- Konu Sahibi alaycikus67
-
benim de sıkkın aman hayırlısı kuzu...sen git doktora eşinde gelince verir zaten senin tahlillerin hemen çıkmaz üzülme..sonra sonuçları doktora gidersiniz...senin günün belirli onun ki önemli değil o yüzden takma kuzum....
kızlar ya bisey sorucam klomen sonrası yumurtaların kontrolune gıdıcem ya pers gunu onun oncesınde ılıskı perhızı falan yok dimi...
bazı kontroller yapılacagı zaman soyluyolar ya
günaydınn kısllarrr
opuyorumnanaktan
iyi haftalar herkeseee
nasılsınız bakalım?
yok canım suan taktıgım o degıl ...
benım hormonlar normal cıktı faxla aldık sonucu ...esım de verır mı vermez mı ne zaman olur dusunmuyorum orasını...
duygusalım bugunlerde baska seylere canım sıkılıo
herhangi birşey yok... normal yaşamına devam edebilirsin yerimseniben
saolasın gercı sordum ama bızde de herhangı bısey yok zaten :umursamaz:
yok canım suan taktıgım o degıl ...
benım hormonlar normal cıktı faxla aldık sonucu ...esım de verır mı vermez mı ne zaman olur dusunmuyorum orasını...
duygusalım bugunlerde baska seylere canım sıkılıo
benimde sıkkın... eşime kırgınım, bende neden bilmem kötüyüm..hafta sonu ona kızıp bastım ankaraya gittim cumartesi...dün döndüm...yıllardır benimle konuşmayan bir arkadaşımı gördüm...yanlarına gittim .çok soğuk davrandılar başta...çok üzüldüm sonra masamıza geldiler, hoşçakal felan dediler eşinle gelince ve gelin felan dediler, kızına benim adımı vermiş, sonra akşam dönüş otobüsünde muavinle tartıştım... bu kadar duygularım karışıkken eşimi arıyorum o ise ya reddediyor ya açınca hemen kapıyor...insanın yine en yakını annesi babası kardeşi...yanında biri varken ben nerdeyiöm napmışım... millete ayıp olacak diye beni kırıyr farkında değil.......dün gece gelir gelmez duşa girdim sonra çıkıp saat 2ye kadar sigara içtim...bugün gidp atıcam paketimi...
edutum nedir bu kara bulutlar tepende böyle =(((
zaten insanın canı bir sıkılmaya görsün. herşey kötüye gider =(((
sıkma canını edutum ya... eşler arasında oluyor işte inişler çıkışlar. kırgınlıkları uzatmamak orta yolu bulmak önemli olan. kaldı ki sen eşine aşık birisisin..
günaydın canlarım güzel mutlu bir hafta diliyorum hepinize
canım benim orası öyle..emin ol ki onunda beni ne kadar sevdiğine eminim...benim sorunum eşim insanları bazen o kadar düşünüyor ki...benim hep anlayışlı olmamı bekliyor...evet insanlara değer vermek önemsemek hasas davranmak çok güzel...ama bazen bunu kaldıramıyorum...bu hafta sonuda öyleydi...
aynı sorun bizde de oluyor zaman zaman...
ne yapacaksın edutum yaaa... eşinin bir davranışı yüzünden tüm h.sonun kötü geçti.. en azından bundan sonra devam etmesin.. artık gül sende =) eski pozitif edutu görmek istiyoruz =))) h.sonun kötü geçti ama geçti gitti işte... hadi çek süngeri de bugünün yarının kötü geçmesin yerimseniben
umarım kuzum..sanada mutlu bir hafta
benimde sıkkın... eşime kırgınım, bende neden bilmem kötüyüm..hafta sonu ona kızıp bastım ankaraya gittim cumartesi...dün döndüm...yıllardır benimle konuşmayan bir arkadaşımı gördüm...yanlarına gittim .çok soğuk davrandılar başta...çok üzüldüm sonra masamıza geldiler, hoşçakal felan dediler eşinle gelince ve gelin felan dediler, kızına benim adımı vermiş, sonra akşam dönüş otobüsünde muavinle tartıştım... bu kadar duygularım karışıkken eşimi arıyorum o ise ya reddediyor ya açınca hemen kapıyor...insanın yine en yakını annesi babası kardeşi...yanında biri varken ben nerdeyiöm napmışım... millete ayıp olacak diye beni kırıyr farkında değil.......dün gece gelir gelmez duşa girdim sonra çıkıp saat 2ye kadar sigara içtim...bugün gidp atıcam paketimi...
tatlım aynı sorunu haftasonu bizde eşimle yaşadık sıradan bişey yüzünden bana resmen resti çekti ben böyleyim işine geliyosa gelmiyosa gidebilirsin arkandan aglıycamı ya da sana dön diycemi sanma dedicanım benim orası öyle..emin ol ki onunda beni ne kadar sevdiğine eminim...benim sorunum eşim insanları bazen o kadar düşünüyor ki...benim hep anlayışlı olmamı bekliyor...evet insanlara değer vermek önemsemek hasas davranmak çok güzel...ama bazen bunu kaldıramıyorum...bu hafta sonuda öyleydi...
hoşbulduk canım nasılsınhoşgeldin halevcimm... kıvırcıkım...
hoşgeldin halevcimm... kıvırcıkım...
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
hayırlı haftalar diliyorum hepinizeeeeeeeee
tatlım aynı sorunu haftasonu bizde eşimle yaşadık sıradan bişey yüzünden bana resmen resti çekti ben böyleyim işine geliyosa gelmiyosa gidebilirsin arkandan aglıycamı ya da sana dön diycemi sanma dedi
o kadar agırıma gitti ki kalkıp gelmek istedim ankara ya hani gidemiyorum ya onun rahatlıgıyla konuşuyor bütün haftasonum zehir oldu
ama şunu anladım ki bi kadının illa ekonomik özgürlüğü olmalı artık kendim için bişiler yapmalıyım
hoşbulduk canım nasılsın
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
hayırlı haftalar diliyorum hepinizeeeeeeeee
tatlım aynı sorunu haftasonu bizde eşimle yaşadık sıradan bişey yüzünden bana resmen resti çekti ben böyleyim işine geliyosa gelmiyosa gidebilirsin arkandan aglıycamı ya da sana dön diycemi sanma dedi
o kadar agırıma gitti ki kalkıp gelmek istedim ankara ya hani gidemiyorum ya onun rahatlıgıyla konuşuyor bütün haftasonum zehir oldu
ama şunu anladım ki bi kadının illa ekonomik özgürlüğü olmalı artık kendim için bişiler yapmalıyım
hoşbulduk canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?