- Konu Sahibi alaycikus67
-
arkadaşlar herkese gunaydınnnn gununuz guzel geçsinguclubacismile
aysel doktora gitcekti diye biliyom ben ama
aysel nerelerdeki acebe? aklım onda kaldı
adet olucam ya kuzum
evet canım bende beklıom sanırım doktora gıttı ...hayırlı haberlelerle gelır ınsallah cok kısı yasıyomus bu lekelenmelerı tedrgın oldu tabı en ıyısı kontrol oluop rahatlaması
hımm o zaman mesele yok dedım bızım kız ısı bozdumu
valla dun toplamda 3 dilim ekmek yedım bu benım ıcın mucıze gıbı yaaa zemuszemus
sanırım mıdemı kuculttum alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5
geldımı esın gectımı kızgınlıgın
dun bende cok kotuydum gece esımle konustuk ıkımızde bırbrımızı yanlıs anlamıs ve uzulmusuz :çok üzgünüm:
bosuna sınırler gectı bırgunumuz yanı yazık
ama sonra hersey yoluna gırdı aklinialirimsmile
günaydın dünyanın en güzel annelerı ve anne adayları nasılsınız bu sabah
günayddıınn.. Ne güzel bir giriş yaptın..
iyiiyiz sende iyisin inş.
oluyor öyle...aman sen dikkat et kendine ama sağlıklı beslen kuzum...bak bide rüya çıkarsa
hoşbulduk, halev sen ankarada hangi doktora gidiosun ?leklenme başladı bende sanırım adetim sokuluo ama testin negatif çıkıp adetim tam gelmediği surece hala umutlanıosun ya bu yinede beni ayakta tutuo.burda herkesin isteği bir bu nedenle herşeyi paylaşmakta guzel oluo.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
canım benim gittiğim daimi bir dr yok en son hamilelik düşündüğümde hacettepeye gitmiştim memnun kalmadım çünkü kan testi yaptıramadım bi muayene etti sonrasında ultrason istedi o kadar şimdi eşimde spermiograma baktırdı eğer hasta olursam bu ay içinde Gayenin gittiği dra gitmeyi düşünüyorum canım a.s[/QUOT
anladım canım gebelik için bir doktor edinmelisin tabi.bende gayeyle aynı kliniğe gidiorum ama doktorlarımız farklı.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
ıyıyım canım yanı bu sabah ıyı olma kararı aldım
adayım bende dimi:)))))) ayyyyy canım sanada en güzel günler...ne güzel giriş buŞeniz
tabıkı adaysın canım benım hepımız adayız hepımız anne olucaz allahın ıznıyle bızım neyımız eksık dımı ama hem tıp ılerledı sımdı olmasa seneye olur seneye olmasa obur sene olur beklerız nolcak :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?