- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
günaydın tatlım nasılsın
kızlarrrrr
dün gece bi rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim nolur güzel şeylere yorun ki güzel olsun
ben üniversite de oıkuyorum dersteyiz.afedersiniz ama çişim geliyor kaydirigubbakcemile3
sonra lavaboya koşuyorum havalandırma boşlugunda pencerenin kenarında bir kız bebek sapsarı saçları var küçücük o kadar tatlı ki ..büyük ihtimalle yeni dogmuş hemen oraya atmışlar...ben çok korkuyorum tabi hemen hocama haber veriyorum yetkililer falan geliyor bebegi alıyolar..nolur o benim olsun ama çok tatlı diyorum..hayır deyip kızıyolar
her neyse asıl olay şurda kopuyor ben üzülüyorum koridorda sınıfa dokru giderken lorke yi görüyorum sandalyeye oturmuş o bebegi almış ve emziriyor ...diyorum ki napıyosun sen azıcık daha bekle kendi çocugun olacak..ama çok üzüldüm çok açmış doyurmam lazım onu..
orda uyandım işte
hayırlara çıkarda lorke bu ay bize güzel bi haberler verir inşallahhhhhhh :Saruboceq:
hayırlısı olsun tatlım güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
günaydın güselimmm bayanssulusmile
edut+, halev+, kvrck+, mugmug günaydıın yavru kuşlarr
halevim valla bunca senedir spermiyogram bakıyom seninki bi garip geldi bana hacettepe iyidir ama doktora bi göstersin sayı 1 ml 106 milyon gibi geldi bana ama emin değilim bugün gitcek mi doktora
hayırlısı olsun tatlım güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
günaydın güselimmm bayanssulusmile
kız mugmug belkim seninki anneliktir ya:)) ne zaman günün
günaydın tatlım
cuma yawrum
beklıyos yıne
gunaydın bıttte
günaydın tatlım nasılsın
kızlarrrrr
dün gece bi rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim nolur güzel şeylere yorun ki güzel olsun
ben üniversite de oıkuyorum dersteyiz.afedersiniz ama çişim geliyor kaydirigubbakcemile3
sonra lavaboya koşuyorum havalandırma boşlugunda pencerenin kenarında bir kız bebek sapsarı saçları var küçücük o kadar tatlı ki ..büyük ihtimalle yeni dogmuş hemen oraya atmışlar...ben çok korkuyorum tabi hemen hocama haber veriyorum yetkililer falan geliyor bebegi alıyolar..nolur o benim olsun ama çok tatlı diyorum..hayır deyip kızıyolar
her neyse asıl olay şurda kopuyor ben üzülüyorum koridorda sınıfa dokru giderken lorke yi görüyorum sandalyeye oturmuş o bebegi almış ve emziriyor ...diyorum ki napıyosun sen azıcık daha bekle kendi çocugun olacak..ama çok üzüldüm çok açmış doyurmam lazım onu..
orda uyandım işte
hayırlara çıkarda lorke bu ay bize güzel bi haberler verir inşallahhhhhhh :Saruboceq:
kıvırcığım nasılsın rüyanın hayır olsun diyelim
günaydın tatlım
cuma yawrum
beklıyos yıne
gunaydın bıttte
mugicim sen beklemeye başlamışsın canım inşallah sonunda:ecrin_bebek:
sagol tatlım iyiyim inşallah hayırlısı olurkıvırcığım nasılsın rüyanın hayır olsun diyelim
ay inşalaah kuzum ama senin rüyan çıkıyor
günaydın tatlım
cuma yawrum
beklıyos yıne
gunaydın bıttte
günaydın mugmug hadi hayırlısı inşallah günün güzel bi haber için aksar:1hug:
naber kuzu....kasık ağrım arada devam ediyor.ama özelikle sağ tarafım..geldi gelecek benimkiler galiba...
Herkese günaydin...Kac gündür hasta yatiyordum giremedim pek...Ama bugün bomba gibi geldim :)
kıs yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz
günaydın tatlım
gidecek canım ama asıl dra değil burdaki sağlık ocağında anlayan bi dr var branşı değil ama ona gidecek mecburen
inşallah canım
Herkese günaydin...Kac gündür hasta yatiyordum giremedim pek...Ama bugün bomba gibi geldim :)
günaydın canlarım nasılsınız
BebisKoM88+, mugmug1, edut+, bitte+, halev+, kvrck+
kvrck
rüyan güzel demek önce lorke
hamiş kalacak sonra sen canım
allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
günaydın canlarım nasılsınız
BebisKoM88+, mugmug1, edut+, bitte+, halev+, kvrck+
kvrck
rüyan güzel demek önce lorke
hamiş kalacak sonra sen canım
allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?