Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

nasılsınız hanımlar
sabah bılg sarjı bıttı kalkmaya usendım
sonr azıcık uyumusum

şekerim eşin önce bi muayene olsun sabret azcık belki varikosel var ondan değerler biraz düştü herşey bi belli olsun :lepi:

vete öylede...yinede kullanmak faydalı olabiliyormuş eşinde de probşem olsa çünkü spermi koruyormuş ve akışını hızlandırıyormuş... vajinal sıvının taklidi

ağrısı yani erken başlamış dicektim :lepi:

erken başladı...sağ kasığım ağrımaya başladı...artı ne diyeceğim sana bu hafta sonu üroloğa gideceğiz ya...benim de cumartesi adetim başlayacak ya ben ne zaman gideyim doktora bana rahim filmi çekilecek galiba ya...bide aşılama felan derse doktro ya...yanlız hakkatten adet olacak gibi sızıyor...süper

ay bide sinir oldum kim fal baksa hamilesin kızın geliyor yok efendim ikizin olacak...abi insan düşünür ya olmuyorsa..hemen evlendin ya 2-3 sene geçti ne diyecek başkaç.....uyuz ooluyorum

canlar afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz

slm kızlar..Herkese iyi haftalar..Negatif bir enerji sezdim kızlar takmayın kafanıza erkekler bazen düşünmeden konuşuyorlar kalpten değildir o söyledikleri zamanla herşey geçer inşallah bu ay bebişiniz de gelir zemuszemus ayselcim canım haftasonu doktora gidicektin gittin mi yoksa ben mi yalnış hatırlıyorum CADIARZU

bitan hoşgeldin canım
evet gittim tatlım baya büyümüş bizim ufaklık
24 nisan hem ikili test hem de ense kalınlığı ölçülecek tekrar gidecez
ama bu sabah uyandığımda lekelenme vardı
korktum dr aradım ulaşamadım cebi de kapalı

sen nasılsın canım bulantılar geçti mi?

hoşgeldin kuzum

maşallah bebişine yaa benim de böle bikaç damla pembe gibi oldu bi daha olmadı ben hiç endişelenmedim niyeyse amma soğuk kanlıyım dimi ama sen yine de ara bi daha olursa gel kontrole diycektir eminim ben de 20 Nisan da kontrole gidicem hem ikili test zamanı da gelmiş oluyor çok merak ediyorum ne alemde diye eyvahedigeldismile bulantılarım sabahları tutuyo daha çok ama çok şükür gün boyu sürmüyor artık ama mide yanmasından kurtulamadım daha sanırm hiç kurtulamıycam çocuk büyüdükçe daha çok mide yanması olur diolar ( ah bebiş ahh sen bi sağ salim doğ bak ben sana neler yapıcam :))

hoşgeldin kuzum

hoşbuldum canımcım seni biraz moralsiz buldum ama bende çok kavga ediyodum eşimle biraz bencildir kendileri artık alıştım napıyım aklına ne gelirse söyler bide o da sağolsun o sinirli olunca ben susuyorum ama sakin olunca ben biniyorum tepesine :)) sende takma kafanı hayatım zamanla herşey düzeliyo Rabbim bi bebiş de verir inşallah bu ay size bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…