- Konu Sahibi alaycikus67
-
hoşgeldin canımmm
haklısın tatlımmm dr lar pek düşüncesizler gıcık oluyorum onlara
neden böyle bu dr lar sanki bedava iş yapıyorlarklava:
slm kızlar nasılsınız yeni topic hayırlı olsun hamişler bizler için dua edin gerçi benim sürecim çok uzun ama hayırlısı
canım ilk gidişi değil
aralıkta nijeryadan geldi
şimdide mısıra gidecek
mart 20 de iskoçyaya teste gidip geldi
zor yaaa allahım kaza bela vermesin
slm canım nasılsın nası oldun kendını nası hıssedıyorsun ....
bekleme surecın ne kadr olacak doktorun ne dedı
evet birde para verip gidiyoruz yani. terazi bozulmuş b iaydır tamir olmamıs ,yenisi almamıslar onada sinir oldum. takip falan yok. bilnçsiz olsak Allaha emanet direkt yani..
dr yapıcam oğluşumu. kadın doğumcu.. anlatıcam bu ilgisiz para manyaklarını. bi kere değiştirdim ilgisizlik nedeniyle zaten.. bi dövsem rahatlardım amaklava:
pozitif cümleler kur claritacım.. pozitif enerji gelsin.. opuyorumnanaktan
clarita nasılsın canıma adet oldun muu
canım ilk gidişi değil
aralıkta nijeryadan geldi
şimdide mısıra gidecek
mart 20 de iskoçyaya teste gidip geldi
zor yaaa allahım kaza bela vermesin
canım var ya bende senın gıbı tepkıler verıom bole durumlarda guclubacismile
dövesim gelıo valla esımde cok guluyo bana erkek fatma gıbıyım dıye zemuszemus
ama kesınlıkle haklısın zaten parayla hızmet alıyoruz zorla onu da surat 5 karıs yapıolar...
sen anadolu yakasındamıydın canım nerdesın
iyiyim kızlar psikolojim düzeldi sonuçlar temiz çıktı şimdi rahim filmi,genetik tanı,anemi,sperm analizi daha birsürü birşeyler istediler onlara bakılcak moralimi bozmuyorum uzun bir süreç olduğunu söylediler bu testleri yaptırmam için 3 ay geçmesi lazımmış kürtajdan beklicem herşeyin hayırlısı
uzak olmak zor ama Allah sağlık versin, ağzınızın tadı yerinde olsun,bi hafta bi ay gelip geçer... .. kocişi uzakta olan tüm tatlişkolar için bu dilek.... :Saruboceq:
bende uzun zamanlar ayrı kaldım. zorlugunu biliyorum ama mutlu olmak için sebep çookk bayanssulusmile
iyiyim kızlar psikolojim düzeldi sonuçlar temiz çıktı şimdi rahim filmi,genetik tanı,anemi,sperm analizi daha birsürü birşeyler istediler onlara bakılcak moralimi bozmuyorum uzun bir süreç olduğunu söylediler bu testleri yaptırmam için 3 ay geçmesi lazımmış kürtajdan beklicem herşeyin hayırlısı
Allah gönlüne göre versin Claritacım inşallah bir daha yaşamazsın tatlım
keşke ist. da olsaydım. izmirin bi ilçesindeyim. galiba izmire gidicem dogum için .ailem orada. güvenemiyorum burdakilere artık...
kocam da ters biş i d emeyim diye sakinleştirmeye çalıştı beni.. hemmen uzaklaştık klinkten kaydirigubbakcemile
selam kizlar ben geldim...Cok hastayim vallah....
Ama olsun bugün minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonra insallah kalp atislarinida duyabilecegim..
keşke ist. da olsaydım. izmirin bi ilçesindeyim. galiba izmire gidicem dogum için .ailem orada. güvenemiyorum burdakilere artık...
kocam da ters biş i d emeyim diye sakinleştirmeye çalıştı beni.. hemmen uzaklaştık klinkten kaydirigubbakcemile
selam kizlar ben geldim...Cok hastayim vallah....
Ama olsun bugün minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonra insallah kalp atislarinida duyabilecegim..
geçmiş olsun allah şifa versin bebişin içinde hayırlısı olsun
bebişkom hayırlı olsun canım
edut petrol yada doğalgaz boru hattı kaynakçısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?