Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hamile olabilirsin ama idrar testi pek güvenilir olmaz bence bhcg baktır

Slm arkadaşlar bende hamileyim.
Regle 2 gün kala 295 çıktı değerim, ama kan uyuşmazlığı var bizde sorun olmaz değilmi?

Regle 2 gün kala 295 çıktı değerim, ama kan uyuşmazlığı var bizde sorun olmaz değilmi?

slm benimde kan uyuşmazlığı sorunum var okudugum kadarıyla igne yapıyorlar bebek olduktan sonra:S önemli bir konu değil bence ailemde cok sayıda bu sorunu yasayan var kafana takma bence doktorunla konusursun:)) hayırlısı olur inşallah cok tebrik ederim.

selam kızlaaarrrr...
nasılsınız bakalım?
çok sık gelemiyor olsamda aklım sizde.sizi unuttum sanmayın olurmu
bebişler nasıl? hamiş arkadaşlar da var maşallah. rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip eder inşallah...
sizi çok özledim. bende kenan paşayla ugraşıyorum. daha yeni yürümeye başladı uyuşuk
e haliyle tam dengeyi sağlayamadıgı için düşüp duruyor. her gün kafa göz yarıyor
bu zamanlar da geçicek allahın izniyle. sizler nasılsınız???

deneyimli hatunlar en son reglim 2 kasım.ondan önceki 8 ekim daha öncesi de 11 eylül.şimdi 5 haftalık hamile görünüyorum.peki hangi gün hamile kaldığımı hesaplayabilir miyiz?

Tatlım doktorlar hangi gün ilişkiye girdiğini bilemeyecekleri için son adet döneminin ilk gününü hamileliğinin 1. günü sayıyorlar.fakat hamile kalman için en uygun günler adetinin 1. gününden itibaren 12.-14.-16. günleri.illa bugünlerde kalmışsındır demiyorum ama bu günlerde kalma ihtimalin yüksek oluyor.yumurtlama döneminle alakalı.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kan tahlili yaptırırsan daha net olur aslında ama genelde hamile olsan bile erken baktığın için ikinci çizginin çıkmadığı durumlar oluyor.Fakat 2. çizgi silik bile olsa hamilesin demektir ki eğer istiyorsan inşallah öyledir.Ben ilk baktığımda son adetimin ilk gününden 30 gün geçmişti.ikinic çizgi silikti ama hamileydim.testi 2-3 gün sonra tekrarla çizginin koyulaştığını ve daha çabuk çıktığını göreceksin.ben inananmayıp 3 gün peşpeşe bakmıştım :)

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim bildiğim ilk bebekte sorun olmuyor fakat ikinci bebekte iğne olman gerekiyor.ama hamilelik öncesi mi olman gerek hamilelikte mi bilmiyorum.doktorun zaten sana bilgi verecektir.

canııımmmm merhaba seni görmek ne güzel.biz de iyiyiz valla.Walla benim Nil'im de 15 ayı devirdi fakat henüz sadece ayakta duruyor adım atmaya korkuyor.tay tay aşamasından ileriye gidemedik.sadece size has değil yani tembellik.öp Kenan'ı benim için.

Selam hanimlar nasilsiniz? Biz iyiyiz cok sükür.

Esila hanimlar cabuk geciyor zaman. Sebin ve gayenin dedigi gibi cok bos kaldi topic ya ( 7.sirada buldum bugün(
Umarim yakinda döneriz eski halimize.
Birde face olan arkadaslar bana özelden isminiz yazarsaniz sevinirim. Ben kendimin yok ama kiz kardesimin kini kullaniyorum:)

SELAM KIZLAAAR
kimseden haber yok özellikle kıvırda nhbaeri olan varsa yazabilirmi lütfen..

yeni hamilelere tebrikler.
adaylara öpücükler. hepinizi çok özledim.

işe dönmeme çom az kaldı...çok canım sıkkın kızlar...kıvır lorkem helvam her namazımda duamdasınız inanın her zaman aklımdasınız....öperiz

işe dönmeme çom az kaldı...çok canım sıkkın kızlar...kıvır lorkem helvam her namazımda duamdasınız inanın her zaman aklımdasınız....öperiz

neden canın sıkkın edutum hayırıdr
oglun ne yapacak ıse donunce karar verdınızmı
duaların ıcınde saolasın

canlarım nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür atalay geç emekledi ama pir emekledi gerçi çocuğumu ben yere koymuyodumki emeklesin:)) bayramdan sonra yere yorgan serip uzerine oturtmaya başlamıştım meğer çocuğum bunu bekliomuş şimdi yerde tutamıyorum bile hep gezeyim istiyor kablo fiş terlik ilginç ne bulursa el atıyo tutunup kalkıo kanepeye felan hızlı gelişti hepsi birden:)) atalayla pc açamıyorum oğlumu uyutuncada derse bakıyorum giremiorum bu nedenle ama hep aklımdasınız.sadece face e giriom oda cepten girdiğim için kolay oluo bakıp çıkıorum.

hepinizi çok çok opuyorum.kvrımdan hbr yok ne yaptı merak ediorum.lorkem siz ne yapmaya karar verdiniz canım

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum ben bile hala işe başlamak istemiyorum ki senin minik daha çok küçük biraz daha uzatamıyo musun? süt iznini kullandınmı sen

edutcum endıslerını cok ıyı anlıyorum bende bu sebepten ısı bırakmıstım ama sımdı ınan ıse gırmek ıcın tırmalıyorum. cunku baslayamadınmı alısıyorsun ve baslamak ıstedıgınde ıse ıs bulamıyorsun ınan her turlu zor. bebegını gıvenebılecegın bırıne emanet edebileceksen iş gercekten hayatın acısından daha kolay olucak....

sebıncım merhaba....nil mi koydunuz adına. maşallah prensesimize...

kızlar uzun zaman oldu. bneım yavru ne elde ne avucta duruyor uyurken ancak benım sıte ıle ılgılı ıslere vakıt ayırabılıyorum arada okuyorum ancak yazmaya fırsat olmuyordu...nasılsınzı ben bıraz gecmıse bakınayım

cnm benım Allah yardımcın olsun. ne zor gunler gecırıyorsun.Zorluklarla gecen bu gunlerını bebegının kahkahaları ıle unutmanı dılıyorum en kısa zamanda cnm hep dualarımdasınız sen lorke...ve her ısteyen anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…