- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
ooooo noluyo kıslarr atın negatif enerjilerii bakiimm Şeniz
sende sıkma canını fazla herkes de oluyor böle küçük aile içi dargınlıklar önemli olan unutup şimdiye bakmak olanlara takılırsan mutlu olman zor olur tatlım o yüzden boşver ki üzüntü sana ters tepki yapmasın tamam mı canım:1hug:
nasılsın kuzum...cumartesi eğitimden sonra kafam attı 1 geceliğine geldim ankaraya ... ama sen kusura bakma 1 geceliğine olmasa netten girip sana haber verecektim canım benimmm
ne kusuru şekerim hafta sonu ben zaten nete girmiyom iyi yapmışsın kafan dağılmış işte biraz ne güzel insanın annesi kardeşi gibi yok gerçekten sırnaşık şey
sen şu sınav işini ciddiye al lapacim...dilin kemiği yok evet bazen öle dandun konuşmuştur ama olay ne biliyormusun bacım senin kendine güvenip ayaklarını sağlam basman....çalış hem sıkılıyorsun orada...kendin için çalış...sen halledersin bak gör
edutum halevim çok haklısınız ben bi hakimlik sevdasına tutuldum hakimlik sınavına girmeden bi işe çalışmaya başlamak istemiyorum önce hayalimin peşinden koşmak istiyorum çok agır bi sınav çalışmaya başlarsam ders çalışamam ve hayatım boyunca pişmanlık duymak istemiyorumgünaydın tatlım. kendi özgürlüğünü alman gerekiyor gerçekten erkekler kendilerine muhtaç olduğumuzu düşünürler her zaman o yüzden restleri genelde onlar çeker bir kadının işi olmalı bence:1hug:
ya hayırrrrrrrrrrrrr bensiz buluşmak falan yoggggggggggggggggggalsanaalsanasmilenasılsın kuzum...cumartesi eğitimden sonra kafam attı 1 geceliğine geldim ankaraya ... ama sen kusura bakma 1 geceliğine olmasa netten girip sana haber verecektim canım benimmm
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
hayırlı haftalar diliyorum hepinizeeeeeeeee
canım gerçekten doğru düşünüyosun kadın mutlaka çalışmalı kocan ne kadar iyi olursa olsun para için olmasa bile kendine güven için çalışmalı ben hiçbir zaman boş durmadım üniversite bitmeden çalışmaya başladım hiç te pişman değilim ama arasırada lorkee ye özenmiyo değilim yani pastalar börekler kısmını hihoyyyt
kız kvrck kafam dağınık ya sana lapaci demişim( kusuruma bakma olurmu
edut senin kocan yat gezisine gitmemeiş miydi
farkettim hayatım Şenizkız kvrck kafam dağınık ya sana lapaci demişim( kusuruma bakma olurmu
gitti...hatta şimdide uçakta dönüyor....
edut senin kocan yat gezisine gitmemeiş miydi
arkadaşlar günaydın.benim adetim 2 gun gecikti bugun 3.gun bu akşama test yapabilcem ve bende gecikme dışında fark yokmartta hormon testinde lh yuksek çıkmış demişti doktorum adet gecikmesi yaşanabilirmiş bu durumda.bu lh yukselmesi neye bağlı olur biliomusunuz ?sonradan oluşan bişeymi?daha evvel gecikmem pek olmazdı yani bugun 34.gunum ve 34.gune hiç sarkmazdı.
ya ben akşama ne yemek yapıcam
günaydın fıstıklarrrrrrrrr
geçmişi tam okuyamadım sanırım bu bilgisayardan kaynaklı sorun sayfalar donup kalıyor
bende iyiyim bu sabah hafif bi lekelenme vardı korkmadım desem yalan olur
gün içinde tekrar olursa dr umu arayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?