- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
canlar kocişim sonuçları almaya gitti bakalım ne çıkacak
canlar kocişim sonuçları almaya gitti bakalım ne çıkacak
selamn kızlar nasılsınız? ben çok uzun süreli uğrayamıyorum yanınıza. ama ara ara girip kontrol ediyorum okumaya çalışıyorum geçmişi.Bende durumlar iyice garipleşti. En son doktor 5 günlük ptrogestan vermişti.O biteli 6. günüm bugün yarın süre doluyor ve benim ancak bugün adetim başladı.O da tam sökülmedi sadece wc de tuvalet kağıdına akıntıyla geliyor.Doktroru arayacağım.Muhtemelen bu hafta içi bir kontrolüm olur. Bu durumda son adet tarihimden 52 gün sonra adet oldum.
Çok canım sıkılıyor aslında.moralim hiç yüksek değil. Bazen ilk sayfadaki listeye bakınca benim hiç adım olmayacak herhalde orada diyorum.
Bakalım sonum hayır olur inşallah. Belki adetimden sonra rahim filmi çektiririm.
Gelişmeleri de size bildiririm.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
olsun kuzum o listede hepimiz olana kadar bekleyecekler bizi. üzme sen kendinikaydirigubbakcemile5
öyle de canım hep 1 ay kaybediyorum.... tedaviden sonraki ay hep kayıp oluyor benim için. Geçen sefer klomenden sonra kist oldu doğum kontrol kullanmak zorunda kaldım şubat ayı öyle ziyan oldu.Martta tekrar klomen kullandım bu sefer kistte yok ama bu seferde adetim bir türlü gelmedi.en son 20 şubatta adet olmuştum bugün 12 Nisan... 52 gün oldu el insaf yani.
Adet oldum olalı hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Ne gecikme,ne kist... Ne zaman ki evlendim üst üste antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o zaman bozuldu işler
e bacım haklısın ama hepimizi hikayesi farklıda olsa sonucu aynı bak eşimle bana ikimizdede problem var...bakalım napacağız....
bu arada kızlar ben arı sütü tableti içmeye başladım....arı sütü kadınlara çok yararlıymış... bir araştırmada kısır arılar arı sütü içerek doğurgan hale geliyorşarmış...ki hiç işe yaramasada bağışıklık sistemine ii geliyor...ben balla kullanamadım balenin tabletini aldım...aklınızda olsun
Acaba cidden o tabletler saf arı sütü mü? yoksa direkt arı sütü alıp onu mu tüketmek lazım
Acaba cidden o tabletler saf arı sütü mü? yoksa direkt arı sütü alıp onu mu tüketmek lazım
Şimdi burdaydı nereye kaybolduohaoldumsmile
bakılan sonuçlar şunlar;
volüm: 4.5 ml
likefaksiyon: 20
viskozite: normal
agglütinasyon: -
ph: -
sperm sayısı 1*10
motilite:%20
ileri hareketli:%20
ileri hareketli hızlı:0,2*10
yuvarlak hücre:0.6*10
bu kadar bu 6 günlük ilişkisiz sonuçlar canlarım yardımcı olrsanız sevinirim
Kıvırcık canım yazdığımı gördüğünde eşine sorup cevap yazarsan sevinirim yarın okurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?