Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

dedıgın gıbı ıs sıkıntısı olmasın huzursuzluk olmasınn dıye calısan hakkını aramaya korkuyor ...tersıne ıslıyor hersey cok sacma ...
Kanunla sabıt senın ustune gıtmen lazım ama zor

aslında bizi o kadar koruyor ki sgk...servis beklerken araba çarpan kişiye iş kazası raporu veriyorlar inanabiliyormusun...biz korkuyoruz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus

ayselimmm
dün kırmızılar göründü hemde ilk defa 24. gün geldiler iyice dengesizleşti benimkiler
yeni tarih 5 mayıs degiştirirsen sevinirtim

ehehehuu..sorma edutum yavvv....

sengözlerimebaksanab

burdasın lapacı(flash)...burdsasın (flash)...resim çekilirken bunlara alışacaksın:)))

pişmanlık fayda etmez bari bu gün başlaa

demincek genel müdürüm bana bir işimden dolayı öğlen tatlı aldıracağım dedi ben dedim madodan diyet dondurma ancak:)))

ayselimmm
dün kırmızılar göründü hemde ilk defa 24. gün geldiler iyice dengesizleşti benimkiler

günaydın canım
tamam değiştireyim tatlımmm bilmiyorumkismile
sende reglin bitimnde 2-3 gün adaçayı iç tamam mı tatlım?yerimseniben

nabersiniz kızlar

gece rüyama bi kadın girdi elinde birsürü kagıt vardı sen kimsin dedim annem seslendi ordan korkma o bizim komşumuz diye ama nanemlerin öyle bi komşusu yokki..kadının elinden kagıtları aldım birsürü dua yazıyordu...bediüzzaman hazretlerinin dersleriymiş bunlar..sonra kagıtları okurken arkamı bi döndüm masanın üzerinde demet demet maydanoz ve süt vardı aaa bunlarda ne arıyor burda dedim..annem bak bunlar hamile kalabilmek için enfeksiyon açıyor halan da böyle hamile kaldı uzun süre çocugu olmamıştı dedi orda uyandım
hayırdır inşallah

günaydın canım
tamam değiştireyim tatlımmm bilmiyorumkismile
sende reglin bitimnde 2-3 gün adaçayı iç tamam mı tatlım?yerimseniben
ne için ki bu ada çayı tadı nasıl hiç içmedim de

lapacım günaydın tatlım nasılsın

kızım demin düşündüm bu kvrck ın rüyaları çıkıyor diye...e yap sende şu maydonoz süt kürünü

hayır olsun kıvırcık =)
güzel bir rüya.. hayırlara yormak lazım.. ama sen maydonuz süt alıp denemeye kalma rüyandaki şeyi =)))

kızım demin düşündüm bu kvrck ın rüyaları çıkıyor diye...e yap sende şu maydonoz süt kürünü
ya tatlım haklısında ben hayatım boyunca maydonozdan hep nefret ettim kokusuna bile tahammül edemem hep igrenç bişi diye bahsettim ondan
bazen diyorum ki acaba ben böyle dedim diye rabbim benim şifamı maydonozdan mı vericek

hayır olsun kıvırcık =)
güzel bir rüya.. hayırlara yormak lazım.. ama sen maydonuz süt alıp denemeye kalma rüyandaki şeyi =)))
denemeyi düşünmüyorumda acaba mı diye düşünmeden de duramıyorum
gerçi bazılarında rahim agzında büzüşme falan yapıyomuş öyle duydum ve korktum ama
bu rüya altüst etti beni ne güzel rahattım bu ay

kıss sen hiç içmedin mi adaçayıı aboo tadı süperr :içelim:
hayır hiç içmedim ki hani şu sallama poşet çaylar var ya ondan mı yoksa taze mi alınıp demleniyo

ayselimmm
hosgeldın gunaydın canım ...hayırlısı olsun bakalım belkı degısık bı duzene gırecektır bıde ankaraya falan gıttın ya hem havadurumundan hem psıkolojık olarak etkılenmıssındır

demincek genel müdürüm bana bir işimden dolayı öğlen tatlı aldıracağım dedi ben dedim madodan diyet dondurma ancak:)))
heh ıste bu super :lepi:
o zaman da hasta olmada bana cabucak dokunuyo dondurma maalesef sempatiksalakcinni

hayır olsun canım muhakkak senın de dusundugun yada aklından gecen manaları vardır ruyanın ...
guzel dusun dualrını yap maydonoz sut veya gerekırse tıkanıklık konusunda aklında suphe varsa bır rahım fılmı cektırıver bari

aktardan al canım saplı bi bitki bardağa sıcak su koy içine 2 dal falan adaçayı koy 5 dk bekle sonra iç canım

maydonoz degıl belkı ama onu ne ıcın kullanacagını dusununce rahım fılmıne dalaler olabılır
nası sallıyorum ama ne bıleyım aklıma bu geldı
ben dogadanın poste caylarını kullanıyorum aynı kendı demledıgım gıbı oluyo tad farkı olmuyo sankı
benım gıbı demlemeye useneceksen poset al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…