- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
hoşgeldin Edutum
nassınız bayanlar ...ben hala mısafır beklıom ...
yarım saate gelıyolarmıs mınıbuse bınmısler...
benımde hormon sonucları cıkmıs esımınn ofıse faxladılar aksam gorucez bakalım bısey cıkmaz ınsallah
sperm testımız de salı gunune sarktı sanırım o zmn verıcez
inşallah iyi çıkmıştır sonuçlar tatlım
hoşbuldum bacım...aslında güvenilir faks olsa başkasının bakmayacapuına emin olduğun faklaylar galiba
neden bilmiyorum bende bir hiç var içimde sanki kötü bişi çıkmayacak....
neden bilmiyorum bende bir hiç var içimde sanki kötü bişi çıkmayacak....
kızlar şiktete madodan 3 tane pasta 2 kutu donurma geldi.... benince bşr dilim meyvalı pasta yedim...kesin kılıığına yapıyorlar.... ama söz pazartesi söz yaaa:kedi:
kızlar şiktete madodan 3 tane pasta 2 kutu donurma geldi.... benince bşr dilim meyvalı pasta yedim...kesin kılıığına yapıyorlar.... ama söz pazartesi söz yaaa:kedi:
kıss sen tam obur çıktın valla diyete başladığın ilk iki günde cipsler pastalar dondurmalarr istesen olmaz yani cokacimcoook
edutum bu tuzaklara düşmmeeee
seni etkilemek isteyecek dahili ve harici düşmanların olacak.. onlara uymaa
dondurmalarrr pastalaarrrr seni asla etkileyeemmmmeezzzz
dimi canım ? =))
kaçamağın büyük olmadığı sürece bence birşey olmaz tatlım
ama ama....bu bana yapılmış bir tuzakkkkk................... söz artık söz ama pazartesi önüme vejeteryan pizza hemde çift kat kaaşarlı olsada yemem
hımmm...yemiş olabilirm...akşam yemesem olmazmı...bir hak daha lüffeeennnn
ama ama....bu bana yapılmış bir tuzakkkkk................... söz artık söz ama pazartesi önüme vejeteryan pizza hemde çift kat kaaşarlı olsada yemem
hımmm...yemiş olabilirm...akşam yemesem olmazmı...bir hak daha lüffeeennnn
peki peki...kime göre küçük...ya bana göre küçük size göre büyükse
naayıırrrrrrrrrr
nollaammmaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :1shok:
seni cezalandırmak zorundayıızzzzz..... kötükedihüso
yüksek mahkemenin bize verdiği yetki ile seni 36 ay 15 gün 4 saat........................................................... açlığa mahkum ediyoruzzz... su dahi içmeyeceksin... sempatiksalakcinni
rası da var ama bşze göre büyükse onun yarısını yer kalanıyla da gözünü doyurmaya çalışırsın böle böle alıştırmaya çalış kendini sonuçta insanoğlunun yapamayacağı şey yoktur dimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?