- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.521
merhabalar ben geçen ayın 14.unde hastalandım.bu ay hastalanmama 6 gun var 28 gunde bir hastalanıyorum dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi:)
hamile olabilirsin ama idrar testi pek güvenilir olmaz bence bhcg baktır
Slm arkadaşlar bende hamileyim.
Regle 2 gün kala 295 çıktı değerim, ama kan uyuşmazlığı var bizde sorun olmaz değilmi?
deneyimli hatunlar en son reglim 2 kasım.ondan önceki 8 ekim daha öncesi de 11 eylül.şimdi 5 haftalık hamile görünüyorum.peki hangi gün hamile kaldığımı hesaplayabilir miyiz?
merhabalar ben geçen ayın 14.unde hastalandım.bu ay hastalanmama 6 gun var 28 gunde bir hastalanıyorum dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi:)
Slm arkadaşlar bende hamileyim.
Regle 2 gün kala 295 çıktı değerim, ama kan uyuşmazlığı var bizde sorun olmaz değilmi?
selam kızlaaarrrr...
nasılsınız bakalım?
çok sık gelemiyor olsamda aklım sizde.sizi unuttum sanmayın olurmu
bebişler nasıl? hamiş arkadaşlar da var maşallah. rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip eder inşallah...
sizi çok özledim. bende kenan paşayla ugraşıyorum. daha yeni yürümeye başladı uyuşuk
e haliyle tam dengeyi sağlayamadıgı için düşüp duruyor. her gün kafa göz yarıyor
bu zamanlar da geçicek allahın izniyle. sizler nasılsınız???
işe dönmeme çom az kaldı...çok canım sıkkın kızlar...kıvır lorkem helvam her namazımda duamdasınız inanın her zaman aklımdasınız....öperiz
işe dönmeme çom az kaldı...çok canım sıkkın kızlar...kıvır lorkem helvam her namazımda duamdasınız inanın her zaman aklımdasınız....öperiz
kızlarrrr kuzularrrrr............öperiz
canııımmmm merhaba seni görmek ne güzel.biz de iyiyiz valla.Walla benim Nil'im de 15 ayı devirdi fakat henüz sadece ayakta duruyor adım atmaya korkuyor.tay tay aşamasından ileriye gidemedik.sadece size has değil yani tembellik.öp Kenan'ı benim için.
çok zor günler geçiriyorum çok
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
hergün sabah akşam kan alıyolar
kansızlık başladı
biraz daha düşerse kan vericekler
gece gündüz uykum yok dayanamıyorum bu agrılara
tüpümü kaybetmekten çok korkuyorum
bebek hala duruyor tüpte
dualarınızı esirgemeyin lütfen
destekleriniz için sagolun
polipim falan yok edut kuzu
çok zor günler geçirdim çok
hani bhcg 22 çıkmıştı ya doktor yine kimyasal galiba demişti
biz bayram için kalktık ankaraya gittik bayram falan sonra kanamam oldu ankara da ki doktor kanaman olunca gel bi kontrol edelim demişti
gittik doktora baktı ki rahim duvarı kalınlaşmış çabuk git kan ver dedi
hiç ciddiye almadım çünkü kanamam başladı biliyorum bhcg sonucu bi geldi ki 362 havalara uçtuk biz
hemen iğnelere serumlara falan başladık
hala kanamam oluyo ama yerleşme kanaması diyo doktor sonra hcg 770 sonra 1874 sonra 3000 süper gidiyo kesede gözüküyo
biz havalara uçuyoruz 7. gebeliğim kimyasal değil süpper
sonra benden çamur gibi şeyler gelmeye başladı kanla beraber
bu arada hergün acildeyiz hergece hastanede sabahlıyoruz
en son doktora gittim ki bana dedi kese kendini bozmaya başlamış malesef düşük oluyor bütün dünyam altüst oldu
ağrıdan ölüyorum ben çamur akıyo benden resmen suratım bembeyaz elimi kaldıramıyorum halsizlikten
hemen trabzondaki doktorumu aradım
çabuk ilk uçakla gel dedi
dün sabah ilk uçakla trabzona gittim malesef dış gebelik hemde tehlikeli yerde tüpün tam çıkış noktasında
ankaradaki aptal doktor anlamamış bunu bide bana doğum kontrol ilacı başlamak istemişti
hemen iki tane iğne yaptılar düşük yapmak için
doktorum bi şansımızı deneyelim düşürmeye çalış düşmezse müdahale etmek zorunda kalıcaz üzgünüm dedi
o an sanki bütün kanım çekildi vücudumdan
dün gece bırakmadı hastanede kaldım
bugünde eve geçtim
zor bi süreç beni bekliyor anlaşılan
nasip napalım sınavımız bitmedi daha demek
dualarınızı esirgemeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?