Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam kizlar ben geldim...Cok hastayim vallah....
Ama olsun bugün minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonra insallah kalp atislarinida duyabilecegim..

canım gozun aydı masallah ...
hadı bakalım butun surecı bırlıkte yasayacagız ınsallah zaten guzel haberlerın devamını beklıyoruz
gecmıs olsun sana da dıkkat et kendıne,

kızlar bende cıkıom mısır gevregı almıstım esıme dun komsunun posetlerıne karısmıs kaydirigubbakcemile3
sımdı cagırdı hem kahve ıcelım hem posetını al dıye gelırım 1 saate optum sızı aklinialirimsmile

selam kizlar ben geldim...Cok hastayim vallah....
Ama olsun bugün minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonra insallah kalp atislarinida duyabilecegim..

hoşgeldin canım hadi hayırlısı inşallah minik kalbinin atışlarını da duyarsın Allahın izniyle

önerileri kesinlikle değerlendiricem . bende sizin gibi düşünüyorum. bi araştırayım bakalım .doğum için özel sigortam va r zaten..

şimdi kaçıyorum. görüşürüz kızlar 3-4 gün yokum annecimin yanında olucam. öptümmm

görüşürüz kızlar
evet canım canları sağ olsun da gurbet gelir geçer
allahım kazadan beladan korusun sağlık versin

kızlar benim bu ara her yanım özelliklede ayak ve bacaklarım ağrıyor sizde de oluyormu havadanmı yoksa cidden yaşlandımmı yaaaa

canlarım ben çıkıyorum iyi bakın kendinize öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

eve gidip daha ütü yapacağım nasıl ozr geliyor uykum var veeee heryanım ağrıyor.....allahım yaşlımıyım neyimmm

ay geçmişi okuyayım dedim çok sayfa ilerlemiş =(
herkese iyi akşamllaarrr............
yarın görüşmek üzereee

herkes kaçmış yine bi ben kalmışım:gitme:
hepinizi öpüyorum kızlar iyi akşamlaropuyorumnanaktan

Kızlaaaarrr bu topice transfer olmuşuzzzz... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...
Lapacııı Oğluşun olacakmış canım listeden gördüm.Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah.

Kızlaaaarrr bu topice transfer olmuşuzzzz... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...
Lapacııı Oğluşun olacakmış canım listeden gördüm.Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah.

çookkkk sağol gayecim.... amin inşallaahhh hayırlısıyla doğururum şu oğlanı =))
darısı sizlerin başına inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…