- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.801
edutum.. domateslr için dün koltuklama yapın demişsin.. başka yapmamız gereken birşey var mı? bundan sonra domates çıkmasınımı beklicez.. birde ne kadar su vermek lazım.... gün aşırı veriyorduk ama fazla mı ki?
gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:
GÜnaydın fıstıklar
gaye sorum olmamasına Çok sevİndİm
mugİ bİtte İyİ olmanıza sevİndİm
leylem nasıl dayanabİlİyorsun kalk hemen bİ test al yap ben merak edİyorum dÜn gİrmedİn acaba dedİm?
GÜnaydın fıstıklar
gaye sorum olmamasına Çok sevİndİm
mugİ bİtte İyİ olmanıza sevİndİm
leylem nasıl dayanabİlİyorsun kalk hemen bİ test al yap ben merak edİyorum dÜn gİrmedİn acaba dedİm?
1 günde mi o kadar çıkmıııııışşşş????ohaoldumsmile bana doktorum dün dediki 300 lerde falan çıkması lazım bugün dedi...çünkü 2 gün geçmemişti.
gaye değerim 230 dan 646 ya çıkmış çok şükür bu gün tam günümdü benim inşallahhh seninde artmıştırrrrrrrr :Saruboceq:
gece geç yattım uyuyorum hemde çalışıyorum çokçana...muhasebenin mizan hesplarını çevirdim çok sıkcı bi iş...arada sizi okuyorum ve için için uyuyorum
HALEV LAPACI KIVIRCIK ya yoksa dıye korkuyorum bıde testı sabah erkenmı yapayım yoksa aksamda yapsam olurmu aksam gelıcek test sabahımı beklıyım yapmak ıcın gece uyuyamıyorum hıc kacgundur hep aklımda
Bende hamileyim kizlar herkese merhaba a.s.
ne olduğunu bile bilmiyorum..mizanmış hep nizam diyprdum...italyaya yollanıyor bizim diğer firmanın yurtdışı ortağına ....her ay çeviriyorum...çalışanmarımızın salak azcık...yanında numarası her ay bir eksik bir fazla aynı bak ordan yaz dimi yok prenses hepsi....bizde muhasebe genel müdürle aynı görevi yapıyor yemin ederim...belki üstü:)))))))))))))çok sevindim canım benimmm
artık kendini ve bebişi koruma zamanı
cevizi ihmal etme tamam mı bitteciğim?
ahhh canım dün gece de ben ne güzel uyudum
sıcak fazla etkilemedi
canım sıcakta uyku yapıyor tatlım
mizanda sıkıntı olursa yardımcı olurum :)))
bencede test yap tatlım biz meraktan çatlayacaz sende tık yokkk
ama olmaz ki böyleee
yapıcam bugun ınsallah canım ben catlamadımmı sanıyosun eyvahedigeldismileçok sevindim canım benimmm
artık kendini ve bebişi koruma zamanı
cevizi ihmal etme tamam mı bitteciğim?
ahhh canım dün gece de ben ne güzel uyudum
sıcak fazla etkilemedi
canım sıcakta uyku yapıyor tatlım
mizanda sıkıntı olursa yardımcı olurum :)))
bencede test yap tatlım biz meraktan çatlayacaz sende tık yokkk
ama olmaz ki böyleee
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gitcem bida da gelmicem
günaydın Aysel'im. nasılsın? ben bugün evdeyim... miskinlik yapıcam... İnşallah bir sorun olmadan geçiririz şu riskli zamanları
canım dun nette sorun vardı gıremedım aysel benım goguslerde hıc hassasıyet yok ne agrı ne buyume yanı ılla oyle olmasımı gerekıyor canım hamıle olmak ıcın bıde testı ne zaman yapayım sabahmı aksammı
gıdıp gelıp aynaya bakıyorum yuzumde bı degısıklık varmı oaramı buramı ıncelıyorum goguslerde hıcbı hassasıyet agrı sızı yok ılla oyle olmasımı gerekıyor kızlar
gitcem bida da gelmicem
günaydın taze anneeecikgünaydıın gültünn :lepi:
günaydın Aysel'im. nasılsın? ben bugün evdeyim... miskinlik yapıcam... İnşallah bir sorun olmadan geçiririz şu riskli zamanları
gitcem bida da gelmicem
bafo tesekkur ederim bisey sorcam size benim bi anda mide bulantim cok siddetlendi dun geceden beri 5-6 defa vukaatm oldu yapabilecegim bisey var mi ? hic bisey kalmiyor midemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?