Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

elektriklerimiz gitti daha yeni geldi

hadi bakalım hayırlı sonuçlar verirsin inşallah bize

e ben yanlış bilmiyorsam süt ve maydonoz kaynatıp üstüne oturuyorlarmış bence o işte ooo

evet tatlım o ama bilinçaltından dolayı görmüş olabilirim bu rüyayı

yedim geldim...yaw istanbullular size bişi soracağım...kuzenime ev tutuk bekar... ona ucuz ikinciel beyaz eşya nerde olur ki...mesela ankarada itfaye meydanıdır..öyle neresi vardır

yedim geldim...yaw istanbullular size bişi soracağım...kuzenime ev tutuk bekar... ona ucuz ikinciel beyaz eşya nerde olur ki...mesela ankarada itfaye meydanıdır..öyle neresi vardır

canım kuzenın hangı yakada ...
benım bıldıgım avrupa yakasında spotcular carsısı var yenıbosna da ...
ama anadolu yakasında bılemıyorum oyle merkezı bı yer var mı ıkıncı el satan

hımm bu arada unuttuyordum nerdeyse ...
yedım geldım yok canım ne yedın soyle bakalım aklinialirimsmile

hımm bu arada unuttuyordum nerdeyse ...
yedım geldım yok canım ne yedın soyle bakalım aklinialirimsmile
domates çorbası aldım ama içemedim 2 kaşık felan içtim çünkü üstünde yağlar yüzüyordu, etli,patesli bir yemek vardı ondan yedim 2 ince dilim kepek ekmeği ve yoğurt...pilav ve tatlı almadım...öğleden sonra diyet dondurma yiyeceğim....:icecream:

canım anadolu yakasında yok 2. el satan yerler.. belki kadıköyde bulunabilir... ama nerede var tam yerini bilmiyorum..
birde anadolu yakasında poli spotçular çarşısı var. ben kendim gitmedim ama ucuz fiyatlı şeyler satılıyormuş. ama 2. el değil tabi... e-5 yanyolda gebze yakınlarında...
avrupa yakasında ise bir sürü yer var 2. el satan. ama evin nerede olduğu önemli. oradan nakliye işini nasıl yapıcaksınız? ciddi para tutuyor çünkü nakliyat.

tamam canım pılav ve tatlı almaman ıyı olmus...
corba yaglı olmasaydı belkı ıcseydın ekmegı de hıc yemene gerek kalmayabılrırdı
ama yıne de ıyı yanı o ıncecık makına dılımlerını bılıyorum

bende bı kase cıkolatılı mısırgevregı yedım sutle
1 saat sonrada kayınvalıdemler gelır onlarlada salata yogurt yerım dıye dusunuyorum

HALEV CANIM SONUÇLAR ıNŞ. GÜZEL OLUR TATLIMM:Saruboceq:
BıZE BıLGı VERMEYı UNUTMA YOKSA MERAK EDERıZ

HALEV CANIM SONUÇLAR İNŞ. GÜZEL OLUR TATLIMM:Saruboceq:
BİZE BİLGİ VERMEYİ UNUTMA YOKSA MERAK EDERİZ

sağol canım inşallah sonuçlar çıkınca haber veririm ama sonuçları pazartesi alabiliriz büyük ihtimalle bakalım tatlım kesin haber ederim sizi:1rolleyes:

sağol canım inşallah sonuçlar çıkınca haber veririm ama sonuçları pazartesi alabiliriz büyük ihtimalle bakalım tatlım kesin haber ederim sizi:1rolleyes:

halevciimm... inş iyi çıkar sonuçlar.. az kaldı 2 ye =) ptesi ye sarkıtma yavv.. al bugün işte =)

halevciimm... inş iyi çıkar sonuçlar.. az kaldı 2 ye =) ptesi ye sarkıtma yavv.. al bugün işte =)

canım gönül isterki bugün alalım ama alacağımız yer yakın değil eşimde izin alamıyor özelde çalıştığı için amiri pazartesi alırsın demiş eğer burdaki sağlık ocağından da verilirse alacağız inşallah ama vermiyoru demişler direk yaptırdığımız yerden alabiliyormuşuz sonuçları tatlım:çok üzgünüm:

biz zekai tahirde yaptırmıştık ve internetten bim numaramızla girip sonuçların çıktısını almıştık elinde barkodun varsa hacettepenin sayfasından bakabilirsin

biz zekai tahirde yaptırmıştık ve internetten bim numaramızla girip sonuçların çıktısını almıştık elinde barkodun varsa hacettepenin sayfasından bakabilirsin

yok hayatım hiçbirşey vermemişler ki sadece burdan alabilirsiniz demişler mecburen bekleyeceğiz tatlım:çok üzgünüm:

nassınız bayanlar ...ben hala mısafır beklıom ...
yarım saate gelıyolarmıs mınıbuse bınmısler...
benımde hormon sonucları cıkmıs esımınn ofıse faxladılar aksam gorucez bakalım bısey cıkmaz ınsallah
sperm testımız de salı gunune sarktı sanırım o zmn verıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…