Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

inş...:Saruboceq:
biz iyiyz çok şükür... bebiş büyüyo ben büyüyorum =))

lapacı ordamısın ya canım ben hala senın hamılelıgını dusunuyorum yanı daha onceden hamıle deılmıydın nerden bılıyosun 30.gun kaldıgını canım ya bana yazarsan sevınırım yanlıs anlama bızede umut olsun dıye soruyorum cunku ben adetıme bı hafta kala pek gırmıyorum ılıskıye yanı sansımız varmı o zaman da bilmiyorumkismile

valla canım bılemıyorumkı ama son gunlerde bı ısteksızlık var bende nedense sanırım bı gorev halıne geldıgı ıcındır ama gecen ay sogan suyu ıctım dıyemı bılmıyorum bu ay adetın 14. gunune kadar akıntım vardı ama ondan sonra hıc olmuyo neden acaba anlayamadım sımdı de bogrtlen kökune basladım bakalım nolcak

orcanım hayırlısı...artı artık üzülüp söylemiyorum ben...Allahın dediği olacak hepimiz biliyoruz....hayırlı zamanda hayırlı evlat..bunuda lorkeden öğrendim namaz kılınca bile hepimize duam bu...

29 kasımda adet oldum en son.. normal olaak 29 aralıkda adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. herzamankş gibi gecikme sandım... beklemeye başladım. bu arada 27 aralık evlilik yıldönümümüz. o gün kan testi yaptırdım bebiş varsa eşime sürpriz yapayım istedim negatif çıktı. yumurtlama günlerim geçtikten sonra düzenli ilişkimiz hiç olmadı. evlilik yıldönümümüzde de canım sıkkındı negatif çıktığı için. sadece 29 aralıkda birlikte olduk. diğer günlerde hep her an adet olucak gibiydim o nedenle birliktelik olmadı. yani o dönem sadece 29 aralıkta birlikte olduk. sonra adet gelmeyince doktora gittim 40. gün... ultrasonla baktı birşey yok dedi adet söktürücü ilaç verdi. 1 hafta kullandım yine adet yok. tekrar gittim 50. gün. yine baktı bişi yok bekliceksin dedi. o ara bitki çayları içtim adet söktürücü. civanperçemi çayı falan.. yine bişi yok. 60. gün tüp bebek merkezine gittim. aşılama yapalım sana dedi dr... ama önce adet olmanı sağlamak gerek dedi... herşeyi konuştuk eşim spermiogram verdi falan filan.. gel şimdi muayene edelim dedi ve minişimin kesesini gördü....
işte hikaye bu =))

allah tamamına erdırsın canım kucagına almayı nasıp etsın sana sordugum soruyada cvp yazarsan sevınırım taze annecık

aminn.. inşallahh.. darısı hepinizin başına inş.. rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin hepinize..
soruna cvp verdim... oku bakalım

kesınlıkle hayırlı olması cok oenmlı zamanın da evladın da :Saruboceq:
saol canım duaların ıcın ...

bu arada dr keseyi görünce ölçüyor ve tahmini gebelik haftanı ve ne zaman hamile kaldığını söylüyor. 3 farklı doktora gittim hepside hamile kaldığım tarihi 29 aralık dediler.. bebeğin gelişimide o tarihe göre gidiyor şu an... yani tarihten çok eminim... sordum bu iş nasıl oldu diye gittiğim dr lara.. tesadüf o gün yumurtlamışsın ve ilişki olmuş dediler....

baafffoooooooo
canım hoşgeldinn
nasılsıınnnn
miniş nasılllll
seni bir türlü yakalayıp söyleyemedim ben... erkek olucak gibi içime doğuyor =)))) sağlıklı sıhhatli olsunda...
nasılsın varmı bir problem? nasıl gidiyor hamilelik

allah allah ya bak ıste olacagı varsa nasıl oluyo o kadar ılac bıtkı cayı genede tutunmus sana bebısın allah kucagına almayı nasıp etsın canım sastım kaldım valla

asalında cok guzel olmus tarıhını hıc unutmazsın ne guzel:ecrin_bebek:

bızımde evlılık yıldonumumuz 20 nısan bı hafta kaldı oyle bısey benımde basıma gelse keske ama adetıme cok yakın

asalında cok guzel olmus tarıhını hıc unutmazsın ne guzel:ecrin_bebek:

dediğin gibi allahın işi.. 1 sene tedavi gördüm. klomen kullandım. çatlatma iğnesi oldum. yumurta çatladı ve ilişki oldu ama hamile kalamadım. o ay bıraktım tedaviyi... ve adet olamadım işte... sonrada anlattığım gibi gelişti herşey.. rabbim vermeyince ne yapsan olmuyor işte....

evet canım bak ne guzel olmus ya alahın ısı ıste

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leylem, edut, lapaci, bitte, yelizipucu, lorkee, bitan, halev oooo allah bereketını artırsın ne kalabalık gun boyle

selam kızlarr
benim bilgisayarımda sorun var sanırım bugün olmayacamm
bu arada yarın başka bir dr buldum ona gidecem
bu sabahta sağlık ocağına kayıt yaptırdım
20. haftada tetanoz aşısı var arkadaşlar duyrulurrrrrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…