıkmış kadınlar kulübünün hemen onu yükleyip sürekli online olacağım

Kızlar baktım topic'e de yazmamış hemen aradım kıvırcan'ı Trabzon'da hastanedeymiş. Değeri 22 çıktıktan sonra nasıl olsa düşecek diye Ankaraya gelmiş.Birkaç gün sonra kanaması başlamış.Ankaradaki doktor adet olunca kontrole gel demiş o nedenle kontrole gitmişler.Doktor rahimde kalınlaşma var tekrar Betahcg yaptırın demiş ve değeri 370lerde çıkmış.Sonra 1800 olmuş ve 3000lere kadar çıkmış.Fakat Doktor kendiliğinden düşecek kese oluşamamış falan demiş.Bu süreçte kanaması devam ediyormuş.Fakat son zaman çamur gibi bir kanama olmaya başlamış.Trabzondaki doktoru ile konuşmuş ve doktor hemen gelemesini söylemiş.Muayene sonrası acile yatmış.Ne yazıkki dış gebelik oluşmuş.Neyseki tüplerde oluşmamış yumurtalığın yakınında oluşmuş.Şimdi ya kendiliğinden düşmesini bekleyeceklermiş ya düşürmesi için tedavi uygulanacakmış yada operasyon ile alınacakmış.Bu süreç içinde telefonunu kapatmak zorunda kalmış.Muhtemelen o da bugün yada yarın buraya yazar yaşadıklarını.
Başına gelen kötü olsa da değerinin dış gebelik olmasına rağmen 3000lere kadar gelmesi bebeğin o kadar tutunup büyüyebilmesi beni çok ümitlendirdi.Demekki bebek beslenebildi.Sadece bu defa yerini yanlış seçmiş.
Dilerim Rabbim en kısa zamanda şifa bulmasını sağlar ve bu defa bebişi doğru yerde büyümeye başlar.

çok zor günler geçirdim çok
hani bhcg 22 çıkmıştı ya doktor yine kimyasal galiba demişti
biz bayram için kalktık ankaraya gittik bayram falan sonra kanamam oldu ankara da ki doktor kanaman olunca gel bi kontrol edelim demişti
gittik doktora baktı ki rahim duvarı kalınlaşmış çabuk git kan ver dedi
hiç ciddiye almadım çünkü kanamam başladı biliyorum bhcg sonucu bi geldi ki 362 havalara uçtuk biz
hemen iğnelere serumlara falan başladık
hala kanamam oluyo ama yerleşme kanaması diyo doktor sonra hcg 770 sonra 1874 sonra 3000 süper gidiyo kesede gözüküyo
biz havalara uçuyoruz 7. gebeliğim kimyasal değil süpper
sonra benden çamur gibi şeyler gelmeye başladı kanla beraber
bu arada hergün acildeyiz hergece hastanede sabahlıyoruz
en son doktora gittim ki bana dedi kese kendini bozmaya başlamış malesef düşük oluyor bütün dünyam altüst oldu
ağrıdan ölüyorum ben çamur akıyo benden resmen suratım bembeyaz elimi kaldıramıyorum halsizlikten
hemen trabzondaki doktorumu aradım
çabuk ilk uçakla gel dedi
dün sabah ilk uçakla trabzona gittim malesef dış gebelik hemde tehlikeli yerde tüpün tam çıkış noktasında
ankaradaki aptal doktor anlamamış bunu bide bana doğum kontrol ilacı başlamak istemişti
hemen iki tane iğne yaptılar düşük yapmak için
doktorum bi şansımızı deneyelim düşürmeye çalış düşmezse müdahale etmek zorunda kalıcaz üzgünüm dedi
o an sanki bütün kanım çekildi vücudumdan
dün gece bırakmadı hastanede kaldım
bugünde eve geçtim

zor bi süreç beni bekliyor anlaşılan
nasip napalım sınavımız bitmedi daha demek
dualarınızı esirgemeyin kızlar

ay bacım bizde seni cidden merak ettiydik ki ettiğimiz kadar varmış....en azından tutunabiliyor bebelerin bak sadece yanlış yerde imiş bu sefer gelecek sefer Allahım izniyle doğru yerde doğru zamanda büyüyecek kıvır oğluşun...seni özledimmmmm bennnnn

hayırlı cumalar canlarımmmmmmm

canım benim merak ettiğimiz kadar varmış gerçekten de Allahım sabır versin kuzum kızların dediği gibi meleğin tutunabiliyormuş demek ki sadece yerini belirleyememiş inşallah kendiliğinden düşer de operasyona gerek kalmaz tatlım ve bir sonraki tedavinde de meleğin doğru yerde sağlıkla gelişir tatlım

Gayecim herşey rayında devam ediyormuş Berenin peşinden koşmak çok yoruyordur söle bakem kilo verebiliyormusun bu süreçte,
eşimin ayağı düzeldi sayılır canım sağolasın biz dr ve çalışma işini baya bi savsakladık güzelim hiç içimden gelmiyor 2 yılda bu kadar uğraş beni gerçekten usandırdı ama her ay adete yakın heyecanlamalar devam ediyor ama hep hüsran Allahım hayırlısını versin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…