Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende bilmiyorum ki canım eve gidince bakarım değerlere ona göre yarın yazarım dr yerinde yokmuş göstermemiş eşim o yüzden yarına kaldı neyse hayırlısı iyi şeyler desinde gerisi sorun değil

neyse ben çıkıyorum canlarım hepinize iyi akşamlar öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

halevcim biraz önce degerlere eşimle beraber baktık
ben size normal olması gereken degerleri söyleyim ona göre yorumlarsınız dedi yazıyorum buraya hem diger kızlara da faydası olur
sperm sayısı:20.000.000ve üzeri
ileri yönde hızlı hareket:%25 ve üzeri
ileri yönde hızlı ve yavaş hareket toplamının:%50 ve üzeri
morfoloji:%14 ve üzeri (en önemlisi buymuş) bu %7 ile %14 arası ise supfertil denilirmiş ve bu da çocuk olma ihtimali olabilir demekmiş ama %7nin altındaysa infertil demek oluyomuş
eger sadece bu sonuçlar böyleyse başka tahlile gerek yokmuş bu erkek saglıklı demekmiş
bi de morfolojiyi heryerde yaptırmamak gerekiyormuş çünkü çok degişken bişeymiş herkes yapamıyomuş
eger işinize yararsa sevinirim

günaydın kızlarrrr....kimse uyanmamış...artı ilgisizlik hadsaffada....

tşk ederim tatlım bilgilerin için

günaydın halev
günaydın edutcum
nasılsınız kızlar
halevim eşinde varikosel olabilirmiş gösterdi mi

gunaydın edut ve kıvırcık
günaydın tatlım nasılsın

kızlarrrrr
dün gece bi rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim nolur güzel şeylere yorun ki güzel olsun
ben üniversite de oıkuyorum dersteyiz.afedersiniz ama çişim geliyor kaydirigubbakcemile3
sonra lavaboya koşuyorum havalandırma boşlugunda pencerenin kenarında bir kız bebek sapsarı saçları var küçücük o kadar tatlı ki ..büyük ihtimalle yeni dogmuş hemen oraya atmışlar...ben çok korkuyorum tabi hemen hocama haber veriyorum yetkililer falan geliyor bebegi alıyolar..nolur o benim olsun ama çok tatlı diyorum..hayır deyip kızıyolar
her neyse asıl olay şurda kopuyor ben üzülüyorum koridorda sınıfa dokru giderken lorke yi görüyorum sandalyeye oturmuş o bebegi almış ve emziriyor ...diyorum ki napıyosun sen azıcık daha bekle kendi çocugun olacak..ama çok üzüldüm çok açmış doyurmam lazım onu..
orda uyandım işte
hayırlara çıkarda lorke bu ay bize güzel bi haberler verir inşallahhhhhhh :Saruboceq:

günaydın halev
günaydın edutcum
nasılsınız kızlar
halevim eşinde varikosel olabilirmiş gösterdi mi

günaydın canım bugün gösterecek bu hacettepenin verdiği değerler ne kadar değişik 1x106ml ne demek anlamadım ki öyle milyonlu rakam falan yazmamışlar ki

günaydın canım bugün gösterecek bu hacettepenin verdiği değerler ne kadar değişik 1x106ml ne demek anlamadım ki öyle milyonlu rakam falan yazmamışlar ki
hayırlısı olsun tatlım güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
edut+, halev+, kvrck+, mugmug günaydıın yavru kuşlarr
günaydın güselimmm bayanssulusmile

halevim valla bunca senedir spermiyogram bakıyom seninki bi garip geldi bana hacettepe iyidir ama doktora bi göstersin sayı 1 ml 106 milyon gibi geldi bana ama emin değilim bugün gitcek mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…