- Konu Sahibi alaycikus67
-
bebiş nasıl bebiko...geömiş olsun bu arada kuuzu
bebişim geçmiş nolsun canım
günaydın tatlım hoşgeldin çok geçmiş olsun:1hug:
halev burda bir erkek inf. bölümünde sperm analizi topiğine gir bakalım değeleri millet uzman olmuş orada....bide tüp bebkte doktorlar yorumluyor
tamam tatlım hemen :1rolleyes:bakayım sağol
edutum sperm analizi topiğini göremedim ya
evet erken adet olucam:))))))))) kız deli hala umudunun olması ne hoşşşş....yerim seni yerolumunekankayizsmile
kıss umutlu olcan tabee bi tanesi yetiyo kaldı ki bizde milyonlar var hauheu
bayars nerde ya....doktora gittimi acaba
bayars kim ya tanıyamadım :uhm:
günaydın tatlım nasılsın
kızlarrrrr
dün gece bi rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim nolur güzel şeylere yorun ki güzel olsun
ben üniversite de oıkuyorum dersteyiz.afedersiniz ama çişim geliyor kaydirigubbakcemile3
sonra lavaboya koşuyorum havalandırma boşlugunda pencerenin kenarında bir kız bebek sapsarı saçları var küçücük o kadar tatlı ki ..büyük ihtimalle yeni dogmuş hemen oraya atmışlar...ben çok korkuyorum tabi hemen hocama haber veriyorum yetkililer falan geliyor bebegi alıyolar..nolur o benim olsun ama çok tatlı diyorum..hayır deyip kızıyolar
her neyse asıl olay şurda kopuyor ben üzülüyorum koridorda sınıfa dokru giderken lorke yi görüyorum sandalyeye oturmuş o bebegi almış ve emziriyor ...diyorum ki napıyosun sen azıcık daha bekle kendi çocugun olacak..ama çok üzüldüm çok açmış doyurmam lazım onu..
orda uyandım işte
hayırlara çıkarda lorke bu ay bize güzel bi haberler verir inşallahhhhhhh :Saruboceq:
evet canım bende merak ettım acıkcasılorkeeebak kıvırcık seni rüyasında görmüş...kuzu çıkıyor onun rüyaları
ii valla şişkinim ben:)))))
konu sahibi:)))) alla seni napsın şaşkoloz
kızlaaaar gunaydınlar hepınıze opuyorum kavustum sıze...
kayınvalıdemler gıttı karsıda ananede kalacaklar bıraz da
kız hayırdır valla sakınce okuyordum yazını adımı gorunce sok oldum bırden :1shok:
bakalım neler olur daha cok gunum var ama calısmalarımız olacak tabıkıı aklinialirimsmile
evet canım bende merak ettım acıkcası
dun klomen bıttı pers kontrolum var yumurtalara bakılacak hayırlısı ınsallah
nıyeeeee ptesı dıyetı baslamadımı yoksalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?