- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
hadi bakalım hayırlı sonuçlar verirsin inşallah bizecanlarım ben geldim eşimle sperm testi yaptırmaya gittik çok şükür verdik bugün saat 2 de çıkacakmış ama alabilirmiyiz bilmiyorum eşimin izin sorunu olduğu için inşallah iyi çıkar da ben giderim kontrollere bakalım hayırlısı canlar
e ben yanlış bilmiyorsam süt ve maydonoz kaynatıp üstüne oturuyorlarmış bence o işte ooo
yedim geldim...yaw istanbullular size bişi soracağım...kuzenime ev tutuk bekar... ona ucuz ikinciel beyaz eşya nerde olur ki...mesela ankarada itfaye meydanıdır..öyle neresi vardır
yedim geldim...yaw istanbullular size bişi soracağım...kuzenime ev tutuk bekar... ona ucuz ikinciel beyaz eşya nerde olur ki...mesela ankarada itfaye meydanıdır..öyle neresi vardır
domates çorbası aldım ama içemedim 2 kaşık felan içtim çünkü üstünde yağlar yüzüyordu, etli,patesli bir yemek vardı ondan yedim 2 ince dilim kepek ekmeği ve yoğurt...pilav ve tatlı almadım...öğleden sonra diyet dondurma yiyeceğim....:icecream:hımm bu arada unuttuyordum nerdeyse ...
yedım geldım yok canım ne yedın soyle bakalım aklinialirimsmile
domates çorbası aldım ama içemedim 2 kaşık felan içtim çünkü üstünde yağlar yüzüyordu, etli,patesli bir yemek vardı ondan yedim 2 ince dilim kepek ekmeği ve yoğurt...pilav ve tatlı almadım...öğleden sonra diyet dondurma yiyeceğim....:icecream:
HALEV CANIM SONUÇLAR İNŞ. GÜZEL OLUR TATLIMM:Saruboceq:
BİZE BİLGİ VERMEYİ UNUTMA YOKSA MERAK EDERİZ
sağol canım inşallah sonuçlar çıkınca haber veririm ama sonuçları pazartesi alabiliriz büyük ihtimalle bakalım tatlım kesin haber ederim sizi:1rolleyes:
halevciimm... inş iyi çıkar sonuçlar.. az kaldı 2 ye =) ptesi ye sarkıtma yavv.. al bugün işte =)
halevciimm... inş iyi çıkar sonuçlar.. az kaldı 2 ye =) ptesi ye sarkıtma yavv.. al bugün işte =)
canım gönül isterki bugün alalım ama alacağımız yer yakın değil eşimde izin alamıyor özelde çalıştığı için amiri pazartesi alırsın demiş eğer burdaki sağlık ocağından da verilirse alacağız inşallah ama vermiyoru demişler direk yaptırdığımız yerden alabiliyormuşuz sonuçları tatlım:çok üzgünüm:
LAPACI HAKLI KIZZ ARA SAAT 2 DE ÇIKTIYSA GİT AL :lepi:
biz zekai tahirde yaptırmıştık ve internetten bim numaramızla girip sonuçların çıktısını almıştık elinde barkodun varsa hacettepenin sayfasından bakabilirsin
ben geldim bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?