Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canlar kocişim sonuçları almaya gitti bakalım ne çıkacak

selamn kızlar nasılsınız? ben çok uzun süreli uğrayamıyorum yanınıza. ama ara ara girip kontrol ediyorum okumaya çalışıyorum geçmişi.Bende durumlar iyice garipleşti. En son doktor 5 günlük ptrogestan vermişti.O biteli 6. günüm bugün yarın süre doluyor ve benim ancak bugün adetim başladı.O da tam sökülmedi sadece wc de tuvalet kağıdına akıntıyla geliyor.Doktroru arayacağım.Muhtemelen bu hafta içi bir kontrolüm olur. Bu durumda son adet tarihimden 52 gün sonra adet oldum.
Çok canım sıkılıyor aslında.moralim hiç yüksek değil. Bazen ilk sayfadaki listeye bakınca benim hiç adım olmayacak herhalde orada diyorum.
Bakalım sonum hayır olur inşallah. Belki adetimden sonra rahim filmi çektiririm.
Gelişmeleri de size bildiririm.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

olsun kuzum o listede hepimiz olana kadar bekleyecekler bizi. üzme sen kendinikaydirigubbakcemile5

olsun kuzum o listede hepimiz olana kadar bekleyecekler bizi. üzme sen kendinikaydirigubbakcemile5

öyle de canım hep 1 ay kaybediyorum.... tedaviden sonraki ay hep kayıp oluyor benim için. Geçen sefer klomenden sonra kist oldu doğum kontrol kullanmak zorunda kaldım şubat ayı öyle ziyan oldu.Martta tekrar klomen kullandım bu sefer kistte yok ama bu seferde adetim bir türlü gelmedi.en son 20 şubatta adet olmuştum bugün 12 Nisan... 52 gün oldu el insaf yani.
Adet oldum olalı hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Ne gecikme,ne kist... Ne zaman ki evlendim üst üste antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o zaman bozuldu işler

e bacım haklısın ama hepimizi hikayesi farklıda olsa sonucu aynı bak eşimle bana ikimizdede problem var...bakalım napacağız....

bu arada kızlar ben arı sütü tableti içmeye başladım....arı sütü kadınlara çok yararlıymış... bir araştırmada kısır arılar arı sütü içerek doğurgan hale geliyorşarmış...ki hiç işe yaramasada bağışıklık sistemine ii geliyor...ben balla kullanamadım balenin tabletini aldım...aklınızda olsun

e bacım haklısın ama hepimizi hikayesi farklıda olsa sonucu aynı bak eşimle bana ikimizdede problem var...bakalım napacağız....

Öyle hayatım hepimizin bir vakti var. Rabbim bizi o vakte kadar bekletiyor. Ben eminim senin de diğer arkadaşlar gibi olacak tam tüp bebeğe karar vermiken bebişin sana süpriz yapacak.

Acaba cidden o tabletler saf arı sütü mü? yoksa direkt arı sütü alıp onu mu tüketmek lazım

Acaba cidden o tabletler saf arı sütü mü? yoksa direkt arı sütü alıp onu mu tüketmek lazım

kuzu ben sahibyle konuştum adam ikisinide satıyor...imkanın varsa bence safını yemek mantıklı zaten.... ben kürlerde bal diyince dişim kamaşıyor op yüzden tablet aldım...birde saf olanı bala karıştırabilirsin ama buzdolabında saklamak şart...ben dediğim gibi balı severim ama her sabah içmem diye böyle aldım

ankaradan aldım hemde...merkezi orda ama ben acity den aldım hafta sonu...asıl yeri galiba keçiörende..nette vardır adresi

gaye sen gidip sorarsan birde şu yeni ürünü sorsana FERFEX galiba erkeler için yapılmış içeriğine baksana
Bu ürün Çam Balı, Arı Poleni, Keçiboynuzu Tozu, Epimedyum Ekstraktı, Demir dikeni Ekstraktı, Liyofilize Arı Sütü, ginseng Ekstraktıdan oluşmaktadır.

canlarım sonuçları almış eşim ama morfoloji yazmıyormuş nasıl oluyor

bakılan sonuçlar şunlar;
volüm: 4.5 ml
likefaksiyon: 20
viskozite: normal
agglütinasyon: -
ph: -
sperm sayısı 1*10
motilite:%20
ileri hareketli:%20
ileri hareketli hızlı:0,2*10
yuvarlak hücre:0.6*10

bu kadar bu 6 günlük ilişkisiz sonuçlar canlarım yardımcı olrsanız sevinirim

Kıvırcık canım yazdığımı gördüğünde eşine sorup cevap yazarsan sevinirim yarın okurum bende

Son düzenleme:

kuzu ileri hareket %25 olmalı ama 6 gün perhizden dolayıdır o çünkün erken vermeniz sayısını geç vermeniz hızını etkiliyor...%20 iyi
sayıyı anlamadım 1 10 ne ya..eğer 1 üzeri 10 ise 10 milyar oda normal geliba...

benim anladığım kadarıyla sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…