Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın ayselim.... bendede oldu acaip korkmuştum.... 8. haftada oluyor genelde..
bence sen doktorunu hemen ara.. tekrar olmasını bekleme. genelde 2. kez olmuyor. büyük ihtimalle dr un gel bir kalp atışlarını dinleyelim diyecek sonrada progestan verecek sana... hiç bekleme ara derim ben sana... endişe etme ama çok kişide oluyor bu durum.. tedbir amaçlı veriyorlar progestanıda.. bebeğin çevresinde bir kanama yoksa korkulacak hiç bir şey yok... git bakalım bir gör ultrasonda kanama nerede, bebişin kalp atışları nasıl...

günaydın gültün... hormonlarımız her zaman ayarlı saat gibi çalışmıyor. bazen düzensizleşiyor. sonra tekrar normal düzenine dönüyor... belki senin LH da öyle bir dönemdedir. ilaçlarla hemen eski haline dönderilebiliyor. hiç dert etme...
test yap bakalım ne çıkacak.. belkide gecikmen güzel bir haberin işaretidir

günaydın hatunlarr naılsınız canlarım
allahım hepimize sağlık huzur ve mutluluk versin
maşallah bugün kalabalığızz
edut kvrck canlarım sıkmayın canınızı kırgınlıklar geçer inş. oluyo böyle şeyler

gultun, lapaci+, barays+, kvrck+, halev+, mugmug1, edut+
hepinize güzel bir hafta diliyorum bol hamil haberli olur inş.

tavuk gögsü çıkardım dondurucudan
tavuk şiş yaptım şinitzel yaptım fırında sebzeli yaptım dolmasını yaptık degişik bnişi arıyorum ne yapabilirim

şiş yap...tahta şişler varya....tavukalrı doğra, patlıcan, domates, biber bir kabın içine küp küp hazırla, yağ pul biber kekik ekle harmanla.... diz şişe... fırın tepsisiine diz, üstüne kalan yağlı karışımı dök, pişir....afiyet olsun..eğer seviyorsan üstüne son anda rende kaşar dök

kızlar bu arada şu prexeed ilgili ne düşünüyosrunuz ebaydan alsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…