- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
ne var evde...söle sen
günaydın fıstıklarrrrrrrrr
geçmişi tam okuyamadım sanırım bu bilgisayardan kaynaklı sorun sayfalar donup kalıyor
bende iyiyim bu sabah hafif bi lekelenme vardı korkmadım desem yalan olur
gün içinde tekrar olursa dr umu arayacam
arkadaşlar günaydın.benim adetim 2 gun gecikti bugun 3.gun bu akşama test yapabilcem ve bende gecikme dışında fark yokmartta hormon testinde lh yuksek çıkmış demişti doktorum adet gecikmesi yaşanabilirmiş bu durumda.bu lh yukselmesi neye bağlı olur biliomusunuz ?sonradan oluşan bişeymi?daha evvel gecikmem pek olmazdı yani bugun 34.gunum ve 34.gune hiç sarkmazdı.
günaydın gültün... hormonlarımız her zaman ayarlı saat gibi çalışmıyor. bazen düzensizleşiyor. sonra tekrar normal düzenine dönüyor... belki senin LH da öyle bir dönemdedir. ilaçlarla hemen eski haline dönderilebiliyor. hiç dert etme...
test yap bakalım ne çıkacak.. belkide gecikmen güzel bir haberin işaretidir[/QUO
sağol canım rabbim nasıl çok istediğimizi bilior hayırlısı olsunda napayım biz sağlıklı olalımda nasılsa gelir bebişlerimiz.hepimize hayırlı hafta olsun
tavuk gögsü çıkardım dondurucudan
tavuk şiş yaptım şinitzel yaptım fırında sebzeli yaptım dolmasını yaptık degişik bnişi arıyorum ne yapabilirim
gunaydın kızlar
sıkmayın bakiiim canınızıııı
gultun, lapaci+, barays+, kvrck+, halev+, mugmug1, edut+
hepinize güzel bir hafta diliyorum bol hamil haberli olur inş.
Dr Ş.dıŞındaymıŞ
cebİnden arasam bİ faydası olmaz sanırım
Dr Ş.dıŞındaymıŞ
cebİnden arasam bİ faydası olmaz sanırım
Ankara da süperdi bu arada....O kadar özendim ki sana:
ahhh canımm sende gelirsin inşallah eşinle ve bebişinlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?