Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sagolun kızlar ama bu hiçte sevinilebilecek durum değil malesef
bebeğin yerleştiği yer tam yumurtanın yanı tüpün çıkışı
şuan tüpe yapışık vaziyette
şiddetli ağrılarım kanamam var
eger düşüremezsem ya da düşerken tüp yırtılırsa mecbur tüpüm alınacak bu hiçte hoş bişi değil
zaten kafamızı karıştıran diğer konuda
bebek rahim için tutunamıyor ve sürekli düşüyor
ama rahim dışında 6 haftasını doldurdu
bu iyi değil kötü bişi doktoruma göre
demekki rahim içinde sıkıntı var

o yüzden bu durumda ben pekte sevinecek birşey göremiyorum malesef
keşke öyle olsaydı
destekleriniz için çok teşekkür ederim

umarım bebeğin düşerken biryerine zarar vermeden düşer inşallah kıvırım,

slm kızlar nasılsınız
ben eskısehırdeydım yıne yenı geldım
babam rahatsızdı bıraz hastanede kaldım onunla 5 gun
sımdı eve cıktı cok sukur

kıvırcanla telde konsumustum bıı kac gun once o da buraya yazmıs zaten
Allah ım yardımcısı olsun ınsallah en zararsız seklıyle atlatır bu durumu

hepınızı opuyorum

KIVRIĞIM girip yazamadım ama okudum takip ediyodum. üzüldüm çok . bu doktorlara iyice kızıyorum. inşallah müdahalesiz düşer tatlım
güzel çok güzel haberlerini alır seviniriz en yakın zamanda inşallah.
hem psikolojik hem vucut olarak çok yoruldun çok zor. Rabbim yardım etsin çabucak toparlan inşallah.

aslında haklısın ben hiç o taraftan düşünmemiştim...polip baktılardı dimi sana.....inşallah kendiliğinden düşer bacım ya....dularımdasın

çok zor günler geçiriyorum çok
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
hergün sabah akşam kan alıyolar
kansızlık başladı
biraz daha düşerse kan vericekler
gece gündüz uykum yok dayanamıyorum bu agrılara
tüpümü kaybetmekten çok korkuyorum
bebek hala duruyor tüpte
dualarınızı esirgemeyin lütfen

destekleriniz için sagolun
polipim falan yok edut kuzu

kıvırım Allah yardımcın olsun acılarını agrılarını sournsuz bı sekılde dındırssın ınsallah en kısa zamanda
kotu seyler dusunme ınsallah sorunsuz hallolur hersey
benım arkadasımın senınkınden daha gec farkettıler dıs gebelıge ona ragmen bısey olmadı cok sukur

DUALARIMIZ SENİNLE CANIM , İNŞALLAH SORUNSUZ HALLOLUR.
aynı durumda bi arkadaşım problemsiz atlattı şükür. senden de iy ihaberler bekliyoruz inşallah..

hepinizi öpüyorum kızlar

Canım Allah yardımcın olsun.Derdi veren Rabbim dermanını da er geç verecektir.Bunları yaşamasam da yahmin edebiliyorum ağrılarını ve o ağrılara eşlik eden korkularını.Rabbimin izniyle ve yardımıyla inşallah vücuduna bir zarar gelmeden geçer bu durum.İnşallah doktorun düşündüğü gibi rahimle ilgili bir sıkıntı yoktur.Öncelikle bu durumla ilgili sağlık haberlerini bekliyorum.Önemli olan senin sağlığın.Dua edeceğim.

canım benim Rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni inşallah

bittem
hayat sartları dıyelım hepımızın ıcı burkuluyo emınım ama yapacak bısey yok
bırbımızın ıyı oldugunu bılsek o bıle yetıyo bı yerden sonra

sen nasılsın melegın nası

kvrım yeni okudum durumunu allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu durumuda atlatırsın inşallah once senin sağlığın onemli canım kendine dikkat et umarım yalnız değilsindir annen felan vardır inşallah.dua edicem sana allah sağlıklı gebelik nasip etsin tupumu alırlarsa die kendini yıpratma bu olmaz inşallah.

kızlar nasılsınız bakalım...bebem dün 2. ayını doldurdu....aşı oldu....çok huzursuz kıyamam öperim sizi

Selam KK'nın en köklü topiclerinden birinin güzel hatunları !!!
Bende artık her girdiğimde üzülüyorum Bitte gibi.Geçenlerde 5. sayfada buldum topic'i ve çok üzüldüm.Face'den Sebin'le görüştük ona da söyledim.Eskiden 1-2 saat giremesek neredeyse 10 sayfa geçmiş birikirdi.Şimdi ise 5 sayfa okusan neredeyse 1 aylık geçmiş ediyor.Toplanmamız lazım.Bu işe bi el atmak lazım.!!!
Ben bugün iş yerine geldim.Eşimin dışarıda uzun sürecek bir işi var Zeynep Beren'i babaannesine bıraktık ve işe geldik.Dükkanı bekliyorum yani
Çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde hepimizin.Klasik koşturmacalar yaşıyoruz. Eğer bir aksilik olmaz ve Allah nasip etmişse mayıs-ağustos arası bekar olan görümcem sanırım evlenecek.Henüz isteme falan olmadı ama niyetliler evliliğe ve ocak gibi isteme olur mayıs-ağustos arası bi tarihte de düğün olur diye plan yapılıyor. Bu durumda benim en büyük meselem KİLOOOOOOOOO !!!! Acilen kilo vermeye başlamam lazım.. Şu anda hamile kaldığım kilo dolaylarındayım ama yetmez tabiiki.Çünkü zaten hamile kaldığımda kiloluydum kaldı ki o zaman sarkmalar falan yoktu şimdi sarkmalar var.Yani işin özü kara kara düşünüyorum.Netten Beren için puset aldım 40TL'ye sanırım aldığım kadın bugün yada yarın getirecek.Evde dursun ben çarşıya giderken kolay indirip çıkarayım çarşıda da rahatlık olsun diye aldım.Mümkün olduğunca dışarıya çıkayım hem çarşı gezeyim insan yüzü göreyim hemde yürüyüş olsun diye düşünüyorum.Bakalım hayırlısı.....
Hepiciğinizi tek tek öpüyorum.İnşallah yarın eve geçince yine girerim ve birileri olursa sohbet ederiz.

oyyy oyyy aylardır girememiştim lakin değişen bir şey olmamış.hakikaten Gayecim ne yapsak da milleti toplasak buraya kızlarrrrr napsak bir gün ve saat mi belirlesek toplanmak için?
Gayecim valla ben de aldığım kiloları vermedim.malesef hamile kalmadan önceki halime geri dönemedim.hala 10 kg fazlam var.herkes yok canım diyor ama tartı pek öyle söylemiyor.62 kiloyum hala.aslında evde de pek hareketliyim ama bir türlü diyete başlayamadım.başlayabilsem olacak ama abur cubur yiyorum ofiste bütün gün ondan oluyor.Maşallah Beren hanıma büyümüş.bazen bakıyorum da ne zaman karnımdaydı da ne zaman doğdu da ne zaman 15 aylık oldu.zaman çabuk geçiyor.neyse kızlar hepinizi öpüyorum.Bebek için ellerini açmış dua eden arkadaşlarıma bir dua da ben ediyorum.Rabbim hayırlısı ise tez zamanda bebişlerinizi koysun göbüşlerinize inş.

gayeeee valla sen yaparsın bu işi gelllllllllll özledim seni de beren hanımın geçmişini herhalde bizim kadar bilen yoktur dimi :) ( yapılışı dahil heuheuheu) zaman nasıl geçti insan anlamıyo sen kayıınvalidenlerde kaldığın için biraz koptun ama tekrar geldinn :)) kilooo sorununu bende çözemedim sebin gibi yalnız değilsin tam 10 kilo fazlam var benimde senin bir enerjin var pozitif :) eski günlerdeki gibi bekliyoruss seniii

deneyimli hatunlar en son reglim 2 kasım.ondan önceki 8 ekim daha öncesi de 11 eylül.şimdi 5 haftalık hamile görünüyorum.peki hangi gün hamile kaldığımı hesaplayabilir miyiz?

merhabalar ben geçen ayın 14.unde hastalandım.bu ay hastalanmama 6 gun var 28 gunde bir hastalanıyorum dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…