- Konu Sahibi alaycikus67
-
edut benim kocamda çarş. günü yada perş. günü giedecek mısıra 3 aymafoldumben yokkkk
evet ama keske corbayı ıcseydın ıste ınsanın mıdesını bastırıo ben corba cok sverım tok tutmuyo ama o an yeme ıstegını azaltıyo yanıok yazacağım ama mesela bugün 1,5 dilim ekmek üstüne labne sürülmüştü, arada 2 avuç beyaz leblebi, öğlen yoğurt 2 tane etlibiber dolması, salata, 1 dilim ekmek(ekmek fazla oldu farkındayım)
lorkeeyle birlikte seni taş gibi hatun yapcazz sözz bizden gizli atıştırmassan tabiii :mymeka:
delikafadulden delikafaduldensöz yapmıycam...ikinizde taşsınız bende olayım...sonra şu hamilelerin ortasındaki şişkoya bak demesinler sizle gezerken:icecream:
kız bosver agrısın dusunme ne olacagını dedıgın gıbı gelecekse gelsın de rahatla bariay kızlar karnım ağrıyor sanırım kırmızılarım erken mi gelecek neeeeee gerçi gelse de sorun olmaz düzenli gelmesi bile iyiye işaret benim için
afiyet olsun hatunlarr nasılsınız
zazez, lorkee+, edut+, halev+, bitte+, prayforU
oyoyoy kıyamam ya 3 ayda uzunmuş ilk değil dimi
hoşgeldin kuzummmm
afiyet olsun hatunlarr nasılsınız
zazez, lorkee+, edut+, halev+, bitte+, prayforU
çorbayı her zaman iç canım o dolduruyo mideyi iyi oluyo
hoşbulduk tatlım..
sende hoşgeldin zeytinim..
geç kalktım bugün daha acıkmadım.. 11 de kahvaltı ettim.. doktora gittik . gıcık etti. 20 sn baktı. sezeryanı varmıs gitcekmiş. kendimi tanıyosam bi daha gitmem heralde..
75 gr şeker yüklemsi olmaz dedi. 50 olcakmıs illaki. sonuclarada bişi demedi. o iğrenç şekerli suları bosuna içmişim sağlık ocagında... alsanaalsanasmile
bi ay bebişi görcez diye bekle. 2 karaltı görünsün. tamam desin. galiba değiştircem..
ya ne yağ kullanıyorlar bilmiyorum ya o yğzden azcık serin duruyorum çorbaya
canım degsıtır hakkaten ya kendı kaybeder valla anlamıom doktorları dahoşbulduk tatlım..
geç kalktım bugün daha acıkmadım.. 11 de kahvaltı ettim.. doktora gittik . gıcık etti. 20 sn baktı. sezeryanı varmıs gitcekmiş. kendimi tanıyosam bi daha gitmem heralde..
75 gr şeker yüklemsi olmaz dedi. 50 olcakmıs illaki. sonuclarada bişi demedi. o iğrenç şekerli suları bosuna içmişim sağlık ocagında... alsanaalsanasmile
bi ay bebişi görcez diye bekle. 2 karaltı görünsün. tamam desin. galiba değiştircem..
hoşbulduk tatlım..
hoşbulduk tatlım..
iyide diğer yemekleride çorbaya koyulan yağla yapmıyolar mı sen çorbayı iç sıcak sıcak
ama onların suyunu yemeyerek azaltıyorum etkiyi:)))))))
slm kızlar nasılsınız yeni topic hayırlı olsun hamişler bizler için dua edin gerçi benim sürecim çok uzun ama hayırlısı
canım ilk gidişi değil
aralıkta nijeryadan geldi
şimdide mısıra gidecek
mart 20 de iskoçyaya teste gidip geldi
zor yaaa allahım kaza bela vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?