- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
en başından beri bu rahatsızlıktan korkmuştum zatenhosgeldın gunaydın canım ...hayırlısı olsun bakalım belkı degısık bı duzene gırecektır bıde ankaraya falan gıttın ya hem havadurumundan hem psıkolojık olarak etkılenmıssındır
hayır olsun canım muhakkak senın de dusundugun yada aklından gecen manaları vardır ruyanın ...
guzel dusun dualrını yap maydonoz sut veya gerekırse tıkanıklık konusunda aklında suphe varsa bır rahım fılmı cektırıver bari
ben en iyisi poşet çay alıyım ugraşamam şimdi onlarla sagol canımaktardan al canım saplı bi bitki bardağa sıcak su koy içine 2 dal falan adaçayı koy 5 dk bekle sonra iç canım
ya aslında bende bunu düşünmüştüm acaba doktoramı gitsem ya da dua mı okumam gerekiyormaydonoz degıl belkı ama onu ne ıcın kullanacagını dusununce rahım fılmıne dalaler olabılır
nası sallıyorum ama ne bıleyım aklıma bu geldı
ben dogadanın poste caylarını kullanıyorum aynı kendı demledıgım gıbı oluyo tad farkı olmuyo sankı
benım gıbı demlemeye useneceksen poset al bence
en başından beri bu rahatsızlıktan korkmuştum zaten
ben en iyisi poşet çay alıyım ugraşamam şimdi onlarla sagol canım
ya aslında bende bunu düşünmüştüm acaba doktoramı gitsem ya da dua mı okumam gerekiyor
çünkü ben daha hiç oturup bebegim olsun diye dua bile etmedim
neyse vardır bi hayır
hım anladım canım sagol bi deneyelim bakalım ama bi sonra ki ay bu ay da korunmak istiyorum azıcık unutayım bebek meselesinikvrck canım adaçayı yumurtalarını büyütüyor
poşet çay olarak alıyorum ben
regl sonrası içiyordum sonra üst solunum enfeksiyonlarına da iyi geliyor
ammmmmmmmmmmmmma 2-3 günden fazla içme çünkü düşüğe sebep olabiliyormuş
haklısın can ım hayırlısı olsun bakalımya illa ki bebegım olsun dıye dua etmek degıl ama her mesele ıcın dua kapıları acan anahtar hukmundedır denılır...
o yuzden hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlı evlat nasıb et derım ben hep ...
belkı duamız eksık bı cok mesele de her yolu denıyoruz ama O kapıyı calmayı unatabılıyoruz bazen :Saruboceq:
slm kızlar.. herkese hayırlı cumalar..Cuma vaktinin hürmetine herkesin gönlünden geçen gerçekleşir inşallahh..Ayselcim canım bende öbür hafta gidicem ikili test için en son 6 haftalıktı bebişimi görmüştüm çok özledim o zaman fasülye gibi bişiydi şimdi kimbilir nasıl olmuştur :))
nabersiniz kızlar
gece rüyama bi kadın girdi elinde birsürü kagıt vardı sen kimsin dedim annem seslendi ordan korkma o bizim komşumuz diye ama nanemlerin öyle bi komşusu yokki..kadının elinden kagıtları aldım birsürü dua yazıyordu...bediüzzaman hazretlerinin dersleriymiş bunlar..sonra kagıtları okurken arkamı bi döndüm masanın üzerinde demet demet maydanoz ve süt vardı aaa bunlarda ne arıyor burda dedim..annem bak bunlar hamile kalabilmek için enfeksiyon açıyor halan da böyle hamile kaldı uzun süre çocugu olmamıştı dedi orda uyandım
hayırdır inşallah
saol canım sana da hayırlı cumalar ..guzel duaların ıcın teskkurler :lepi:
ayy burda klomen kullanan varmı suan lapacı hatta mısın ...
az once resmen elektrık carpmıs gıbı yerımden sıcradım kasıgıma bısey gırdı sankı
ıkı kez ustuste ...
ya bul ılacın bu kadr cabuk etkılerı olur mu kı sasırdım :1shok:
e ben yanlış bilmiyorsam süt ve maydonoz kaynatıp üstüne oturuyorlarmış bence o işte ooo
canlarım ben geldim eşimle sperm testi yaptırmaya gittik çok şükür verdik bugün saat 2 de çıkacakmış ama alabilirmiyiz bilmiyorum eşimin izin sorunu olduğu için inşallah iyi çıkar da ben giderim kontrollere bakalım hayırlısı canlar
anladım canım ya sancı olması ıyıye ısaretse sorun degıl tabı de tedırgın oldum daha 2. gun boyle sancı oluyorsa sonrası nası olcakben kullandım canım biraz sancı yapmıştı bende de hele hele çatlatma iğnesi vurulduğumda baya sancı olmuştu napalım katlancaz yumoşlar büyüyo demek bu a.s
bebişin kollu bacaklı koca kafalı bişe olmuştur canım hareketlerini bile görürsün bugünn
edut+, bitte+, lorkee+, halev+, bitan, lapaci
nasılsınız
ben birazdan yemeğe gidecem afiyet olsun sizlere
öpüldünüzzz
sagolasın canım :Saruboceq:kızlar hayırlı cumalar ....şu cuma saatinde bütün annelerin adayların ve aday adaylarının hakkında hayırlı olanını nasip et yarabbbim... önemli olan herşeyin hayırlısı
canlarım ben geldim eşimle sperm testi yaptırmaya gittik çok şükür verdik bugün saat 2 de çıkacakmış ama alabilirmiyiz bilmiyorum eşimin izin sorunu olduğu için inşallah iyi çıkar da ben giderim kontrollere bakalım hayırlısı canlar
bebişin kollu bacaklı koca kafalı bişe olmuştur canım hareketlerini bile görürsün bugünn
nasılsınız
öpüldünüzzz
anladım canım ya sancı olması ıyıye ısaretse sorun degıl tabı de tedırgın oldum daha 2. gun boyle sancı oluyorsa sonrası nası olcak
kotu bısey olmasın da aman
ıyı cok sukur sen nasılsın afıyet olsun sımdıden sana da o zaman
sagolasın canım :Saruboceq:
hepımız ıcın herseyın hayırlısı kesınlıkle
hadı bakalım canım ınsallah ıkınızde de sorun cıkmaz sadce beklemek gerekıyordur
nasılsınız
öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?