Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

inşallah iyi çıkmıştır sonuçlar tatlım

hoşbuldum bacım...aslında güvenilir faks olsa başkasının bakmayacapuına emin olduğun faklaylar galiba

tatlım hacettepe bu konularda biraz sıkıdır faks falan çekmezler özel olarak gitseydin herşeyi yaparlardı

neden bilmiyorum bende bir hiç var içimde sanki kötü bişi çıkmayacak....

ınsallah bakalım herkesın kı guzel olsun ...

valla benı de kesmedı mısır gevregı falan
kalkayım salatayı da yapayım da geldıklerınde hemen yemek yerız bende salatadan otlanırım

neden bilmiyorum bende bir hiç var içimde sanki kötü bişi çıkmayacak....

inşallah tatlım ya ben alıştım kadın doğuma gitmeye de eşim hastaneye alışık değil bide onun izin problemi zor olduğundan onda birşey çıkmasını istemiyorum ben en azından her daim izin alabiliyorum tatlım

kızlar şiktete madodan 3 tane pasta 2 kutu donurma geldi.... benince bşr dilim meyvalı pasta yedim...kesin kılıığına yapıyorlar.... ama söz pazartesi söz yaaa:kedi:

evet tatlım iyi çıksında gerisi dert değil zaten

kızlar şiktete madodan 3 tane pasta 2 kutu donurma geldi.... benince bşr dilim meyvalı pasta yedim...kesin kılıığına yapıyorlar.... ama söz pazartesi söz yaaa:kedi:

kaçamağın büyük olmadığı sürece bence birşey olmaz tatlıma.s

edutum bu tuzaklara düşmmeeee kötükedihüso
seni etkilemek isteyecek dahili ve harici düşmanların olacak.. onlara uymaa turkbayragi
dondurmalarrr :icecream: pastalaarrrr seni asla etkileyeemmmmeezzzz
dimi canım ? =))

kıss sen tam obur çıktın valla diyete başladığın ilk iki günde cipsler pastalar dondurmalarr istesen olmaz yani cokacimcoook

rejim tam bir irade istiyor ama genelde bu rejimleri tatil planları olanlar daha iyi yapabiliyor Edutum bizim arkadaş mesela başladı temmuzda tatile gidecekte o yüzden

kıss sen tam obur çıktın valla diyete başladığın ilk iki günde cipsler pastalar dondurmalarr istesen olmaz yani cokacimcoook

ama ama....bu bana yapılmış bir tuzakkkkk................... söz artık söz ama pazartesi önüme vejeteryan pizza hemde çift kat kaaşarlı olsada yemem

edutum bu tuzaklara düşmmeeee
seni etkilemek isteyecek dahili ve harici düşmanların olacak.. onlara uymaa
dondurmalarrr pastalaarrrr seni asla etkileyeemmmmeezzzz
dimi canım ? =))

hımmm...yemiş olabilirm...akşam yemesem olmazmı...bir hak daha lüffeeennnn

kaçamağın büyük olmadığı sürece bence birşey olmaz tatlım

peki peki...kime göre küçük...ya bana göre küçük size göre büyükse

naayıırrrrrrrrrr
nollaammmaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :1shok:
seni cezalandırmak zorundayıızzzzz..... kötükedihüso
yüksek mahkemenin bize verdiği yetki ile seni 36 ay 15 gün 4 saat........................................................... açlığa mahkum ediyoruzzz... su dahi içmeyeceksin... sempatiksalakcinni

orası da var ama bşze göre büyükse onun yarısını yer kalanıyla da gözünü doyurmaya çalışırsın böle böle alıştırmaya çalış kendini sonuçta insanoğlunun yapamayacağı şey yoktur dimi tatlım:1hug:

:1shok:bilmiyorumkismile

olumunekankayizsmile

ya kızlar şu preseed benim ilgimi çekiyor biliyormusunuz...okudunuzmu hiç alıp denesemmi...gittigidiyorda 79 ...tabi pko lu olduğum için ovilasyon testide almak lazım

benim hiç bilgim yok tatlım preseed hakkında bilsem yardımcı olmak isterimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…