- Konu Sahibi alaycikus67
-
selam kızlarr
benim bilgisayarımda sorun var sanırım bugün olmayacamm
bu arada yarın başka bir dr buldum ona gidecem
bu sabahta sağlık ocağına kayıt yaptırdım
20. haftada tetanoz aşısı var arkadaşlar duyrulurrrrrrropuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leylem, edut, lapaci, bitte, yelizipucu, lorkee, bitan, halev oooo allah bereketını artırsın ne kalabalık gun boyle
Selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldin gayecim
gaye hosgeldin cnm
maşallah sen ayağını sürüdün..artık pek kimse olmuyor burda lorkee, ben ve halev sabit....:)))
maşallah sen ayağını sürüdün..artık pek kimse olmuyor burda lorkee, ben ve halev sabit....:)))
İyiyim canım. Sonunda 53 gün sonra kırmızılar teşrif ettiler dün. Bugün iyice söküldü ama feci şekilde geçiyor.Çok yoğun. Doktorumu aradım.Yarın doğum evinin tüp bebek servisine gidip rahim filmi için gün alacağım.Rahim filminin sonucunu alıp doktora gideceğim.Artık klomen ile denemenin bir faydası yok adetlerin de iyice problemleşmeye başladı dedi sana aşılama raporu çıkartalım dedi. İlla aşılama yapacak değiliz dedi.Zaten bu ay rahim filmi çekileceği için gebelik önermiyor.Öbür ay Gonal F iğne deneyeceğiz.Ayrıca glukopage de verecek sanırım...
Düşünüyorum düşünüyorum birden bu hale nasıl geldim anlayamıyorum. Yani adetimlen falan hiç sorunum yokken evlendim ve üst üste idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı düşürme geçirince birden adetim gecikti kist oluşmuş.Veee taaa buralara kadar geldi durum.Nasıl oldu anlayamıyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu işlerin sonunda.
Selam kızlar nasılsınız?
İyiyim canım. Sonunda 53 gün sonra kırmızılar teşrif ettiler dün. Bugün iyice söküldü ama feci şekilde geçiyor.Çok yoğun. Doktorumu aradım.Yarın doğum evinin tüp bebek servisine gidip rahim filmi için gün alacağım.Rahim filminin sonucunu alıp doktora gideceğim.Artık klomen ile denemenin bir faydası yok adetlerin de iyice problemleşmeye başladı dedi sana aşılama raporu çıkartalım dedi. İlla aşılama yapacak değiliz dedi.Zaten bu ay rahim filmi çekileceği için gebelik önermiyor.Öbür ay Gonal F iğne deneyeceğiz.Ayrıca glukopage de verecek sanırım...
Düşünüyorum düşünüyorum birden bu hale nasıl geldim anlayamıyorum. Yani adetimlen falan hiç sorunum yokken evlendim ve üst üste idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı düşürme geçirince birden adetim gecikti kist oluşmuş.Veee taaa buralara kadar geldi durum.Nasıl oldu anlayamıyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu işlerin sonunda.
gaye hoşgeldin canım Şeniz
hos geldın canım gecmıs olsun umarım cok bekletmez allah senı canım seneye bu vakıtler bebısın kucagında olacak sacını cekecek belkı de...
üzme kendini napalım yaşayacaksak yaşayacağız...bende rahim filmi çektireceğim galiba... kimse bekarken acaba çocuğum olmazmı demiyor...bir anda bak hem bende hem eşimde problem çıktı bırak aşılamayı neredeyse direk tüp bebek deneyeck durumdayız ki..Allahın dediği olur napalım kuzum..şükür olsun yinede
leylem, lapaci+, gyshnky+, bitte+, edut+, halev+, barays+
kızlar afiyet olsun sizlere ben birazdan yemeğe gidecemmm
halev senin 10 üzeri 6 demek oda milyondor yani 1 milyon sayınbence
leylem, lapaci+, gyshnky+, bitte+, edut+, halev+, barays+
kızlar afiyet olsun sizlere ben birazdan yemeğe gidecemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?