- Konu Sahibi alaycikus67
-
HOŞGELDİN SUPREME
KIZLAR BEN YEMEĞE GEÇİYORUM
GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ TEKRARopuyorumnanaktan
hoşbuldum canımcım seni biraz moralsiz buldum ama bende çok kavga ediyodum eşimle biraz bencildir kendileri artık alıştım napıyım aklına ne gelirse söyler bide o da sağolsun o sinirli olunca ben susuyorum ama sakin olunca ben biniyorum tepesine :)) sende takma kafanı hayatım zamanla herşey düzeliyo Rabbim bi bebiş de verir inşallah bu ay size bilmiyorumkismile
erken başladı...sağ kasığım ağrımaya başladı...artı ne diyeceğim sana bu hafta sonu üroloğa gideceğiz ya...benim de cumartesi adetim başlayacak ya ben ne zaman gideyim doktora bana rahim filmi çekilecek galiba ya...bide aşılama felan derse doktro ya...yanlız hakkatten adet olacak gibi sızıyor...süper
adetin 3. günü git canım kan tetkiki falan yapılır rahim filmi de adetten sonraki hafta oluyo galiba gidince randevu alırsın rahim filmi için
hoşbulduk cnm afıyet olsunnopuyorumnanaktan
sağol yemeğimi yedim geldim
nasılsın canım?
aysel doktoru arayabildinmi canım
aysel doktoru arayabildinmi canım
CANIM DR UN CEBİ DE KAPALI
YARIN SABAHTAN BAŞKA BİR DR A GİDECEM
BİRDE SAĞLIK OCAĞINA GİDECEM HAMİLE KALINCA GİDİP KAYIT OLMAK GEREKİYORMUŞ
İNŞ. ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİLDİR BU KANAMA:Saruboceq:
CANIM DR UN CEBİ DE KAPALI
YARIN SABAHTAN BAŞKA BİR DR A GİDECEM
BİRDE SAĞLIK OCAĞINA GİDECEM HAMİLE KALINCA GİDİP KAYIT OLMAK GEREKİYORMUŞ
İNŞ. ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİLDİR BU KANAMA:Saruboceq:
kasık ağğrım geçti bende adet olacağım sandım valla:uhm:
bende ağrı için erken diye düşünmüştüm zaten sen haftasonu güzel yemekler yedin heralde bol boll kaydirigubbakcemile
kötükedihüsogalibaa....
ama bugün başladım rejime...sabha 1 dilim ekmekle labne sürülmüştü, öğlen 1 kase çorba, mantı ama mantıyı sadece yoğurtla yedim...o kadar...akşama sebze yiyeceğim
ara öğün yemeyi de unutma EDUTUM yoksa ters tepki yapar azar azar ye yinede
canım ara öğün yerim genelde de açıkçası canım istemezse yemeyeceğim...çünkü sürekli yiyince acıkıyorum
evet canım zaten gece olmuş sanırım ben sabah farkettime devam etmedi ama dimi sabhtan sonra...hafta sonu yordunmu kendini
canım ara öğün yerim genelde de açıkçası canım istemezse yemeyeceğim...çünkü sürekli yiyince acıkıyorum
biz buna yedikçe yiyesi gelme diyozz lakin bende öyleyim :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım zaten gece olmuş sanırım ben sabah farkettim
çokta yorulmadım ama hiç iş yapmadım dersem yalan olur
ben yedikçe yiyenim.....
sende takılma kuzum....dinlen dikkate te kendne arkadaşımın 1 gün sürdü...yatmış bacaklarını havaya kaldırmış...bişicik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?