Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ebaydada çok ucuz....ne dersiniz kuzular

canım o ovülasyon testleri işe yaramıyor pek... aysel kullanmıştı mesela..
birde benim gibi 30. günde yumurtladığını düşün... 13. günde başladın kullanmaya negatif çıktı.... içinde 5 tane var sanırım.. 30. güne bişi kalmıcak =) yani pkoluların kullanması daha da gereksi çünkü ne zaman yumurtlayacağımız hiç belli değil..
gereksiz para vermiş olursun...

bacım bu ovilasyon testi değil....bu vajinal nemlendirici...kuruluğu engelleyip spermi koruypr akışkan hale getiriyormuş

bacım bu ovilasyon testi değil....bu vajinal nemlendirici...kuruluğu engelleyip spermi koruypr akışkan hale getiriyormuş

hımm.. preseedin ovülasyon testide var onu diyosun sandım....
onun hakkında bilgim yok. bende okumuştum o yoladığın topici zamanında ama kullanmadım...

hımm.. preseedin ovülasyon testide var onu diyosun sandım....
onun hakkında bilgim yok. bende okumuştum o yoladığın topici zamanında ama kullanmadım...

ebayda ucuz..acaba diyorum ama okuyorum şimdi topiki

canlarım iyi akşamlar iyi hafta sonları kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar fıstıklarrrr
bugün işyerinden fazla giremedim
pazartesii görüşmek dileğiyle.........

sabahtan topık acılmıyordu ...
sımdıde tabı guzell bı ctesı sanırım heryerde kımse bılg basında degıl...
bende kayınvalıdemlerle oturuyorum bırazdan uskudara gıdecegız tur atmaya ...
optum sızlerı sanırım ptesı gorusurz...

bende :a015:
canım da sıkkın 5.30dan beri uyanıgım
kayınvalıdemler yarın gıdıcek esım de yarın van a gıdecek carsambe donecek......

benim de sıkkın aman hayırlısı kuzu...sen git doktora eşinde gelince verir zaten senin tahlillerin hemen çıkmaz üzülme..sonra sonuçları doktora gidersiniz...senin günün belirli onun ki önemli değil o yüzden takma kuzum....

kızlar ya bisey sorucam klomen sonrası yumurtaların kontrolune gıdıcem ya pers gunu onun oncesınde ılıskı perhızı falan yok dimi...
bazı kontroller yapılacagı zaman soyluyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…