- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
dedıgın gıbı ıs sıkıntısı olmasın huzursuzluk olmasınn dıye calısan hakkını aramaya korkuyor ...tersıne ıslıyor hersey cok sacma ...
Kanunla sabıt senın ustune gıtmen lazım ama zor
kız bu çocuk seni ünlü yaptı:))))))):lepi:
hakkaten baska baska yerlerden gelıp kızımızı sorar oldular hep kaydirigubbakcemile3
hakkaten baska baska yerlerden gelıp kızımızı sorar oldular hep kaydirigubbakcemile3
kıss lorkee dün faceden sana baktım bunların pek tatlı bi oğluşu olur dedim içimden valla
ehehehuu..sorma edutum yavvv....
sengözlerimebaksanab
pişmanlık fayda etmez bari bu gün başlaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
ayselimmm
dün kırmızılar göründü hemde ilk defa 24. gün geldiler iyice dengesizleşti benimkiler
yeni tarih 5 mayıs degiştirirsen sevinirtim
nabersiniz kızlargünaydın kuzu
ne için ki bu ada çayı tadı nasıl hiç içmedim degünaydın canım
tamam değiştireyim tatlımmm bilmiyorumkismile
sende reglin bitimnde 2-3 gün adaçayı iç tamam mı tatlım?yerimseniben
nabersiniz kızlar
gece rüyama bi kadın girdi elinde birsürü kagıt vardı sen kimsin dedim annem seslendi ordan korkma o bizim komşumuz diye ama nanemlerin öyle bi komşusu yokki..kadının elinden kagıtları aldım birsürü dua yazıyordu...bediüzzaman hazretlerinin dersleriymiş bunlar..sonra kagıtları okurken arkamı bi döndüm masanın üzerinde demet demet maydanoz ve süt vardı aaa bunlarda ne arıyor burda dedim..annem bak bunlar hamile kalabilmek için enfeksiyon açıyor halan da böyle hamile kaldı uzun süre çocugu olmamıştı dedi orda uyandım
hayırdır inşallah
nabersiniz kızlar
gece rüyama bi kadın girdi elinde birsürü kagıt vardı sen kimsin dedim annem seslendi ordan korkma o bizim komşumuz diye ama nanemlerin öyle bi komşusu yokki..kadının elinden kagıtları aldım birsürü dua yazıyordu...bediüzzaman hazretlerinin dersleriymiş bunlar..sonra kagıtları okurken arkamı bi döndüm masanın üzerinde demet demet maydanoz ve süt vardı aaa bunlarda ne arıyor burda dedim..annem bak bunlar hamile kalabilmek için enfeksiyon açıyor halan da böyle hamile kaldı uzun süre çocugu olmamıştı dedi orda uyandım
hayırdır inşallah
ne için ki bu ada çayı tadı nasıl hiç içmedim de
lapacım günaydın tatlım nasılsın
ya tatlım haklısında ben hayatım boyunca maydonozdan hep nefret ettim kokusuna bile tahammül edemem hep igrenç bişi diye bahsettim ondankızım demin düşündüm bu kvrck ın rüyaları çıkıyor diye...e yap sende şu maydonoz süt kürünü
denemeyi düşünmüyorumda acaba mı diye düşünmeden de duramıyorumhayır olsun kıvırcık =)
güzel bir rüya.. hayırlara yormak lazım.. ama sen maydonuz süt alıp denemeye kalma rüyandaki şeyi =)))
hayır hiç içmedim ki hani şu sallama poşet çaylar var ya ondan mı yoksa taze mi alınıp demleniyokıss sen hiç içmedin mi adaçayıı aboo tadı süperr :içelim:
hosgeldın gunaydın canım ...hayırlısı olsun bakalım belkı degısık bı duzene gırecektır bıde ankaraya falan gıttın ya hem havadurumundan hem psıkolojık olarak etkılenmıssındırayselimmm
dün kırmızılar göründü hemde ilk defa 24. gün geldiler iyice dengesizleşti benimkiler
yeni tarih 5 mayıs degiştirirsen sevinirtim
heh ıste bu super :lepi:demincek genel müdürüm bana bir işimden dolayı öğlen tatlı aldıracağım dedi ben dedim madodan diyet dondurma ancak:)))
nabersiniz kızlar
hayırdır inşallah
ya tatlım haklısında ben hayatım boyunca maydonozdan hep nefret ettim kokusuna bile tahammül edemem hep igrenç bişi diye bahsettim ondan
bazen diyorum ki acaba ben böyle dedim diye rabbim benim şifamı maydonozdan mı vericek
denemeyi düşünmüyorumda acaba mı diye düşünmeden de duramıyorum
gerçi bazılarında rahim agzında büzüşme falan yapıyomuş öyle duydum ve korktum ama
bu rüya altüst etti beni ne güzel rahattım bu ay
hayır hiç içmedim ki hani şu sallama poşet çaylar var ya ondan mı yoksa taze mi alınıp demleniyo
ya tatlım haklısında ben hayatım boyunca maydonozdan hep nefret ettim kokusuna bile tahammül edemem hep igrenç bişi diye bahsettim ondan
bazen diyorum ki acaba ben böyle dedim diye rabbim benim şifamı maydonozdan mı vericek
denemeyi düşünmüyorumda acaba mı diye düşünmeden de duramıyorum
gerçi bazılarında rahim agzında büzüşme falan yapıyomuş öyle duydum ve korktum ama
bu rüya altüst etti beni ne güzel rahattım bu ay
hayır hiç içmedim ki hani şu sallama poşet çaylar var ya ondan mı yoksa taze mi alınıp demleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?