- Konu Sahibi alaycikus67
-
ıyı bı moral olsun ıstedım sızlere canım tabı bana da ıcıme dogdu bu yıl hamıle kalcam hemde en kısa zamanda kac gecedır ruyamda hep aynı bebegı goruyorum hayırdır ınsalah bebek nasıl canım ıkınızde ıymısınız :ecrin_bebek:
leylem, edut+, lapaci+, lorkee+, gultun slm hatunlarrrrr
leylem canım bele kup vurdurduktan sonra seninde ıslanman kolaylaştımı
kupkuru oluyodum önceden şimdi ıslanmam kolaylaştı
edutum niye öyle düşünüyosun uğpra sen yine kuşum yerim seni
eğer kafana takmayıp ilişkiye gridiysen nasıl olsa oluyo diye edut hamişsin bu ay canım
diğer topikte bir hatun vardı eşinin spermleri azdı ve şimdi hamile 4 aylık falan sanırım
kafaya takmamak lazım canlarım
lorkeee senin hamiş haberini alacaz ne zamandı adetin canım
aslansın sen....canım benimmmmmŞeniz
inş...:Saruboceq:
biz iyiyz çok şükür... bebiş büyüyo ben büyüyorum =))
leylem, edut+, lapaci+, lorkee+, gultun slm hatunlarrrrr
leylem canım bele kup vurdurduktan sonra seninde ıslanman kolaylaştımı
kupkuru oluyodum önceden şimdi ıslanmam kolaylaştı
edutum niye öyle düşünüyosun uğpra sen yine kuşum yerim seni
eğer kafana takmayıp ilişkiye gridiysen nasıl olsa oluyo diye edut hamişsin bu ay canım
diğer topikte bir hatun vardı eşinin spermleri azdı ve şimdi hamile 4 aylık falan sanırım
kafaya takmamak lazım canlarım
lapacı ordamısın ya canım ben hala senın hamılelıgını dusunuyorum yanı daha onceden hamıle deılmıydın nerden bılıyosun 30.gun kaldıgını canım ya bana yazarsan sevınırım yanlıs anlama bızede umut olsun dıye soruyorum cunku ben adetıme bı hafta kala pek gırmıyorum ılıskıye yanı sansımız varmı o zaman da bilmiyorumkismile
allah tamamına erdırsın canım kucagına almayı nasıp etsın sana sordugum soruyada cvp yazarsan sevınırım taze annecık
orcanım hayırlısı...artı artık üzülüp söylemiyorum ben...Allahın dediği olacak hepimiz biliyoruz....hayırlı zamanda hayırlı evlat..bunuda lorkeden öğrendim namaz kılınca bile hepimize duam bu...
allah allah ya bak ıste olacagı varsa nasıl oluyo o kadar ılac bıtkı cayı genede tutunmus sana bebısın allah kucagına almayı nasıp etsın canım sastım kaldım valla29 kasımda adet oldum en son.. normal olaak 29 aralıkda adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. herzamankş gibi gecikme sandım... beklemeye başladım. bu arada 27 aralık evlilik yıldönümümüz. o gün kan testi yaptırdım bebiş varsa eşime sürpriz yapayım istedim negatif çıktı. yumurtlama günlerim geçtikten sonra düzenli ilişkimiz hiç olmadı. evlilik yıldönümümüzde de canım sıkkındı negatif çıktığı için. sadece 29 aralıkda birlikte olduk. diğer günlerde hep her an adet olucak gibiydim o nedenle birliktelik olmadı. yani o dönem sadece 29 aralıkta birlikte olduk. sonra adet gelmeyince doktora gittim 40. gün... ultrasonla baktı birşey yok dedi adet söktürücü ilaç verdi. 1 hafta kullandım yine adet yok. tekrar gittim 50. gün. yine baktı bişi yok bekliceksin dedi. o ara bitki çayları içtim adet söktürücü. civanperçemi çayı falan.. yine bişi yok. 60. gün tüp bebek merkezine gittim. aşılama yapalım sana dedi dr... ama önce adet olmanı sağlamak gerek dedi... herşeyi konuştuk eşim spermiogram verdi falan filan.. gel şimdi muayene edelim dedi ve minişimin kesesini gördü....
işte hikaye bu =))
bu arada dr keseyi görünce ölçüyor ve tahmini gebelik haftanı ve ne zaman hamile kaldığını söylüyor. 3 farklı doktora gittim hepside hamile kaldığım tarihi 29 aralık dediler.. bebeğin gelişimide o tarihe göre gidiyor şu an... yani tarihten çok eminim... sordum bu iş nasıl oldu diye gittiğim dr lara.. tesadüf o gün yumurtlamışsın ve ilişki olmuş dediler....
asalında cok guzel olmus tarıhını hıc unutmazsın ne guzel:ecrin_bebek:
dediğin gibi allahın işi.. 1 sene tedavi gördüm. klomen kullandım. çatlatma iğnesi oldum. yumurta çatladı ve ilişki oldu ama hamile kalamadım. o ay bıraktım tedaviyi... ve adet olamadım işte... sonrada anlattığım gibi gelişti herşey.. rabbim vermeyince ne yapsan olmuyor işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?