Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

en başından beri bu rahatsızlıktan korkmuştum zaten
aktardan al canım saplı bi bitki bardağa sıcak su koy içine 2 dal falan adaçayı koy 5 dk bekle sonra iç canım
ben en iyisi poşet çay alıyım ugraşamam şimdi onlarla sagol canım
ya aslında bende bunu düşünmüştüm acaba doktoramı gitsem ya da dua mı okumam gerekiyor
çünkü ben daha hiç oturup bebegim olsun diye dua bile etmedim
neyse vardır bi hayır

kvrck canım adaçayı yumurtalarını büyütüyor
poşet çay olarak alıyorum ben
regl sonrası içiyordum sonra üst solunum enfeksiyonlarına da iyi geliyor
ammmmmmmmmmmmmma 2-3 günden fazla içme çünkü düşüğe sebep olabiliyormuş

ya illa ki bebegım olsun dıye dua etmek degıl ama her mesele ıcın dua kapıları acan anahtar hukmundedır denılır...
o yuzden hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlı evlat nasıb et derım ben hep ...
belkı duamız eksık bı cok mesele de her yolu denıyoruz ama O kapıyı calmayı unatabılıyoruz bazen :Saruboceq:

hım anladım canım sagol bi deneyelim bakalım ama bi sonra ki ay bu ay da korunmak istiyorum azıcık unutayım bebek meselesini
haklısın can ım hayırlısı olsun bakalım

slm kızlar.. herkese hayırlı cumalar..Cuma vaktinin hürmetine herkesin gönlünden geçen gerçekleşir inşallahh..Ayselcim canım bende öbür hafta gidicem ikili test için en son 6 haftalıktı bebişimi görmüştüm çok özledim o zaman fasülye gibi bişiydi şimdi kimbilir nasıl olmuştur :))

saol canım sana da hayırlı cumalar ..guzel duaların ıcın teskkurler :lepi:

ayy burda klomen kullanan varmı suan lapacı hatta mısın ...
az once resmen elektrık carpmıs gıbı yerımden sıcradım kasıgıma bısey gırdı sankı
ıkı kez ustuste ...
ya bul ılacın bu kadr cabuk etkılerı olur mu kı sasırdım :1shok:

e ben yanlış bilmiyorsam süt ve maydonoz kaynatıp üstüne oturuyorlarmış bence o işte ooo

ben kullandım canım biraz sancı yapmıştı bende de hele hele çatlatma iğnesi vurulduğumda baya sancı olmuştu napalım katlancaz yumoşlar büyüyo demek bu a.s

bebişin kollu bacaklı koca kafalı bişe olmuştur canım hareketlerini bile görürsün bugünn
edut+, bitte+, lorkee+, halev+, bitan, lapaci
nasılsınız
ben birazdan yemeğe gidecem afiyet olsun sizlere
öpüldünüzzz

kızlar hayırlı cumalar ....şu cuma saatinde bütün annelerin adayların ve aday adaylarının hakkında hayırlı olanını nasip et yarabbbim... önemli olan herşeyin hayırlısı

canlarım ben geldim eşimle sperm testi yaptırmaya gittik çok şükür verdik bugün saat 2 de çıkacakmış ama alabilirmiyiz bilmiyorum eşimin izin sorunu olduğu için inşallah iyi çıkar da ben giderim kontrollere bakalım hayırlısı canlar

hoşgeldin canım nereye gittiniz canım test için

sayfaları baya ilerletmişsiniz okuyamadım geçmişi yaaaaa

ben kullandım canım biraz sancı yapmıştı bende de hele hele çatlatma iğnesi vurulduğumda baya sancı olmuştu napalım katlancaz yumoşlar büyüyo demek bu a.s
anladım canım ya sancı olması ıyıye ısaretse sorun degıl tabı de tedırgın oldum daha 2. gun boyle sancı oluyorsa sonrası nası olcak
kotu bısey olmasın da aman

ıyı cok sukur sen nasılsın afıyet olsun sımdıden sana da o zaman
kızlar hayırlı cumalar ....şu cuma saatinde bütün annelerin adayların ve aday adaylarının hakkında hayırlı olanını nasip et yarabbbim... önemli olan herşeyin hayırlısı
sagolasın canım :Saruboceq:
hepımız ıcın herseyın hayırlısı kesınlıkle

hadı bakalım canım ınsallah ıkınızde de sorun cıkmaz sadce beklemek gerekıyordur

iyiyiz canım sanada afiyet olsun bende birazdan yemeğe çıkacağım herkese afiyet olsun can kuşlar

inşallah canım bekleyip göreceğiz:çok üzgünüm:

ii kuzu sen

zeytin1007 kocaman olmuştur dimi :)) ayy çok merak ediyorum ama 10 gün sonra gidicem ikili testi de yaptırmış olurum hem afiyet bal şeker olsun sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…