Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ooooo noluyo kıslarr atın negatif enerjilerii bakiimm Şeniz

nasılsın kuzum...cumartesi eğitimden sonra kafam attı 1 geceliğine geldim ankaraya ... ama sen kusura bakma 1 geceliğine olmasa netten girip sana haber verecektim canım benimmm

yok uzatmam zaten de kalbim azcık kırık...geçer

nasılsın kuzum...cumartesi eğitimden sonra kafam attı 1 geceliğine geldim ankaraya ... ama sen kusura bakma 1 geceliğine olmasa netten girip sana haber verecektim canım benimmm

ne kusuru şekerim hafta sonu ben zaten nete girmiyom iyi yapmışsın kafan dağılmış işte biraz ne güzel insanın annesi kardeşi gibi yok gerçekten sırnaşık şey

ne kusuru şekerim hafta sonu ben zaten nete girmiyom iyi yapmışsın kafan dağılmış işte biraz ne güzel insanın annesi kardeşi gibi yok gerçekten sırnaşık şey

kız döneceğim diye ikiside nasıl üzüldü...bende..işte saf sevgi bu ya...allah başımdan eksik etmesin hiç birini

edutum halevim çok haklısınız ben bi hakimlik sevdasına tutuldum hakimlik sınavına girmeden bi işe çalışmaya başlamak istemiyorum önce hayalimin peşinden koşmak istiyorum çok agır bi sınav çalışmaya başlarsam ders çalışamam ve hayatım boyunca pişmanlık duymak istemiyorum
eşim şimdiye kadar bunu hiç yüzüme vurmadı ama ,ister istemez çalışmadıgım için ben alınıyorum galiba gerçi dün akşam gelip özür diledi yanlış yaptıgını söyledi gönlümü aldı ama söz agızdan bi kere çıkıyor işte fena kırdı beni ekim kasım gibi sınav var eger olmazsa ondan sonra ne bulursam çalışıcam yoksa bu ömrümün sonuna kadar devam edicek kendime güvenim kalmadı

ya hayırrrrrrrrrrrrr bensiz buluşmak falan yoggggggggggggggggggalsanaalsanasmile

kız kvrck kafam dağınık ya sana lapaci demişim( kusuruma bakma olurmu

hihoyyyt

noluyor ya kıslar.... nedir bu kara bulutlar =((
nazar mı değdi ne oldu =((((
allah kimsenin huzurunu bozmasın.. neşesini kaçırmasın....

arkadaşlar günaydın.benim adetim 2 gun gecikti bugun 3.gun bu akşama test yapabilcem ve bende gecikme dışında fark yok martta hormon testinde lh yuksek çıkmış demişti doktorum adet gecikmesi yaşanabilirmiş bu durumda.bu lh yukselmesi neye bağlı olur biliomusunuz ?sonradan oluşan bişeymi?daha evvel gecikmem pek olmazdı yani bugun 34.gunum ve 34.gune hiç sarkmazdı.

günaydın fıstıklarrrrrrrrr
geçmişi tam okuyamadım sanırım bu bilgisayardan kaynaklı sorun sayfalar donup kalıyor
bende iyiyim bu sabah hafif bi lekelenme vardı korkmadım desem yalan olur
gün içinde tekrar olursa dr umu arayacam

hadi inşallah hayırlı haber olsun...

yok kuzu korkma ...benim arkadaşımın resmen kanamsı oldu...bu ara yorma kendini...ağır felan kaldırma

ama Ankara çok soğuk Edutum ya mart da günlük güneşlik nisanda martın soğuğu zaten çok üşüyen bi insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…