Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

KIZLAARR hafta sonu pıknıge gıtmıstık bögurtlen koku topladım dun aksam kaynatıp ıctım faydası oluyomus bı deneyeyım dedım

akşama allah kısmet ederse tertemiz evime gideceğim:))) kuzenişmde eşimin kuzenide evden taşındıııı oleyyyyyy

maşallah sen ayağını sürüdün..artık pek kimse olmuyor burda lorkee, ben ve halev sabit....:)))

ben basında olmasam bıle bılg acık genelde butun gun zaten kaydirigubbakcemile3
gaye hosgeldin cnm

kız nassın nası gıdıo hamılelık naz yapıon mu kocana bakalım
sıkıntın yoktur ınsallah
yaw bacım bende acıktım son 20 dk...

anam bende acıktım ama hemen hazırlanıp cıkmam lazım ...
bugun ozgur kız modelındeyım aksam esım yok
arkadasla cıhangıre gıdıcez bakalım kesıf yapmaya

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leylem, lorkee, edut, BebisKoM88, lapaci, gyshnky, gamze86, halev, bitte
oh ohh oh ohh kaydirigubbakcemile2 :lepi:

hoşbulduk canım... spermiyogram değerlerini konuşuyorsun sanırım... Buraya değerlerini yazar mısın?
Bu arada sayıya falan bakma o değişebilirmiş önemli olan morfoloji. Morfolojik değerler yani.

nasılsın gaye hosgeldın ...
hayırlı olsun sonunda gelmıs kırmızıların rahatlarsın ınsallah en kısa zamanda...
sonrası ıcın de acele etme bence ama doktorun dedıklerını yavas yavas uygulamakta fayda var daha yasımız kucuk kız bızım sırnaşık şey
olacak ınsallah da bakalım ne zaman

Gayecim değerler bunlar
volüm: 4.5 ml
likefaksiyon: 20dk
viskozite: normal
agglütinasyon: -
ph: -
sperm sayısı 1*106ml
motilite:%20
ileri hareketli:%20
ileri hareketli hızlı:0,2*106ml
yuvarlak hücre:0.6*106ml

6 günlük ilişkisiz değerler canım ama morfoloji yok hacettepe nasıl baktı anlamadım tatlım

lorke iyiyim canim suan. Nerdeyse bir haftadir hastaydim atesim felan vardi. Ise de gitmiyordum bugün ilk günüm iyiyim simdi sadece sesim bi tuaf cikiyo hala sempatiksalakcinni
Hamilelikde iyi gidiyo daha dogrusu hicbisi anlamiyorum kendimi öyle hissetmiyorum arti belirilerimde yok zaten guclubacismile

canlarım ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun gelince görüşürük

biz kartız tabi ya:)))) aşkolsun çıtıra.s.

Canım ilk klomen denemesinde kist olmasına rağmen progestan biter bitmez 1. gün adetim gelmişti.Doğum kontrol hapı kullandım aradaki 1 ay o bitince 4. günü adetim geldi. Bu 2. klomende kistte yoktu gebelikte yoktu.1 kutu tam progestan bitti gelmedi adetim. üstüne bide 5 günlük içtim 10 tane. Doktor bugüne kadar bekle demişti yani tam 1 hafta tam 1 hafta dolunca geldi. yani adetlerim git gide sorun çıkarmaya başladı. Klomenle de bir sonuç alamadık. Doktorum aşılama raporu çıkaralım ama aşılama yapmayız gonal F vericem dedi.
Bide işte önümüzdeki hafta rahim filmini çektiricem.Zaten bu ay gebelik önermedi.

Canım bu değerler normal ama morfoloji önemli asıl. Yani benim doktorum onu dedi mesela. Diğer değerlere biz çok takılmıyoruz dedi çünkü onlar değişebilir dıl etkenlere göre dedi.Önemli olan morfolojisi dedi. Morfolojinin %4 ün üstünde olması lazım sanırım. Bizim %7 idi çok normal gayet iyi demişti doktor.

kızlar bende kacıyorum daha temızlık yapcam sızı bırakıp gıdemedım bı turlu böğürtleen suyuna basladım dedım ama yorum yapan olmadı hıc bı bılgınız yokmu yaaa

kızlar bende kacıyorum daha temızlık yapcam sızı bırakıp gıdemedım bı turlu böğürtleen suyuna basladım dedım ama yorum yapan olmadı hıc bı bılgınız yokmu yaaa

yokmkuzum da arı sütü ye aklında olsun

biz kartız tabi ya:)))) aşkolsun çıtıra.s.

ya askolsun edutum yaaa goren de dıcek acaba bu kız kac yasında...
bız derken hepımızı kastettım orda yanııı
daha hepımız cook gencız zemuszemus dimi ama

Benim rahim filmi eğer gittiğim merkezin anlaşmalı yerinde yaptırsaydım 350 lira falan tutuyordu.Ben yarın etlik zübeyde hanım 'a gidicem.Oranın infertilite polikliniğine başvurucam. Orası da çok iyiymiş.Doktoruma sordum tabii orda çektirip getirebilirsin dedi. Hemde gidince bi bakıcam infertilite kliniğine.

ben bakalım nerede yaptıracağım...devlet hastanesi hep en iyisidir bence ama hafta içi zor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…