Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aman napalım öyleler..benim bu ay hatta bu yıl zor ama hayırlsı tabi sağol ii dileklerin için

adetin 3. günü git canım kan tetkiki falan yapılır rahim filmi de adetten sonraki hafta oluyo galiba gidince randevu alırsın rahim filmi için

e devam etmedi ama dimi sabhtan sonra...hafta sonu yordunmu kendini

inşallah değildir canım zaten devam etmemiş bence herşey yolunda :lepi:

bende ağrı için erken diye düşünmüştüm zaten sen haftasonu güzel yemekler yedin heralde bol boll kaydirigubbakcemile

kötükedihüsogalibaa....

ama bugün başladım rejime...sabha 1 dilim ekmekle labne sürülmüştü, öğlen 1 kase çorba, mantı ama mantıyı sadece yoğurtla yedim...o kadar...akşama sebze yiyeceğim

ara öğün yemeyi de unutma EDUTUM yoksa ters tepki yapar azar azar ye yinede

e devam etmedi ama dimi sabhtan sonra...hafta sonu yordunmu kendini
evet canım zaten gece olmuş sanırım ben sabah farkettim
çokta yorulmadım ama hiç iş yapmadım dersem yalan olur

canım ara öğün yerim genelde de açıkçası canım istemezse yemeyeceğim...çünkü sürekli yiyince acıkıyorum

edut ara öğün yemeğe çalış elma veya grissini çubuk falan iyi olur
yoksa aç bıakırsan akşama çabuk acıkırsınvereliniortak

biz buna yedikçe yiyesi gelme diyozz lakin bende öyleyim :roflol: :roflol: :roflol:

ben yedikçe yiyenim.....

evet canım zaten gece olmuş sanırım ben sabah farkettim
çokta yorulmadım ama hiç iş yapmadım dersem yalan olur

sende takılma kuzum....dinlen dikkate te kendne arkadaşımın 1 gün sürdü...yatmış bacaklarını havaya kaldırmış...bişicik olmadı

ben yedikçe yiyenim.....

sende takılma kuzum....dinlen dikkate te kendne arkadaşımın 1 gün sürdü...yatmış bacaklarını havaya kaldırmış...bişicik olmadı

İnş. canım önemli birşey değildir. yarın öğrenince hemen size haber verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…