Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aysel nerelerdeki acebe? aklım onda kaldı

evet canım bende beklıom sanırım doktora gıttı ...hayırlı haberlelerle gelır ınsallah cok kısı yasıyomus bu lekelenmelerı tedrgın oldu tabı en ıyısı kontrol oluop rahatlaması

adet olucam ya kuzum

hımm o zaman mesele yok dedım bızım kız ısı bozdumu

valla dun toplamda 3 dilim ekmek yedım bu benım ıcın mucıze gıbı yaaa zemuszemus
sanırım mıdemı kuculttum alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5

geldımı esın gectımı kızgınlıgın
dun bende cok kotuydum gece esımle konustuk ıkımızde bırbrımızı yanlıs anlamıs ve uzulmusuz :çok üzgünüm:
bosuna sınırler gectı bırgunumuz yanı yazık
ama sonra hersey yoluna gırdı aklinialirimsmile

oluyor öyle...aman sen dikkat et kendine ama sağlıklı beslen kuzum...bak bide rüya çıkarsa

hoşbulduk, halev sen ankarada hangi doktora gidiosun ?leklenme başladı bende sanırım adetim sokuluo ama testin negatif çıkıp adetim tam gelmediği surece hala umutlanıosun ya bu yinede beni ayakta tutuo.burda herkesin isteği bir bu nedenle herşeyi paylaşmakta guzel oluo.

günayddıınn.. Ne güzel bir giriş yaptın..
iyiiyiz sende iyisin inş.

ıyı bı moral olsun ıstedım sızlere canım tabı bana da ıcıme dogdu bu yıl hamıle kalcam hemde en kısa zamanda kac gecedır ruyamda hep aynı bebegı goruyorum hayırdır ınsalah bebek nasıl canım ıkınızde ıymısınız :ecrin_bebek:

günaydın dünyanın en güzel annelerı ve anne adayları nasılsınız bu sabah

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

canım benim gittiğim daimi bir dr yok en son hamilelik düşündüğümde hacettepeye gitmiştim memnun kalmadım çünkü kan testi yaptıramadım bi muayene etti sonrasında ultrason istedi o kadar şimdi eşimde spermiograma baktırdı eğer hasta olursam bu ay içinde Gayenin gittiği dra gitmeyi düşünüyorum canım a.s

adayım bende dimi:)))))) ayyyyy canım sanada en güzel günler...ne güzel giriş buŞeniz

tabıkı adaysın canım benım hepımız adayız hepımız anne olucaz allahın ıznıyle bızım neyımız eksık dımı ama hem tıp ılerledı sımdı olmasa seneye olur seneye olmasa obur sene olur beklerız nolcak :enbuyukkk:

leylem, edut+, lapaci+, lorkee+, gultun slm hatunlarrrrr

leylem canım bele kup vurdurduktan sonra seninde ıslanman kolaylaştımı
kupkuru oluyodum önceden şimdi ıslanmam kolaylaştı
edutum niye öyle düşünüyosun uğpra sen yine kuşum yerim seni
eğer kafana takmayıp ilişkiye gridiysen nasıl olsa oluyo diye edut hamişsin bu ay canım
diğer topikte bir hatun vardı eşinin spermleri azdı ve şimdi hamile 4 aylık falan sanırım
kafaya takmamak lazım canlarım

aslansın sen....canım benimmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…