Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım evde test yok arkadas eczanede calısıyo ona soledım aksam getırecek ınsallah yarın guzel haberı verırım sıze

gaye işte 14 haziranda yaptırdım adetten 2 gün önce 230.15
16 haziran yani bugün adet günü 646 çıktı seninde böyle belki daha fazla çıkar tatlım
Hımm benim 14 haziran adet günümdü 246,5 çıktı normalde bugün kan vermem lazımdı ama dün aldı doktor kanı 2 katı değilde 300lerde falan olması lazım dedi.

herkese merhabaaaaaaaaa

şekercim seni merak ediyorum varmı bir gelişme

Bafo'cum bugün evdeyim dinleniyorum... progestan içmeye başladım günde 2 tane... doktor dün bir anormallik görmedi ultrasonda.:Saruboceq:inşallah böyle sorunsuz devam eder.

aysel günde iki tane yeterlimi ceviz fındık falanda yicem mi

burda ciddiye alınmak için
BEN HAMıLEYıMMMMMMMMMMM
diye bagırmak mı gerekiyor illa lmaz:

ah hadı ınsallah cnm

BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMM

hayır canım ben sna gunaydın dedım gormedınmı kızma hemen sende bıgun ben hamıleyımmm dıye cıglık atıcaksın emınım anladıgım kadarıyla bıraz gergınsın bugun sıkma canını kıvırcıgım bak bende senle aynı durumdayım bıgun gelıcek bebıslerıız nolur sıkma canını kıyamam ben sana opuyorumnanaktan

BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMM

Kuzum ben sana ilk yazdığın yerde cevam yazdım ama sayfada çıkmamış galiba şekerim....
bebişim bak ciddiye alıyorum "ben hamileyim" lafını :)) ona göre...
bak hemen halaya başliicam

başladı demek hemen... canm sabahları kalkmadan önce bi lokma bişey at ağzına yavaş yavaş kalk. beyaz leblebide iyi gelir.

bol sıvı almaya dikkat et.

3.aydan sonra gecçiyor

cok tesekkur ederim bafo. dunden beri acayip siddetlendi dunde doktora gitmistim cok olmadigi icin sormadim geceden beri cok fena esimi hemen gonderiyorum beyaz leblebi almaya tekrar saol a.s.

geçin dalganızı
siz bi tane dogurcaksınız
ben iki tane
görürsünüz siz
size inat ikiz gebe kalıcam
sizede iki kere halay çektiricem
en hamile ben olucam aranızda
sizede selam vermiycem:umursamaz:

geçin dalganızı
ben iki tane
görürsünüz siz

ay kuzuuuu...valla bekliyorum bak ikiz söz verdinnn

geçin dalganızı
ben iki tane
görürsünüz siz

oyyyy bebeğiiimmm...İnşallah ikiz olur bebişlerin... en 2 halaya da hazırım 3 halaya da. senin için parande bile atarım (atmayı bilmem ama olsun denerim :) )
kıvırcık şekerim benim... Sonuçlar pozitif çıkmış olsa bile hiç birimiz hamile değiliz ki şu an... Bebekleri kanlı canlı kucağa alana kadar hiç birimiz hamile değiliz...Bak ben diyorum sana en geç eylülde sen hamileyim diyeceksin bize... Belkide dediğin gibi ikiz olcak ama ondan sonra yakınmak yok bize... Bu bebeler beni mahvetti diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…