Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin canımmm
haklısın tatlımmm dr lar pek düşüncesizler gıcık oluyorum onlara
neden böyle bu dr lar sanki bedava iş yapıyorlarklava:

evet birde para verip gidiyoruz yani. terazi bozulmuş b iaydır tamir olmamıs ,yenisi almamıslar onada sinir oldum. takip falan yok. bilnçsiz olsak Allaha emanet direkt yani..
dr yapıcam oğluşumu. kadın doğumcu.. anlatıcam bu ilgisiz para manyaklarını. bi kere değiştirdim ilgisizlik nedeniyle zaten.. bi dövsem rahatlardım ama klava:

slm kızlar nasılsınız yeni topic hayırlı olsun hamişler bizler için dua edin gerçi benim sürecim çok uzun ama hayırlısı

pozitif cümleler kur claritacım.. pozitif enerji gelsin.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
anam nası sancım var :1shok:
hemen etkısı olurmu bı ılacın yahu dogrulurken az once bıcak gırdı sankı kasıgıma

slm canım nasılsın nası oldun kendını nası hıssedıyorsun ....
bekleme surecın ne kadr olacak doktorun ne dedı

iyiyim kızlar psikolojim düzeldi sonuçlar temiz çıktı şimdi rahim filmi,genetik tanı,anemi,sperm analizi daha birsürü birşeyler istediler onlara bakılcak moralimi bozmuyorum uzun bir süreç olduğunu söylediler bu testleri yaptırmam için 3 ay geçmesi lazımmış kürtajdan beklicem herşeyin hayırlısı

canım var ya bende senın gıbı tepkıler verıom bole durumlarda guclubacismile
dövesim gelıo valla esımde cok guluyo bana erkek fatma gıbıyım dıye zemuszemus

ama kesınlıkle haklısın zaten parayla hızmet alıyoruz zorla onu da surat 5 karıs yapıolar...
sen anadolu yakasındamıydın canım nerdesın

clarita nasılsın canıma adet oldun muu

iyiyim canım daha olmadım beklemedeyim allah sanada sabır versin 1 aydır eşimden uzaktayım pazartesi kavuşçam çok özledim senin eşinde hayırlısıyla gidip gelsin inşallah sende ona müjdeli haberi verirsin

canım ilk gidişi değil
aralıkta nijeryadan geldi
şimdide mısıra gidecek
mart 20 de iskoçyaya teste gidip geldi
zor yaaa allahım kaza bela vermesin

uzak olmak zor ama Allah sağlık versin, ağzınızın tadı yerinde olsun,bi hafta bi ay gelip geçer... .. kocişi uzakta olan tüm tatlişkolar için bu dilek.... :Saruboceq:
bende uzun zamanlar ayrı kaldım. zorlugunu biliyorum ama mutlu olmak için sebep çookk bayanssulusmile

Allah gönlüne göre versin Claritacım inşallah bir daha yaşamazsın tatlım

keşke ist. da olsaydım. izmirin bi ilçesindeyim. galiba izmire gidicem dogum için .ailem orada. güvenemiyorum burdakilere artık...

kocam da ters biş i d emeyim diye sakinleştirmeye çalıştı beni.. hemmen uzaklaştık klinkten kaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun canım zaman gelır gecer yeterkı hersey yoolunda olsun ...

evet canım yazdıklarında haklısın önemli olan sağlık ve huzur seninde oluşun oluyomuş hayırlısı ismini düşündünüzmü ufaklığın

bozma kuzum...bozsakda elimizden bişi gelmiyor ki...yaşayacağız

selam kizlar ben geldim...Cok hastayim vallah....
Ama olsun bugün minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonra insallah kalp atislarinida duyabilecegim..

hımm canım nerden cıkardım ıstanbulu bılmem ole kalmıs aklımda sankı kaydirigubbakcemile3
dedıgın gıbı merkeze gıtsen daha ıyı olur sanırım son zamanlarda duzgun bı doktorla devam edersın ...
benım de esım nası tedırgın oluyo ben ole terslenınce mıllete ...
ona da dıom bız ters olmusuz sen kız ben oglan olcaktım nası bı evlılıgımız olurdu ama dıom delikafadulden

canım herşeyin hayırlısı olsun ama sana tavsiyem sosyal güvencen varsa yada maddi olarak imkanın ilk doğumunu özel biryerde yap ben istanbulda yaptımda noldu sezeryan dikişlerim 2 sene arıdı bir arkadaşımda ilk doğumunu bakırköy sskda yaptı dikişleri derin dikildiği için 10 sene ikinci çocuğa uraştılar tekrar ameliyat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…