Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ok yazacağım ama mesela bugün 1,5 dilim ekmek üstüne labne sürülmüştü, arada 2 avuç beyaz leblebi, öğlen yoğurt 2 tane etlibiber dolması, salata, 1 dilim ekmek(ekmek fazla oldu farkındayım)
evet ama keske corbayı ıcseydın ıste ınsanın mıdesını bastırıo ben corba cok sverım tok tutmuyo ama o an yeme ıstegını azaltıyo yanı

lorkeeyle birlikte seni taş gibi hatun yapcazz sözz bizden gizli atıştırmassan tabiii :mymeka:

ınsallahhhhh elımden gelenı ardıma koymam sözz :lepi:
söz yapmıycam...ikinizde taşsınız bende olayım...sonra şu hamilelerin ortasındaki şişkoya bak demesinler sizle gezerken:icecream:
delikafadulden delikafadulden

ay kızlar karnım ağrıyor sanırım kırmızılarım erken mi gelecek neeeeee gerçi gelse de sorun olmaz düzenli gelmesi bile iyiye işaret benim için
kız bosver agrısın dusunme ne olacagını dedıgın gıbı gelecekse gelsın de rahatla bari

afiyet olsun hatunlarr nasılsınız
zazez, lorkee+, edut+, halev+, bitte+, prayforU

ıyıyız sana da afıyet olsun bakalım

hoşgeldin kuzummmm

afiyet olsun hatunlarr nasılsınız
zazez, lorkee+, edut+, halev+, bitte+, prayforU

hoşbulduk tatlım..

sende hoşgeldin zeytinim..

geç kalktım bugün daha acıkmadım.. 11 de kahvaltı ettim.. doktora gittik . gıcık etti. 20 sn baktı. sezeryanı varmıs gitcekmiş. kendimi tanıyosam bi daha gitmem heralde..

75 gr şeker yüklemsi olmaz dedi. 50 olcakmıs illaki. sonuclarada bişi demedi. o iğrenç şekerli suları bosuna içmişim sağlık ocagında... alsanaalsanasmile

bi ay bebişi görcez diye bekle. 2 karaltı görünsün. tamam desin. galiba değiştircem..

canım sen değiştir o doktoru seninle ilgilenen bi doktor bul tatlım bu çok önemli

canım degsıtır hakkaten ya kendı kaybeder valla anlamıom doktorları da
ya bu onemlı bı mesele saglık yanı ve bebek var ınsan merak edıyo vs hıc hassas dusunmuyo maalesef bı cogu
ya ne yağ kullanıyorlar bilmiyorum ya o yğzden azcık serin duruyorum çorbaya

canım o yedıgın dolma neyle yapıldı sankı sempatiksalakcinni

hoşgeldin canımmm
haklısın tatlımmm dr lar pek düşüncesizler gıcık oluyorum onlara
neden böyle bu dr lar sanki bedava iş yapıyorlarklava:

aman bacım sen başkasınıo bul...bir kere öle seni anlayıp dinlemeyen doktrora uyuz oluyorum

slm kızlar nasılsınız yeni topic hayırlı olsun hamişler bizler için dua edin gerçi benim sürecim çok uzun ama hayırlısı

ama onların suyunu yemeyerek azaltıyorum etkiyi:)))))))

hadi oyle olsun bakalım kaydirigubbakcemile3

anam tv yı actım su gıbıye amca cıkmıs 85 yasında
evlenıcem dıo
kac cocgun var dedıler 15 dedı :1shok:
10 ılk esımden 5 dıerınden oldu dıo akannehir

canım ilk gidişi değil
aralıkta nijeryadan geldi
şimdide mısıra gidecek
mart 20 de iskoçyaya teste gidip geldi
zor yaaa allahım kaza bela vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…